02.05.04
14:13
История - тренирам от много време - 4-5 години, с няколко дълги прекъсвания по болест и малко по мързел :D ! Правил съм цикъл с прохормони и трибестан преди известно време (после обаче се разболях и загубих всичко, че даже свалих под предишните си кила :cry: )! Решил съм се вече (след много четене и разговори), така, че може да си спестите думите “помисли преди да зобиш”! На 19 години съм, 78-79 кила, изчистен що годе (е, не като за състезание)!
Обмислям нещо такова - 200ml Duratest (Тестостерон ципионат) на седмица или на 10 дена + две седмици по 5mg на ден Анавар (за повече нямам кинти)! Кажете колко да продължа с тестостерона, защото знам, че този специално спира собственото производство при по-дълъг цикъл! Кажете и дали към Провирона да прибавя нолвадекс (защото този тестостерон задържа много вода и ароматизира лесно)! За черния дроб мисля, че Лиф52 е достатъчен, но вие кажете дали съм прав! Ако имате предложения за други цикли - приветствам с удоволствие!
Predi cikala si napravi pulni isledvania pone za da budesh sigoren che si zdrav i che organizma se e vustanovil ot bolesta . Napravi neshto za imunata sistema vseki den qsh razlichna hrana i zimai neshto za zasilvaneto i. Lif 52 moze i da svurshi rabota no pak shte imash zavisheni stoinosti na enzimite v chernia drob sled cikala za tova trqbva da go zimash sled cikala i da vkluchish karsil mozebi. Anavara e dobur steroid zashto ne zemesh samo nego i znai che natrupvaneto na hormoni vodi do nedotam bistro suznanie kakto vikash image kato zimashe steroidi stavash drug chovek taka che bqgai ot emocionalni stresove i problemi sitoaci i stoinosti podgotvi si neshtata da hodish na lekar chesto i povreme na trenirovka si meri kruvnoto i pulsa.
po-zdravi
Никой ли не е ползвал този тестостерон? А какво ще кажете ако заменя Тестостерон-ципионат-а с Дека-дураболин? Дайте нещо примерно за 4 седмици с дека и анавар!
Deca + Winstrol i si gledai kefa spokoino. Ako she hodish na Mistar Olimpiq ,po dobre ne wzimai saveti ot forumi :lol:
Дека+Винстрол добре, но винстрола орален ли да е или пак инжекционен? И ако можеш дай нещо примерно! Съветите от тука не ги търся, за да ги следвам без да се замислям :D ! Всичко, което ми кажете ще ми е от полза не защото си нямам на идея, кое и как, а защото колкото повече гледни точки събера, толкова по-добре за мен! Повечко инфо никога не е минус! Пък и честно казано в моя район (живея в Добрич), са малко хората, които са взимали друго освен метан и тестостерон - затова ми трябват други мнения освен тези във чуждите форуми (например http://anabolicminds.com/forum/)!
awe ako nqkoi ot vas iska oxandrolone pishete za 36 lv opakovka shte go dam
po-zdravi
08.05.04
21:45
емо колко хапа и по колко мг е оксандролона?
Седмица—Дека-Дур.—Бионабол-5мг.Провирон-Нолвадекс——Трибестан
1————-200 мг———————————————————————-/1250мг.доза/
2————-400 мг———-4 тбл.на ден——1 тбл———1тбл.
3————-400 мг———-6 тбл.——————1—————2
4————-600 мг———-8 тбл.——————2—————2
5————-600 мг———-8 тбл.——————2—————2
6————-400 мг———-6 тбл.——————2—————2
7————-400 мг———-4 тбл.——————2—————2
8————-200 мг.———3 тбл.——————2—————2——————1 доза.
9———————————-2 тбл.————————————2——————1 д
10—————————————————————————————————-1 д
11—————————————————————————————————-1 д
12—————————————————————————————————-1 д
13—————————————————————————————————-1 д
14—————————————————————————————————-1 д
От третата седмица до дванадесета взимаи Карзил.
Тази схема можеш да я ползваш спокионо. Аз съм е правил, както и мой приятели. Вдига сила много здраво. Маса също ако ядеш по 5000 калорий на ден. Ако не се храниш много ще изчистиш нормално.
Ако имаш ниско кръвно си Супер. Ше ти се изравни. Ефекта почва да идва на 3/4 седмица. Дека-Дураболина го бий на две инжекции в седмицата- Понеделник и Четвъртък. Дано да случиш на добра медецинска сестра , иначе:shock: не можеш си седна на задника.
Тарси някъде на часно да те бодат. 1 лев варви цената. Иначе в клиниките 3 кинта. Ако можеш сам.....завиждам ти :lol:
Купи си игли 3,5 см. дълги. С по къси става мазано.
Бионабола.... на три приема в деня. Да не вземеш на един път да го глътнеш че ще ти изгорят бъбреците. Тва никой не го казва никъде.
Тренираи 4 пъти в седмицата. Тва е мойта схема.
I ден: Гърди + Бицепси
II ден: Крака + Прасци
III ден: почивка
IV ден: Рамо + Трицепс
V ден: Гръб + Трапец
VI и VII ден: почивка или VII ден = I ден.
Ако имаш пари вземи Winstrol вместо Bionabol.
Ако някой колега може да ме допълни ..Wellkome.
За сега не се сещам нищо друго, щтото пак огладнях :lol:
Успех.
Значи пичове, аз засега се отказах от стероидите - ще поизчакам още някоя годинка - каквото мога ще постигна натурално! Но едно със сигурност разбрах и запланувах - първия ми цикъл ще е с Дека и Винстрол (може би вместо винстрол да сложа анавар - ако има пари)!
Благодаря за съветите!
Ако някой го интересува защо отложих стероидите за в бъдеще - ами защото има вероятност да се наруши ендогенното (естественото) производство на тестостерон и после ни жена, ни деца! Както беше казал Винстрол някъде - първо си напрайте ено-две деца и тогава мислете за зоб :wink: !
18.05.04
16:13
hahaha to ako ti se narushi estestvenoto proizvodstvo poviarvaimi jenati parva ste izbiaga. I ne zabraviai che ako go piesh rano predi 24 godini ima veroiatnost za zatvariane na epifizite na kostite toest da ti spre razteja i da ne dostignesh genetichno zadadenia ti rast taka che mnogo dobre si se otkazal, niama da te obejdavam da ne piesh steroidi no pone izchakai sled 25 godini