16.08.05
16:16
Здравейте,
Един приятел вече достигна ръст от 195 и иска да го спре веднага, няма намерение да става 2 метра.
Какви упражниения или медикаменти има относно това?
Той се е консултирал с лекар по това отношение, но безрезултатно.
Благодария,
като се постриже гола глава
или си изтърка гъбичките от петите!
как ще си спреш ръста бе човек това не е за бисерите!А е за бисер на бисерите!
16.08.05
17:06
зимаш 1 вария и почваш да го переш по главата....ако не помогне предлагам да се самоубие, защото да порасне с 5 см невярвам да го преживее...
Никой не може да ти помогне с това колкото е записано в генна толкова ще порасне. Доктора ви го е казал не виждам за какво не му се доверявате а търсите друго
Аз мисля че ако на тия 195 или даже 2м ако сложиш така едно 110-120кг би било доста внушително :).
16.08.05
20:04
ем да ти кажа аз бях 1.89 и си носех чантата за даскало на главата и сеа сам 1.82 ;) помага харабия {} :D
[quote author=“valaraukarky”]ем да ти кажа аз бях 1.89 и си носех чантата за даскало на главата и сеа сам 1.82 ;) помага харабия {} :D
Тя затова не те слуша главата май :twisted: ! Ама да не те дразня много много, да не ми метнеш някоя щанга, че гледам тренираме в една зала!
[quote author=“TMT”]Един Народ Българският, Една Държава България, Един Култорист Христомир Христов.
Поправи култОриста на културиста че си объркал
[quote author=“valaraukarky”]ем да ти кажа аз бях 1.89 и си носех чантата за даскало на главата и сеа сам 1.82 помага харабия {}
Тука без коментар
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“TMT”]Един Народ Българският, Една Държава България, Един Култорист Христомир Христов.
Поправи култОриста на културиста че си объркал
Уф мерси уж го гледах за грешки.
А относно губенето на височина :), я обясни как точно става, коя част на тялото се скъсява че от 1.89 на 1.82.
17.08.05
13:27
или шегувал :D :wink: растете бе хора кфо като си 2 метра ако качиш нужните кг ще бъдеш мно внушителен ..
17.08.05
15:03
елеле аз да бех 2 метраа.... :twisted:
17.08.05
21:40
сетих се за един виц. мисля че е доста удачно да го споделя:
една мутра излиза на среща с едно маце за 1ви път и тя като го вижда казва:
-Ааа, колко си нисък!!
-Абе аз по принцип съм по-висок, ама днес кво ми става...?!
някой искал да става дебел.. другия пък искал да спира да расте.. чудя се какво ли не съм видял вече в тоя форум :)
17.08.05
21:47
Аве, няма ли кой да му предложи да му скърши кръста, че да му спре растежа?
Момчета, не виждам едно сериозно мнение в темата. Не знам даже ако почна, откъде да трия.
Според мен имашанс да повлияе растежа си в смисъл да го забави, ако започне да трениря яко с големи за силите си тежести + аеробна тренировка, леко похабяваща ставите, да кажем бягане на над 2 км. Ама както се сещаш, рисковано е и няма особен снисъл, повече вреда.
Ако тренира баскетбол, волейбол, плуване - да забрави!
17.08.05
22:00
похабяваща ставите :shock: ?! това е жестоко бе човек.
1во трябва да каже на колко години е, дали тренира нещо,какво яде(витамини едно друго)