Подходящ ли е този режим ?

28.08.12
20:47

Здравейте , от скоро се интересувам и чета най-различни полезни неща от този сайт и реших да подобря хранителния си режим.Висок съм 1,65 ,тежа 61 кг. и съм на 15г. Тъй като нямам нужда от хранителни добавки ,а само правилна храна и правилния режим искам вашето мнение.Целта ми е покачване на мускулната маса и изгаряне на подкожни мазнини.Според вас “Отслабване с ниско въглехидратна диета (НВД) Стратегия за понижаване на подкожните мазнини” подходяща ли е за мен и моята цел? И тридневен сплит + тренировки кикбокс към режимът?  Отрицателния ми калориен баланс е 1619.7.

28.08.12
21:29

казано от Petar Stoev на 28.08.12, 20:47:

Целта ми е покачване на мускулната маса и изгаряне на подкожни мазнини.Според вас Отслабване с ниско въглехидратна диета (НВД) .

Да ти задам така въпроса - Как подяволите мислиш да се храниш в калориен дефицит и да качваш?Вземи отвори някой речник и виж какво означава дефицит.И как мислиш се качва маса с диета за отслабване,логиката ми бяга.

Мнението беше редактирано от balabanov на 28.08.12 21:34.

28.08.12
22:31

До колкото знам при отслабване има възможност да изгаряш и мускулна маса,но има начин да изгаряш само подкожните мазнини? Просто искам да си развивам мускулната маса + релефа,а не да стана масивен.Та за това целта ми е да изгоря мазнините и да качвам мускулна маса без да изглеждам нито сух,нито масивка..
п.с: http://www.bb-team.org/articles/912_poddarzhane-na-forma-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd може би по-скоро това?

Мнението беше редактирано от Petar Stoev на 29.08.12 08:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1