Правилно хранене при 3-4 тренировки на седмица

29.08.12
17:24

Здравейте,на 16 съм,63-4 кг.Ходя на фитнес от около година и половина с малки прекъсвания.Наскоро се замислям да започна тренировки по плуване.Обмислям да смеся плуване и фитнес. 2-3 дни в седмицата фитнес и 2 дни плуване.проблемът е че не ям месо(набавям си същото количество протеин с други храни като булгур ,елда,ядки,гъби... даже бих казал че приемам повече протеин от колкото когато ядях месо)какъв хранителен режим ми препоръчвате и удачно ли ще е ако започна да приемам протеин на прах(моля кажете какъв точно протеин на прах ,защото знам че има няколко вида, и по колко да се пие и кога).И моля без коментари      от рода на ,,глупак как не ядеш месо и тем подобни,,Очаквам вашите мнения

29.08.12
19:14

Да не очакваш някой диетолог да ти изготви хранителен режим,изготви го сам храни се с най много 2 плода на ден яж зеленчуци месо абе общо взето яж почти всичко, когато си взимаш нещо пакетирано чети внимателно какви неща съдържа и какви хранителни вещества има в него.

05.09.12
10:45

Привет,
аз не разбирам какво питаш и как разбра ,че след прием на месо приемаш повече протеини?
Както и да е.Няма проблем да си тренираш и двете и да не ядеш месо,даже и да не пиеш протеин на прах всичко е ОК.И защо то е хранителен режим.
Двата спорта развиват тялото по различен начин.фитнеса ще ти развие цялостно тялото,плуването ще ти развие белодробния капацитет и работата на сьрцето ,ще те покрие с един лек слой вода под кожата за да ти е топло вьв водата -сбогом релеф)))- и това е.
супер комбинация за твоите години.един ден ще си решиш кое от двете да е твоето нещо.до тогава само напред и не се притеснявай за храната и не се вманиачвай много.всичко е в главата ти.успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1