Animal Pak - какво още ?

Темата е заключена.
NJ

30.08.12
01:14

Здравейте, съфорумници ! От скоро се занимавам със фитнес, и от самото начало взимам някакви бозави добавки като - Hot Blood, Creatine, Attack! Така, преди около 1 месец си взех новия продукт - Premium Mass Gainer които е за качване на маса, също така във всяка доза съдържа по 5г креатин. Надявам се тук да има сериозни хора, които могат да ми помогнат в следващият въпрос: Днес 30.8.2012 си взех мултивитамините  - Animal Pak, въпроса ми е дали ще ми навредят понеже същевременно взимам и - Premium Mass Gainer, сутрин на гладно взимам за маса, след 1 час ям мюсли и веднага след него звимам 11 хапчета Animal Pak, също така съм си направил хранителен режим .. Аз съм на 15, но съм сериозен в това отношение ! Не искам да ме питате защо си такъв като си взимал добавки, преди 2 месеца си мислих че да ходя на зала е тъпо, затова си бях купил 1 дъмбел 15кг и го вдигах и взимах бозавите добавки които нищо не направиха, но сега от както ходя на зала (2 седмици) и приемам гейнара за маса, се чуствам добре. От днес приемам и Animal Pak, за сега 2 дози за заминали, ще видим какво ще стане след 44 дена т.е като свършат всички.. Искам някои които разбира да ми пропоръча какви добавки още да взимам (комбинирам) със гейнъра за маса и animal пак-а, много ще съм доволен. Тежа 67кг висок сам 180см няакаде.. направил сам клип на моите добавки, хранителен режим както и малко мои снимки, надявам се всичко да ви хареса, и да ми помогнете понеже съм последното - Изгубено дете...

http://www.youtube.com/watch?v=38wJ1x8b63s&feature=youtu.be -  norby’s - Supplements, diet and more ...

Темата беше редактирана от Ради Хаджирадев на 30.08.12 15:36.

Какво въобще очакваш от мултивитамин? Анимал Пак са просто витамини. Не знам как може някой съзнателно да даде толкова пари за витамини...

Колкото до другото - не се чуди какви нови добавки да си купиш, а яж повече. Спести си парите.

П.П. Да пиеш хапове не те прави hardcore.

NJ

30.08.12
11:03

казано от Ради Хаджирадев на 30.08.12, 03:47:

Какво въобще очакваш от мултивитамин? Анимал Пак са просто витамини. Не знам как може някой съзнателно да даде толкова пари за витамини...

Колкото до другото - не се чуди какви нови добавки да си купиш, а яж повече. Спести си парите.

П.П. Да пиеш хапове не те прави hardcore.

Ям по много, 4-5 пъти на ден и т.н. Просто исках да знам дали ще ми навредят защото приемам и гейнър за маса... Взех се тези мултивитамини защото французина - Lorenzo Becker, ми каза какво да пия .. понеже и той започнал със тях..

Мнението беше редактирано от Norbybe Jelew на 30.08.12 11:04.

Да ти навредят - едва ли. Дали ще има полза - абсурд.
Видимо имаш много повече финанси, от колкото можеш да управляваш разумно и ефективно. Първо купуваш, после мислиш... всъщност не мислиш, а питаш какво си купил и защо.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.08.12 11:06.

NJ

30.08.12
11:06

казано от Кольо Пияндето на 30.08.12, 11:04:

Да ти навредят - едва ли.
Дали ще има полза - абсурд.

http://www.youtube.com/watch?v=o-9WKSEzfd0 абсурд ?

Абе пий си ги тогава... и отделяй повече време за батковците в YouTube.
Ясно ми е какъв ефект ще получиш... не ми е ясно дали ще имаш очи да го признаеш честно после. :)

30.08.12
11:15

казано от Norbybe Jelew на 30.08.12, 11:03:

Ям по много, 4-5 пъти на ден и т.н. Просто исках да знам дали ще ми навредят защото приемам и гейнър за маса... Взех се тези мултивитамини защото французина - Lorenzo Becker, ми каза какво да пия .. понеже и той започнал със тях..

Ае направо да ти беше казал с какво е продължил :D
То е ясно, че си прост, поне да станеш як и прост :D

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.08.12 11:16.

NJ

30.08.12
11:15

казано от Кольо Пияндето на 30.08.12, 11:13:

Абе пий си ги тогава... и отделяй повече време за батковците в YouTube.
Ясно ми е какъв ефект ще получиш... не ми е ясно дали ще имаш очи да го признаеш честно после. :)

Какъв ефект, например ? Нека спазваме темата, отдалечаваме се съсвсем.. все пак чакам някой да ми каже как да кача зверска мускулна маса, като Lorenzo.. :P
Хаха смятай .. вие се същите като по другите форуми почвате да ме хеитвате, се същото - Българи..

Мнението беше редактирано от Norbybe Jelew на 30.08.12 11:16.

30.08.12
11:16

На 15 години си, тотално начинаещ, няма да имаш голям ефект, освен пари - хвърлени на вятъра.
Тренирай, яж - след години можеш да прибегнеш до тях.
Успех!

NJ

30.08.12
11:18

казано от Икипемико на 30.08.12, 11:16:

На 15 години си, тотално начинаещ, няма да имаш голям ефект, освен пари - хвърлени на вятъра.
Тренирай, яж - след години можеш да прибегнеш до тях.
Успех!

Мерси за отговора, поне ти не ме хеитваш. Аз си ям, просто виждам че няма ефект с килограмите и побегнах към мултивитамини и гейнър за маса..

30.08.12
11:19

Момче, вземи се в ръце и не се излагай. Преди време имаше линк към темата ти в цс-форума. Просто не се лигави с 5 кутии добавки, вземи да тренираш сериозно и правилно, яж стабилно и ще имаш прогрес.  В момента си all show no go - снимки, клипчета, добавки... НЕ става така.

казано от Norbybe Jelew на 30.08.12, 11:15:

Какъв ефект, например ?

Никакъв пример. Ефект нулев.

все пак чакам някой да ми каже как да кача зверска мускулна маса, като Lorenzo.. :P

Ето ти тайната - започваш да се храниш както трябва и да тренираш както трябва. След 5-6 години обмисляш отново нещата и евентуално след още някоя годинка може би ще имаш близки до желаните резултати. Това едва ли те урежда, ясно ми е, но това е само твой проблем. :)

NJ

30.08.12
11:21

казано от Кольо Пияндето на 30.08.12, 11:19:

Какъв ефект, например ?

Никакъв пример. Ефект нулев.

все пак чакам някой да ми каже как да кача зверска мускулна маса, като Lorenzo.. :P

Ето ти тайната - започваш да се храниш както трябва и да тренираш както трябва. След 5-6 години обмисляш отново нещата и евентуално след още някоя годинка може би ще имаш близки до желаните резултати. Това едва ли те урежда, ясно ми е, но това е само твой проблем. :)

Ем извинявай ама май не си видял клипа му .. 5-6 години то добре за толкова ама му виж клипа на него, и пак отговори :Д

30.08.12
11:24

Отиваш в кварталната/селската зала, намираш най-масивния и най-лошо гледащия, вадиш от джоба някой лев и го помолваш учтиво да ти направи схема за химията. Ако не се увредиш необратимо ще станеш почти като тоя глупак, дето ти е идол ;) И много хубаво си почнал с клипчетата, недей ги спира, РелефАт тряя да има заместник все пак :D

Хаха смятай .. вие се същите като по другите форуми почвате да ме хеитвате, се същото - Българи..

Не ве, просто се забавляваме много :)

30.08.12
11:24

Да знаеш точно от пака е станал такъв... Взимай смело и не забравяй да правиш редовно снимки, за да може след 2-3 години да те гледаме тебе в подобен клип.
http://www.youtube.com/watch?v=o-9WKSEzfd0 сериозно бих казал too much roids (труд и ген също, без съмнение)

казано от Norbybe Jelew на 30.08.12, 11:21:

Ем извинявай ама май не си видял клипа му .. 5-6 години то добре за толкова ама му виж клипа на него, и пак отговори :Д

Приятелю, казвам ти това, от което ще имаш полза. Мисля да спра да говоря.
Не си наясно с основите на спорта, както по отношение на храненето, така и по отношение на тренировките.

Започни да четеш и да мислиш, спри YouTube.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.08.12 11:27.

30.08.12
11:26

Ей... това е Норби, моят идол! Ще има смях значи. :D

NJ

30.08.12
11:26

казано от Veso Pervazov на 30.08.12, 11:24:

Да знаеш точно от пака е станал такъв... Взимай смело и не забравяй да правиш редовно снимки, за да може след 2-3 години да те гледаме тебе в подобен клип.
http://www.youtube.com/watch?v=o-9WKSEzfd0 сериозно бих казал too much roids (труд и ген също, без съмнение)

Вие не ме разбирате .. искам да си напървя клип като него - Before and After, просто ВИ питам ВАС как да постигна този ефект и т.н. вие ествественно почвате да ми се смейте, еми ок ;)
tnx Veso :)

Мнението беше редактирано от Norbybe Jelew на 30.08.12 11:27.

30.08.12
11:27

Норби явно цоца здраво от на мама и тате парите, като същевременно не е внимавал в училище, нито се е научил да слуша.
За справка гугъл кеша изплю малко от изтритата му от counter-strike форума тема
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ZzI1A183NWIJ:cs-bg.info/forum/viewtopic.php?f=52&t=107254&старт=15+&cd=1&hl=de&ct=clnk&gl=de
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-SCDqvhO4k0J:cs-bg.info/forum/viewtopic.php?f=52&t=107254&start=15+&cd=1&hl=de&ct=clnk&gl=de
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:E_ZM5R9k-8IJ:cs-bg.info/forum/viewtopic.php?f=52&t=107254&start=30+&cd=1&hl=de&ct=clnk&gl=de
Изтрил си е клипчетата.

Може и да е грубо, но такова държание това заслужава. С простотия и високомерие не се прогресира. Поне малко смях.

NJ

30.08.12
11:28

Ха-Ха  D::D Същите ламери като цс-бг сте да ви кажа :) аз Ви питам за съвети вие почвате да ми се смейте/хеитвате естественно..
П.П Айде след 1-2 години ако сте  тука още ще ми видите клипа - Before and Afrer

bb

Мнението беше редактирано от Norbybe Jelew на 30.08.12 11:35.

Съветите ги получи.
Кой е ламер държа да не се коментира, особено от теб.

Задай конкретни въпроси по режима си, така ще получиш и конкретни отговори (ако някой има добрата воля да ти ги даде).

30.08.12
11:43

казано от Norbybe Jelew на 30.08.12, 11:28:

Ха-Ха  D::D Същите ламери като цс-бг сте да ви кажа :) аз Ви питам за съвети вие почвате да ми се смейте/хеитвате естественно..
П.П Айде след 1-2 години ако сте  тука още ще ми видите клипа - Before and Afrer

bb

Съветите ги получи, но ги игнорира високомерно.
След две години още ще сме тук, а ти ще си минал през фазите - рапър, лостаджия, брейкър, байкър, скейтър, хаус-маниак, бесен чалгар.
До тогава:
http://www.youtube.com/watch?v=8jN6Y_ayAmg :D :D :D

Чакай да ти дам още един нацепен от тубата да следваш. е тука дава съвети:
http://www.youtube.com/watch?v=M90Edr7bSiQ
Много се помпиш, много як, бицарата расте, яко пи*чки...
за гръб - ако набиране на клавиатурата

Мнението беше редактирано от CarnalK на 30.08.12 11:53.

NJ

30.08.12
11:46

Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.08.12 12:23.

30.08.12
11:51

Типичното просто мислене от един комплексиран тийн. На 15 години няма как да изградиш физиката за която така мечтеаш. Всичко става с четене, режими, тренировки и много време. Защо си мислите всички, че от няколко добавки за няколко месеца ще “гръмнете” ? Голяма част от хората ти казват истината и кое е добро за теб. Никой не те хейтва ! Просто е смешно отстрани ! Всеки би се зарадвал на твоя успех, но до тогава има много време. Отностно добавките, които си си купил са пари на вятъра ;)

Жив и здрав и след време корав ! :)

NJ

30.08.12
12:06

казано от AgBOKATA на 30.08.12, 11:51:

Типичното просто мислене от един комплексиран тийн. На 15 години няма как да изградиш физиката за която така мечтеаш. Всичко става с четене, режими, тренировки и много време. Защо си мислите всички, че от няколко добавки за няколко месеца ще “гръмнете” ? Голяма част от хората ти казват истината и кое е добро за теб. Никой не те хейтва ! Просто е смешно отстрани ! Всеки би се зарадвал на твоя успех, но до тогава има много време. Отностно добавките, които си си купил са пари на вятъра ;)

Жив и здрав и след време корав ! :)

Мерси.. :P

30.08.12
12:30

Към автора на темата - що не го пита Лоренцо може ли да си вдигне пишката?

30.08.12
12:34

Предупредих ви,че ще има смях :D

NJ

30.08.12
12:43

:D:D

казано от HarleyQuinn на 30.08.12, 12:30:

Ей, на жените, само това ви е на ума :P

Към автора - гейнъра и протеина на прах ги разглеждай като храна на прах. Нищо повече. Ако някой ти каже обратното, значи те лъже или не е наявсно. Те са просто едно “допълнително хранене”.

Витамините нямат калорийна стойност. Ако си болен или имаш дефицит може да имат някаква полза. Нямат НИКАКВО отношение към теглото.

NJ

30.08.12
12:54

казано от Ради Хаджирадев на 30.08.12, 12:49:

казано от HarleyQuinn на 30.08.12, 12:30:

Ей, на жените, само това ви е на ума :P

Към автора - гейнъра и протеина на прах ги разглеждай като храна на прах. Нищо повече. Ако някой ти каже обратното, значи те лъже или не е наявсно. Те са просто едно “допълнително хранене”.

Витамините нямат калорийна стойност. Ако си болен или имаш дефицит може да имат някаква полза. Нямат НИКАКВО отношение към теглото.

Знам мерси. А какъв гейнър за маса може да ми пропоръчате ? Най-добрия ? В момента сам 65-67kg искам да стана поне 80-85kg.

30.08.12
14:06

ХРАНА?

30.08.12
14:26

Стига сте лъгали момчето.Всички в този форум сме почнали с гейнъри,даже най-яките от форума и сега си блъскат гейнър,а храна по рядко,защото в гейнъра си има всичко.Даже едно хранене,две най-много и другото от гейнър,то така се правят мускули.А за марка все едно,но едни от най-добрите в момента на пазара са разбирасе на нутрим или биогейм или jc или биотех избери един от тях и смело,поне по една кутия на седмица набивай и ще станеш изрод 100% :D

Мнението беше редактирано от Special на 30.08.12 14:34.

30.08.12
14:31

казано от Norbybe Jelew на 30.08.12, 12:54:

Знам мерси. А какъв гейнър за маса може да ми пропоръчате ? Най-добрия ? В момента сам 65-67kg искам да стана поне 80-85kg.

100% turbo mass ultra whey pure muscle beast mode weight gainer 3000 на universal optimum now sports food athletic nutrition USA

30.08.12
14:41

казано от Special на 30.08.12, 14:26:

Всички в този форум сме почнали с гейнъри,даже най-яките от форума и сега си блъскат гейнър,а храна по рядко,защото в гейнъра си има всичко.Даже едно хранене,две най-много и другото от гейнър,то така се правят мускули.А за марка все едно,но едни от най-добрите в момента на пазара са разбирасе на нутрим или биогейм или jc или биотех избери един от тях и смело,поне по една кутия на седмица набивай и ще станеш изрод 100% :D

В началото си помислих, че си сериозен :D

Мнението беше редактирано от Петър на 30.08.12 14:45.

30.08.12
14:51

Еми виж сега ти каквото и да му кажеш,той си продължава с неговото.Той иска да чуе само това и аз затова му го казвам :D

30.08.12
14:59

казано от James Hinks на 30.08.12, 11:15:

казано от Norbybe Jelew на 30.08.12, 11:03:

Ае направо да ти беше казал с какво е продължил :D
То е ясно, че си прост, поне да станеш як и прост :D

хахахахах...не мога просто:))))))

NJ

30.08.12
15:30

Какво да се придържам ? Не си ли виждате калпвите потреблите дето нищо не разбират, смеят ми се а не са стъпвали във зала. Няма да псувам за да не ми триете коментара.. 1 Сериозен човек не видях :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.08.12 15:36.

Я върви другаде да категоризираш.  Тук нямаме нужда от теб, а като гледам и ти няма да научиш нищо от нас.

Заключвам темата и с теб бяхме до тук.

30.08.12
15:36

казано от Norbybe Jelew на 30.08.12, 15:30:

Модерация: Моля, Придържайте се към Добрия тон!

Прав е James Hinks, ясно е че си прост, но с тая простотия няма да стигнеш далече .. Бухай хапове и се нядавай, май само тва можеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1