Каква е разликата м/у 2-та Л-карнитина на BIOTECH?

27.08.12
15:17

Интересува ме каква е разликата между 2-та течни л-карнитина >>

Biotech usa liquid l-carnitine + chrome 500 ml -  19лв
BIOTECH USA L-Carnitine 100.000 / 500ml Liquid - 35лв

Защото в момента пия първия но имам още за около 5 дена и ако 2-рия би ми помогнал повече (за горенето на мазнини)  да си го купя него?Или предложете някой друг който пак е хубав.

27.08.12
15:41

1во не смятам,че това помага за горенето на мазнини
2ро не смятам,че продукта е хубав
3то избери фет бърнар и го стакни с диета :P

27.08.12
16:26

казано от Special на 27.08.12, 15:41:

1во не смятам,че това помага за горенето на мазнини
2ро не смятам,че продукта е хубав
3то избери фет бърнар и го стакни с диета :P

1-глупости
2-глупости
3-в момента спазвам НВД всеки ден без неделя въртя на велоаргометър по 15км и пия Л-карнитина на 40 дена съм свалил 12 кг :)

27.08.12
16:32

А познай тия 12 кг дали са от карнитина.. И поразрови малко за biotech ..

27.08.12
16:39

Килограмите свалени при нвд много варират,защото губиш голяма част от гликогена в мускулите,а с него и голямо количество вода,а от там идва и голямото количество свалини “кг”,които са чисто и просто вода.Аз ти казвам,че марката не струва,ти пак си знаеш,твоето,а това,когато някои ми каже,че е отслабнал от амино к-на ми идва да падна от стола :D

27.08.12

казано от Teen Power на 27.08.12, 16:32:

А познай тия 12 кг дали са от карнитина.. И поразрови малко за biotech ..

Какво да ровя кажи ти какво ти е мнението?Защото 2-3 ма ми го препоръчаха от който 1 е фитнес инструктор ?

27.08.12
16:42

Като каза инструктор все едно Господ ти е подал тази скапоценна амино к-на.Тея ги разправяй на някой друг,че си отслабнал от амино к-на.Аз мога да ти кажа,че качих 3см в бицепса само от бцаа ще ми повярваш ли? :D

27.08.12
16:45

казано от Special на 27.08.12, 16:42:

Като каза инструктор все едно Господ ти е подал тази скапоценна амино к-на.Тея ги разправяй на някой друг,че си отслабнал от амино к-на.Аз мога да ти кажа,че качих 3см в бицепса само от бцаа ще ми повярваш ли? :D

Добре... не искам да споря защото не съм вещ в тази област ...... препоръчай ми тогава някакъв фатбърнар и без това имам още малко от тоя Л-карнитин вместо да си давам парите за нещо което казвате че не ми помага ,по добре да ги дам за нещо което би ми помогнало ?

27.08.12
16:48

Пич,аз не ти казвам направи това,защото трябва и само това е вярното,вземи прочети малко за л-карнитина,за фет бърнарите и ги сравни.Казвам го защото продуктите са пари,защо да си даваш парите на празно нали?Виж провери и сам прецени,извинявай,че се опитах така да натрапя мнението си.
Има много инфо и в сайта и в форума,направи си сам изводите!

27.08.12
16:53

казано от Special на 27.08.12, 16:48:

Пич,аз не ти казвам направи това,защото трябва и само това е вярното,вземи прочети малко за л-карнитина,за фет бърнарите и ги сравни.Казвам го защото продуктите са пари,защо да си даваш парите на празно нали?Виж провери и сам прецени,извинявай,че се опитах така да натрапя мнението си.

Знам че има хиляди мнения по тия въпроси но искам все пак и ти да си изкажеш мнението какво би ми помогнало в начинанието ?

27.08.12
17:06

Има много видове на пазара,с различни съставки едни са по-силни,други са по-слаби,в други има много кофеин.Имаш ли проблеми със сърцето?Как ти влияе кофеина?Колко е цената,която може да отделиш?Аз лично се ръководя от тези фактори.Отговори на тези въпроси и мога да ти кажа,кой е добър според мен,а иначе сега трябва само да си изреждам фирми и продукти ;)

27.08.12
17:07

Разликата в двата продукта е в концентрацията за единица количество. Ако си решил да продължиш с приема на Л-Карнитин, като качество много добри са л-карнитините на : pure nutrition, Now, Mulripower .

27.08.12
17:07

казано от Special на 27.08.12, 16:48:

фат бърнър-animal-cuts   това поне добро ли е?

27.08.12
17:10

Да,не е един от най-силните продукти на пазара,но е добър според мен,пил съм го преди 2години мисля(точно не си спомням,беше в периода на чистене преди лятото и имаше резултат)

27.08.12
17:39

казано от Special на 27.08.12, 17:10:

Да,не е един от най-силните продукти на пазара,но е добър според мен,пил съм го преди 2години мисля(точно не си спомням,беше в периода на чистене преди лятото и имаше резултат)

Предложи някой по който е от по-силните ? Мога да дам до към 70 80 лв ?

27.08.12
17:43

Ако си отскоро на диети не си взимай нищо.Едва когато спреш да сваляш може да подпомогнеш с някой бърнар.Не забравяй,че добавките са много малък процент от процеса.Заложи на добра храна и правилно трениране.

27.08.12
19:47

казано от Тайсън на 27.08.12, 17:43:

Ако си отскоро на диети не си взимай нищо.Едва когато спреш да сваляш може да подпомогнеш с някой бърнар.Не забравяй,че добавките са много малък процент от процеса.Заложи на добра храна и правилно трениране.

От около 40-43 дена не съм точно сигурен... поне да не правя нова тема кажете дали се храня правилно
Никакъв хляб,газирано,сладко и т.н

Сутрин:
8:00 : 1 портокал или грейпфрут 200гр прясно нискомаслено мляко и около 50-гр овесени ядки без плодове в тях и т.н
10:30 : 1 варено яйце и 30 гр сурови бадеми
13:30 : 150 гр пилешко филе (от гърди) на скара без мазнина или на тефлонов тиган със много малко масло и зелена салата
16:00 : 1 ябълка + 20 гр ядки
19:00 : 100 гр пилешко филе + зелена салата или зелева + варено яйце

и около 2.5 до 3 л вода

и всеки ден във 14:00 30 35 минути на велоаргометър (около 16-17 км ) на средна степен 5-та степен от 8 със скорост 35-км някъде :)

И само това спазвам от вече 20 дена.Това ми го направи един диатолог във Варна срещу-50лв . Но не знам колко е правилно свикнах вече с него не и не се чусвам гладен .

п.п Забравих да кажа че съм на 19 год 185 висок и бях 117 кг сега съм 105кг.

Мнението беше редактирано от garret gt на 27.08.12 19:49.

27.08.12
20:26

Според мен са ти малко въглехидратите,но щом ти го е правил диетолог.За сега не ти трябва по-силен бърнар,запази този коз за момента когато стане наистина трудно да сваляш(чистиш).

27.08.12
20:58

- Разликата в посочените карнитини е в дозировката и количеството карнитин в разфасовка. Първия е 33 грама , втория е 100. Имат си някакви допълнителни липотропни агенти от типа на хрома или екстракта от зелен чай и б-комплекс, но са в прекалено незначителни дозировки за да се отчитат.
- Марката, както ти казаха не става и все пак ще е по-добро решение от препоръчания Pure Nutrition
- Ако отскоро тренираш не се хвърляй на термогени, като кофеина и комплекси в които той е основната активна съставка
- Защо течен карнитин ?

*
Предвид сезона може да увеличиш водата и не забравяй да се храниш. Това, което си го написал са много малко калории, чисти, но недостатъчни за човек, който се занимава активно с физическа дейност, независимо целта му.
Поздрави !

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 27.08.12 21:00.

27.08.12
21:12

Ами ако може към това което съм дал да добавите някаква част от вас от която г/д да си набавям нужните неща ? Ще съм ви благодарен

27.08.12
22:12

Просто увеличи дозировките и разнообразявай малко от време на време. А комбинацията плод и мляко със сигурност не е удачна, така че просто не ги приемай наведнъж.

27.08.12
22:50

казано от Strelok91 на 27.08.12, 22:12:

Просто увеличи дозировките и разнообразявай малко от време на време. А комбинацията плод и мляко със сигурност не е удачна, така че просто не ги приемай наведнъж.

Ясно значи сутринта ще е само мляко а след около час плода.... и за дозировките разбрах а можеш ли да ми дадеш примери със какво да разнообразявам освен примерно с печена на фурна риба ?Поне за това се сетих пак със салата примерно ?

Извинявам се че досаждам но ми трябва малко компетентно просветление (blush)(clap)

28.08.12
15:21

казано от Strelok91 на 27.08.12, 20:58:

- Марката, както ти казаха не става и все пак ще е по-добро решение от препоръчания Pure Nutrition

- Л-Карнитинът на Pure Nutrition използва признатата за най-качествена, чиста и ефективна суровина Л-Карнитин – Carnipure. Продукт на световноизвестната швейцарска компания Lonza, Carnipure Ви гарантира 100% чистота и максимално ефективност при горенето на мазнините.
      .... с какво продукта на Биотеч е по-добър ?

28.08.12

казано от Georgi Georgiev на 28.08.12, 15:21:

казано от Strelok91 на 27.08.12, 20:58:

- Л-Карнитинът на Pure Nutrition използва признатата за най-качествена, чиста и ефективна суровина Л-Карнитин – Carnipure. Продукт на световноизвестната швейцарска компания Lonza, Carnipure Ви гарантира 100% чистота и максимално ефективност при горенето на мазнините.
      .... с какво продукта на Биотеч е по-добър ?

Дам ясно :) а проблем ли ще е да съчетая Л-карнитин на Pure Nutrition с фат бърнър на Animal Cuts?

п.п  И моля нека някой който разбира ако може да добави към менюто ми което съм дал по нагоре нужните неща.Защото нали колегите се изказаха че е бедно от към въглехидратите/калории ?

13.08.13
16:54

Тренирам от 3 месеца вече, на 20г съм 180см,80кг,пия протеин(Мех Matrix10),амино(amino5600) и при моя случай е такъв,че си качвам маса сравнително бързо,но друг ми е “проблема”. Качвам маса,но в същото време и много мазнини.(Само да вмъкна,брат ми е на 18,не тренира,а има супер релеф и каквото и да яде - мазнини никакви)
Тренирам 4 дни в седмицата( понеделник,вторник,четвъртък и петък,като след всяка тренировка изпълнявам 10-15 мин аеробика на велоергометъра)
Изчел съм тука доста за топенето на мазнините,но всеки като говори,говори предимно за себе си.
Та мисълта ми е чудех се дали да не си купя L-carnitine и да чистя до към края на годината някъде и после пак ще качвам,но има едно момче във фитнеса в който тренирам,който ми каза,че пиел ”  BIOTECH USA Liquid L-Carnitine + Chrome ” и  ми каза,че ако искам да си стопя мазнините,да си  го купя това и същото време да спазвам хранителен режим и да правя кардио около 3 пъти в седмицата.
Та да си дойдем на въпроса: Струва ли си да купувам ”  BIOTECH USA Liquid L-Carnitine + Chrome ”  и вообще интересуваме какво ви е мнението за този продукт,дали някой го е ползвал,защото отзивите от него са положителни.
Това ме интересува най-вече и като цяло топенето на мазнините.

13.08.13
17:43

Еми, само ще ти кажа че на тоя дето го пих Течен 10 000 на Биотех, на етикета пишеше че съдържа “пробиотик” На съдържанието обаче пише че съдържа - Инулин, което е пребиотик!!!! Сам си направи сметката, що за продукти са, щом още на етикета нещата не са добре :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1