Кой протеин?

SP

17.08.05
11:37

Момчета здравейте!Искам да ви попитам какъв протеин да позлвам сега в началото на сезона за маса.Искам да кача мускулна маса колкото се може повече,занимавам се от 1 година и нещо,16 години,164,60 кг.Миналата година зимата ползвах на НУТРИМ Супем масс ли беше,никакъв ефект. :( Сега мисля новия техния да ползвам ВПИ инстант,не знам плс помогнете :!:  :!:

17.08.05
15:49

Според мен съобразно ръста и теглото ти правилно си се ориентирал към гайнер , а пък всичко зависи от това и колко пари ти се отделят...За 30 лв може да си купиш 1,5кг на Universal що годе добър гайнер :) като имаш предвид, че ако не вземаш по много ще ти стигне за 1 месец

17.08.05
16:53

Пил съм от този геинер,ако момчето иска да има по бърз резултат по добре ще е да го изпие целия за не повече от 25 дни като прибави и добро хапване резултатът ще доиде.

SP

17.08.05
17:23

[quote author=“G_UniTeD”]Пил съм от този геинер,ако момчето иска да има по бърз резултат по добре ще е да го изпие целия за не повече от 25 дни като прибави и добро хапване резултатът ще доиде.

Аре стига гейнер 1500гр за 25 дни следва , че по 60 гр на ден(от тях сигурно 15-20 са протеин) . Много е малко. Поне 120-150гр та ако може и 170-180гр дневно. А ако нямаш пари по-добре си вземи суроватъчен протеин.  И разбира се каквото и колкото да пиеш храненето е приориттет.

17.08.05
18:12

за 100 път....

http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=148&gid=67

купуваш си 3 кила и ги испиваш за 1 месец и ще качиш много поверваи ми :twisted:

SP

17.08.05
20:48

Значи тоя Впи инстант на НУТРИМ не става така ли?А тоя жуниор малко ме съмнява....ама чакайте малко аз не трябва ли да пия 30гр. 30-40 мин преди тренировка и 30гр веднага след???Това са 60гр на ден,аз трябва да приемам 130гр ама нали ЯМ:))Не е ли така,ако греша поправете ме :roll:

18.08.05
10:19

Аз ползвам Pure Whay pro na nutrim.
Основно сутрин след ставане и след тренировка
е препоръчително да се пие и останалото е ядене.
не препоръчвам геинери..
те съдържат основно въглехиграти а те са наи евтината и достъпна
храна.
прочетете малко повече и не се зобете с глупости..
храносмилателната система трябва да се тренира ..
купуваите пилешкото , яицата , зеленчуците и черния хляб и действаите
пълнозърнест  също става.
Рони хапва яко - ако не вярвате и си мислите че яките мускули стават само със прахчета вижте диетата на някои сериозен изрод.
Не прекаляваите с прахчетата че ще си прецакате храносмилането.

NO

18.08.05
15:16

И аз ползвам PURE WHEY PRO и пия всеки ден по 30 гр. (няма значение дали е в ден със или без тренировка)... така че 1 кг (около 30лв.) ще ти стигне за месец и малко...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1