17.08.05
11:11
Значи реших с няколко човека, да накупим от тия протеини които са евтини, и да ги дадем тук в ХЕИ за биологичен анализ. Да се надявам до няколко месеца тука да постна резултатите. За скъпите няма смисъл, защото дори да се окажат добри няма да си ги купя. Така че един вид търся, ако нещо евтино си струва.
Идеята ти е супер! Аз сьм като теб - не бих дал по 40-50 кинта за кило протеин (просто не мога да отделям по 400-500 лв/месец заедно с храната и другите добавки). Обаче ме сьмнява да могат да определят точно сьдьржанието. Ведньж и аз питах в ХЕИ-Варна и ми казаха, че могат да определят само %-те белтьчини,вьглех. и мазнини за около 30 лв. Но мен освен това ме интересува произхода на протеина (да не добавят евтин соев), усвояемостта, другите сьставки (Л-карнитин, витамини, минерали и т.н.) има ли ги в дадените дози или не. Може би това може да стане само в някоя специализирана лаборатория в София и на доста висока цена. Все пак пиши за какьв точно анализ става дума!
Ами все още незнам но имаме тука познати и ще разпитам как седят нещата. Писнало ми е от спекулации и от съмнения какво точно приемам :) като добавка .
Браво! Идеята ви е супер...Толкова съм се колебал дали да си купувам от наще БГ протеини.Дано да не пропусна темата на резултатите :lol:
17.08.05
16:30
Добра идея, лош подход. Защо да хвърлите пари да “накупите” евтините протеини. Помоли този и онзи приятел да ти дадат необходимия грамаж. Няма смисъл от всичко да купуваш. Намери си мат’ряла пък тогава за изследванията само дайте пари.
Ми вариантите са два: или да изследвате протеина, който вие пиете, или да направите едно проучване тук кой е най-използвания и да изследвате него. Но имайте предвид, че всяка партида си е различна. :roll:
Аз заставам зад Про Голд :oops:
Ще изгърмят половината сигурно за невярност на съдържанието показана на етикета с това в кутията
multitabs-a изгърмя навремето
[quote author=“Chrisich”]Ми вариантите са два: или да изследвате протеина, който вие пиете, или да направите едно проучване тук кой е най-използвания и да изследвате него. Но имайте предвид, че всяка партида си е различна. :roll:
Аз заставам зад Про Голд :oops:
Мога да ви услужа с една полупразна кутийка от въпросния протеин ;) В името на науката :)