Схващане на краката

09.08.05
00:36

Имам следния проблем-тези дни получих на няколко пъти много гадно схващане на прасците и бедрата, за няколко секунди, но много болезнено. И преди ми се е случвало, но рядко, а сега четири пъти за един ден. Може ли да е от тренировките или от някоя добавка-пия креатин, протеин, таурин и кленбутерол, а преди две седмици свърших цикъл с дека и метан. Много е болезнено, чак ми иде да викам от болка. Кажете какво да правя, за да ми мине!

09.08.05
09:33

кленбутерола вдървява мускулите. напълно е възможно от него да е. трябва да разгряваш много добре и да внимаваш като тренираш. а иначе освен да починеш мускула незнам какво друго можеш да направиш. май се натрупва млечна киселина на схванатото място, незнам дали със сода бикарбонат няма да се разкара. но не съм сигурен.

16.08.05
23:24

Това е от кленбутерола, мисля че схващанията се получаваха от недостиг на магнезии и цинк, така че пробвай да ги приемаш в по големи количества

Крампи?
Повече сол и повече вода.

17.08.05
16:42

на мен прасеца много ми се схваща като се събуждам от сън.и като се опъна да се разсъня изведнъж ми се схващат за няколко секунди и е много болезнено

17.08.05
17:04

Вземи си магнезии като добавка,той ще ти помогне да се избавиш от тях.И пии повече вода,много често се получават крампи и при нарушен водно-електролитен баланс

17.08.05
17:19

при схващането на прасеца някой знае ли как точно трябва да се хване, за да се отпусне мигновено и да спре болката?аз съм чувал, че трябва да се хване отдолу и да с еповдигне леко нагоре (ако ме разбрахте :lol:  :P )

17.08.05
19:04

[quote author=“M0nst3R”]при схващането на прасеца някой знае ли как точно трябва да се хване, за да се отпусне мигновено и да спре болката?аз съм чувал, че трябва да се хване отдолу и да с еповдигне леко нагоре (ако ме разбрахте :lol:  :P )

Схващал ми се е много пъти като се събудя и го стегна по невнимание
Лекарството е веднага да станеш и да го изпънеш като съответният крак е на земята така минава почти веднага и не се свива на топка

18.08.05
10:43

Вдигаш стъпалото нагоре или “контрашпиц”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1