gohard.org?

05.08.12
12:31

Здравейте, преди време имаше друг форум гохард.орг в който пишеха по-напредналите но не съм влизал отдавна, някой ще ми каже ли какво се е случило с него?

06.08.12
14:51

Нищо не се случва, можеш едно жито да свариш! Толкова много полезна информация и потребители, които нямаше да те подведат и да ти дадат лош съвет, всичко това отиде да вятъра, който каквото ще да ми говори. И сега малките хрущяли ще пишат във Фитнес БГ, а там са се събрали от малоумник по-малоумник, та ако зачестят смъртните случаи не се учудвайте.

HE

06.08.12
14:58

Това е най-тъмното ми дело, а целта е да изпукат колкото се може повече летни :D :D :D

Райт против летни ....

06.08.12
15:19

Ето, Хеда стои зад всичко :D

06.08.12
19:10

все още не разбирам, достъпа ограничен ли е или е спрян форума? Там се подвизавах с друг ник - втф (на латиница) ако достъпа е ограничен моля някой от модераторите да ми пише

Информацията не е загубена, както и потребителите.

Има проблем от техническо естество за поддържането на форума, както и друга, чисто организационна причина. Стараем се да намерим адекватно решение според възможностите, с които разполагаме.

06.08.12
21:53

и от кога така?

29.08.12
07:28

Бях регистриран потребител от 2 години, как мога да си активирам акаунта?

29.08.12
09:10

Сайта не работи, нищо не можеш да активираш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1