Вреден ли е протеина за 13 годишен

29.08.12
18:41

Здрасти нов съм във форума и ви питам вреден ли е протеина за 13 годишен 42-43 кила съм метър 48-50 ходя на лостове нз от колко време нередовно но сега се захващам здраво със фитнес и искам да знам ако не е вреден колко гр. трябва да взимам и как да меря дозите?

Мерси предварително

Не е вреден, но нямаш нужда да го приемаш. Храни се стабилно и спортувай просто.

29.08.12
19:10

А защо да не го взимам,просто искам ефекта да е по бърз и да е по добър.Кажете по колко грама трябва да взимам на денонощие?

29.08.12
19:57

Тъй като скоро минах по твоя път ,аз съм на 15 години , някъде около 12 годишен брат ми ме зариби да ходя с него на лостове ,той след това ги смени  с залата ,но аз продължих с лостовете и ефекта беше доста голям.С тренировки на лостове и тренировки у нас ,като коремни,лицеви постигнах 1 добър резултат.Тъй като ти още растеш обърни внимание както ти казаха на храната и по-добре се ориентирай към лостовете и хоум тренировките.И изключи от менюто си този протеин.Аз все още не съм употребявал никакви добавки.В момента взимам витамини на Dopelherz A-Я.Това е моето мнение :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1