26.08.12
19:00
(1200 калории)
7:30 ч.
Овесени ядки - 50 гр.
½ кофичка кисело мляко 2 %
Мед- 10 гр. (1 с. л.)
10:30 ч.
Грейпфрут/портокал/ябълка/мандарини- 150 гр.
13:00 ч.
Пилешко филе или риба(скумрия/пъстърва/сьомга) или телешки стек- 150 гр.
Варени или печени картофи- 200 гр.
16:00 ч.
Салата от 200 гр моркови и половин консерва риба тон със зехтин (2 с.л.) и лимон на вкус
20:00 ч.
Пилешко филе или риба (скумрия/пъстърва/сьомга) или телешки стек- 150 гр.
Салата от маруля, домати и краставици със зехтин (1 с.л.) и лимон на вкус - 250 гр или салата от зеле и моркови със зехтин (1 с. л) и лимон на вкус- 250 гр.
От около месец ходя на фитнес 3 пъти седмично, а хран. режим го спазвам от 16 дни.
На 21 г. съм, 170 см, 54 кг. Целта ми е отслабване/сваляне на излишните мазнини.
Темата беше редактирана от Hey на 26.08.12 19:09.
Нямаш белтъчини в закуската и може мазнините да не са само от зехтин, но иначе е приличен. Пробвай го и виж, какво ще каже тялото ти :). Успех.
На 170 см да паднеш под 54 кг си е чисто болестно състояние. Не ти трябва да отслабнеш, а да започнеш да се правиш правилно, качиш малко кг и започнеш тренировки с тежести, както и малко кардио, за да превърнеш тези излишни мазнини в мускул.
Да не говорим, че на този режим ще издържиш кратко време - 16 дена, то за твоите цели ще са нужни месеци ... ти представяш ли си всеки ден в продължение на няколко месеца да консумираш все едно и също? Баси мазохизма.
На 170см не виждам къде повече искаш да сваляш.Искаш да изглеждаш като анорексичка ли? Щом си решила да тренираш , ако искаш да тренираш ще е хубаво поне 1600 калории да ги докараш , да кажем предимно от мазнини и белтъчини примерно НВД-ВМ и по-тежички тренировки
Да, тренирам с тежести и имам 20-30 мин. кардио. За храненето, гледам да го разнообразявам с каквото мога. За килограмите, знам ли, не съм чак толкова слабичка :Д...мисля, че имам не малко мазничко за топене.
Мнението беше редактирано от Hey на 27.08.12 17:19.
Не си толкова слабичка?? ти на 170 см по-малко от 50кг означава че си на изчезване ... какво по-малко??? а дали имаш мазнини или не това е друг въпрос
29.08.12
14:18
Хората се опитват да ти кажат, че мазнините, които са ти останали на тези килограми, няма да се махнат със сваляне на още кила, ами напротив - трябва да ядеш повече и същевременно да натрупаш повече мускулна маса. По този начин ще се пребориш със тях.
Мнението беше редактирано от Yakovliev Y. на 29.08.12 14:20.