врат

17.08.05
18:08

вчера съм спал накриво ли и аз не знам каво съм направил обаче сега не мога си въртя главата надясно. Като се опитам и дясната част на врата и зад ухото ме боли адски много, просто не мога си завъртя главата надясно от болка, като дърво съм некав нерв ли се е прищипал ко е станало не знам. Някой ако знае плс да ми каже най-бързия начин по който мога се възстановя. И пречи ли нещо да тренирам(по-леко от обикновено разбира се) като съм така ?

17.08.05
18:13

има едни електрически възглавнички аз също съм имал такова свхващане и помага!трябва да се затоплиш можиш и горещ душ да си земеш!

Това го имах преди 1 месец. Дископатия на шиините прешлени. Адски боли, назобаха ме с някакви хапове и на 2-рия ден леко си мърдах главата(от ляво до централно положение с болки). Трябва ти поне една седмица почивка. Като почнеш да тренираш не прави раменни преси с щанга пред врат и внимавай с трапеца.

Ако е това, което и аз изкарах не се безпокой - минава, обаче бавно и много боли. Едва ли си го получил от спане на криво. Моето беше - изпотен ходих да изпращам една приятелка до тях, удуха ме вятъра по врата и така ...

Айде бързо да се оправяш! Стискам палци!

17.08.05
19:01

Освен това което manson каза и го е преживял може също да е обикновенно схващане било от настинка било от нетренираност но минава само след 1-2 дена
Дано не е на manson случая щото е по тежък

17.08.05
19:03

благодаря ви. Аз исках да е по възможно най-бързия начин понеже в момента правя цикъл обаче явно ще трябва да го спра  :evil: . Утре може би ще отида на лекар ako няма подобрение, сега се грея тука. Как можах да се наредя така пак във възможно най-неподходящия момент мамка му

djgorgio-Astor дано !

17.08.05
19:04

[quote author=“wtf”] Как можах да се наредя така пак във възможно най-неподходящия момент мамка му

Винаги е така приятелю злото не спи никога

DA

17.08.05
22:12

и на мен преди 2 дена ми беше така . Пий един Фервекс и на следващия ден ще е по малко апък на последващия си като нов :)

[quote author=“dae”]и на мен преди 2 дена ми беше така . Пий един Фервекс и на следващия ден ще е по малко апък на последващия си като нов :)

Ако само е схванат.... дано де!

10.04.09
10:18

Виждам, че темата е много стара, но за да не отварям нова ще пиша тук.
Аз имам абс. същия проблем - не мога да се обърна надясно (заради болката). Преди месец и нещо когато правих раменни преси зад врат след като повдигнах щангата нещо се случи с врата ми и така остана, едвам се обръщах настрани от болки, направо ужас! Пих Диклак, нурофен, аспирин, топъл душ, масаж, мазах се с Reparil и Бен Гей (редувах), след 3 дни всичко се оправи и бях като нов.
За съжаление този вторник, по време на тренировките, лекаа по лека вратлето почна да ме боли докато стигнах пак до положението да не мога да се завъртя назад. В момента правя същото, както преди, но вече 3ти ден болката не е изчезнала напълно. Ще видя как ще изкарам тези дни и ако до понеделник съм така, ще трябва да отида на лекар. И тук да попитам, дали можете да ми препоръчате някой лекар (дали ще е невролог, физиотерапевт, масажист ли не знам и аз) , но да може да помогне, ще съм много благодарен!
Чувал съм и едно време за някакви баби/дядовци, които по някакъв спец. начин ти изпукват контузеното място и ти минавало (забравих как се казваха, май чакръкчии, но не съм сигурен)  дали ги има наистина и в наше време?

Мерси предварително! :)

Мнението беше редактирано от sniperfan на 10.04.09 10:23.

MA

10.04.09
11:43

Трябва ти масаж от хубава кака ;)

10.04.09
12:20

казано от sniperfan на 10.04.09, 10:18:

Виждам, че темата е много стара, но за да не отварям нова ще пиша тук.
Аз имам абс. същия проблем - не мога да се обърна надясно (заради болката). Преди месец и нещо когато правих раменни преси зад врат след като повдигнах щангата нещо се случи с врата ми и така остана, едвам се обръщах настрани от болки, направо ужас! Пих Диклак, нурофен, аспирин, топъл душ, масаж, мазах се с Reparil и Бен Гей (редувах), след 3 дни всичко се оправи и бях като нов.
За съжаление този вторник, по време на тренировките, лекаа по лека вратлето почна да ме боли докато стигнах пак до положението да не мога да се завъртя назад. В момента правя същото, както преди, но вече 3ти ден болката не е изчезнала напълно. Ще видя как ще изкарам тези дни и ако до понеделник съм така, ще трябва да отида на лекар. И тук да попитам, дали можете да ми препоръчате някой лекар (дали ще е невролог, физиотерапевт, масажист ли не знам и аз) , но да може да помогне, ще съм много благодарен!
Чувал съм и едно време за някакви баби/дядовци, които по някакъв спец. начин ти изпукват контузеното място и ти минавало (забравих как се казваха, май чакръкчии, но не съм сигурен)  дали ги има наистина и в наше време?

Мерси предварително! :)

Мястоот пука и ти си оставаш така. Внимавай! Първо нека ти поставят диагноза. Вратът е доста сложно устроен и за разлика от краката, е само един...

RB

15.04.09
19:36

pi4ove az imam gplqm problem s vrata.moje bi ot 6tangata pri klekovete.nqma minavane.lekarite mi praviha snimka nqma ni6to na pre6lenite.pari za rezonans nqma da dam taka 4e mi kazaha da spra da treniram?????tiq ludi li sa

15.04.09
22:35

казано от Rocco Barocco на 15.04.09, 19:36:

pi4ove az imam gplqm problem s vrata.moje bi ot 6tangata pri klekovete.nqma minavane.lekarite mi praviha snimka nqma ni6to na pre6lenite.pari za rezonans nqma da dam taka 4e mi kazaha da spra da treniram?????tiq ludi li sa

Имай малко уважение към собсвената си азбука!

А иначе, не мисля, че е нужно за всичко да се прави резонанс. По-добре намери добър диагностик...

16.04.09
06:29

Това ми е слабото място от години наред - може би 10 ... Какво ли не беше: рентгени, резонанси, физиотерапии, лекарства, невролози, ортопеди ... Никаква анатомична причина, просто слабо място и това е - начинът на живот е определящ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1