23.08.12
15:09
Попаднах на някак интересна статия във Дискавъри тази сутрин.
http://news.discovery.com/human/women-exercise-orgasm-120319.html
Ще ми е интересно да чуя мнения и впечатления. Дори и да е малко в зоната на клюките.
Не мога да кажа, че ми се е случвало, но се съм скептична. Вероятно с малко триене в материя могат да се постигнат такива ‘ефекти’. :/ От друга страна, фитнесът при мен определено води до повишено либидо.
Какво мислите?
Нямам възможността да прочета цялата статия , но ще си я запазя за после да понауча нещо от света на “клюките”.Иначе личното ми мнение е че е възможно , тъй като про физическа активност се отделят някакви вещества (няма да навлизам в подробности , тъй като не съм специалист и не ги знам подробностите) и може би те са отговорни за това повишено либидо при трениране , което да доведе до някакъв вид оргазъм ... тъй като при жените знаем , че са най-различни видове :)
Определено има влияние, но пък това ми идва малко крайно “Women may not need a guy, a vibrator, or any other direct sexual stimulation to have an orgasm” :D Чела съм много статии на тази тема, особено относно коремните преси... но аз лично намирам най-голяма прилика между усещането СЛЕД тренировка и усещането СЛЕД секс. Някак си на мен усещанията ми се струват доста сходни : )
Аз си мисля, че се получава от това което виждат, а не от това което правят във фитнеса... :D
намирам най-голяма прилика между усещането СЛЕД тренировка и усещането СЛЕД секс. Някак си на мен усещанията ми се струват доста сходни : )
+1 за това
То бива ендорфини, ама чак някакви експлозивни оргазми :D
Представям си гледката просто, като от недообмислена реклама на ... дезодорант против изпотяване, например, там имат навика да слагат някакви такива безцеремонни логични връзки :D :D
Кой знае пък, може аз да не си давам достатъчно зор? (giggle)
Интересно :)
При мен фитнесът не води до повишено либидо (защото си ми е високо нон стоп)(blush).
Едно време бях чела, и после изпробвала, че за по-лесно достигане на оргазъм жената не трябва да се отпуска а да стегне тялото си/мускулите си, особено down below. И да, по-лесно е. Ако правиш МНООООГО коремни може да има сходен ефект? Макар никога да не съм и да не смятам да правя много коремни, за да тествам.
Относно твърдението “Women may not need a guy, a vibrator, or any other direct sexual stimulation to have an orgasm” - скоро гледах клипчета на Ошо и говореше същото (на 15:15)- че при определена “тренировка” можеш да се научиш да предизвикваш оргазъм самостоятелно, възпроизвеждайки чувството, което ти носи.
Аз си мисля, че се получава от това което виждат, а не от това което правят във фитнеса... :D
А бе.. то ако ставаше толкова лесно (само с гледане), щеше да е ...странно :D
Според мен чак до оргазъм едва ли се стига..просто това е твърде пресилено. Чудя се кой ли го е “казал” и на базата на какво? Уж проучвания, но пък като пряк или непряк свидетел на мноогоо жени във фитнеса, до сега не съм чувала за нито една, която получава оргазми, докато тренира :D Ама знае ли човек.... (tmi) :-Д