Бест бърнър 2012 ?

Прескочи до:

След като прочетох цялата тема се обърках тотално и ще помоля по опитните за съвет. На 22 години 177см 93кг като всяка зима стигам 100 а до миналото лято когато не работех 78-80. След работа ме мързи да ходя да правя каквото и да било но сега ще почвам да тичам и малко да плувам та ми трябва фат бърнер. Преди да прочета темата ми бяха препоръчали Липо 6 аз си харесах и ВПХ Редлайн ултра хардкор. Препоръчайте ми вие нещо като главно ми трябва енергия, че мързела ми е повече. Ще почвам и някаква диета НВД предполагам. Много отдавна тренирах пил съм анимал пак и кътс ако има някакво значение.

Мнението беше редактирано от Никола Петров на 08.08.12 14:03.

HE

08.08.12
14:24

Лекарство за мързел още не е открито, та си налягай парцалите и започвай със тренировките! Добавки се взимат, когато си достигнал някакъв застой и ти трябва подбутване, а не за по-бързи резултати. Та ти още не си почнал със тренировките и искаш да пиеш нещо, а като свърши бърнъра, какво?

Еее стига де човек така или иначе ще взема нещо, поне кажи какво да е. В такъв случай първия месец само синефрин да пия ? Почването ми е много трудно след работа да се прибера в 5 и 30 и да отида на 40 градуса да тичам в парка няма как да стане без лек стимул(има но няма да го направя). Та поне малко помогни точно на теб разчитах а почна ли да тичам като свърши бърнера си продължавам без него

Мнението беше редактирано от Никола Петров на 08.08.12 15:08.

Каквото и да избереш, няма да има ефект. Просто ще го използваш с неправилна мотивация, без основа, така че си хвърли парите за каквото сам прецениш ;)

(y)

26.08.12
14:48

Общо взето лятото свърши и нищо не изкараха на пазара.

27.08.12
09:22

Няма ли някакви по-сериозни впечатления от някой продукт? Ако няма май ще заложа на StimX…

30.08.12
11:18

Здравейте .... от около 45 дена съм на НВД  и 5 дена в седмицата кардио 30-35 минити и резултата е -13кг  като до сега пих само Л-карнитин първият беше на Explode а сега съм на BioTech и след 3-4 дена го свършвам.И реших да взема един Бърнер и се спрях на следните

Animal Cuts
BSN - Endoburn
VPX Redline Ultra Hardcore
BLACK FIRE
SYNTRAX Fyre

и OxyELITE Pro но четох че колегата @emzo не е останал много доволен от приема му ......

Ако може да ми препоръчате някой от тези който ще ми помогне в начинанието с изгарянето на мазнини :) И ако може да ми кажете как да го приемам :)

31.08.12
00:01

Oт изброениете - VPX

31.08.12
09:26

казано от emzo на 31.08.12, 00:01:

Oт изброениете - VPX

Мерси много .... Може да препоръчаш и ти нещо да не е от тези който съм написал четох и добри отзиви за Allmax rapidcuts hardcore crystals във Понеделник ще си поръчам и имам 70-80 лв ако има и друг добър продукт препоръчайте :)

п.п И гледам има и VPX Meltdown и в описанието го пишат че е най-силния фатбърнер създаван от компанията VPX вярно ли е?                       

п.пИ сега ти прочетох и ревюто за Thermolife Stizm и май на него се спирам ?

Мнението беше редактирано от garret gt на 31.08.12 10:42.

09.09.12
09:25

Колеги , какво ви е мнението за  MEGA TERMO CAPS на AMERICAN STRONG LABS ?

03.10.12
16:19

Много полезна тема.

Мнението беше редактирано от Иван Цанев на 03.10.12 16:29.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1