Каква трябва да е последователността на набиранията

Здравейте.Попринцип винаги започвам с набирания с надхват и преминавам към тези с подхват (за бицепс).Стана ми интересно,защо в тази програма последователността им е така? http://www.bb-team.org/workout/4176_chetiridneven-split-za-muskulna-masa-pri-ektomorfi Това ли е правилният вариант?

Темата беше редактирана от Георги Георгиев на 31.08.12 20:42.

31.08.12
20:52

Няма значение последователността , дали първо надхват и после подхват или обратното е едно и също натоварването.

Noctis Caelum

31.08.12
21:24

казано от Willder на 31.08.12, 20:52:

Няма значение последователността , дали първо надхват и после подхват или обратното е едно и също натоварването.

Попринцип хората изпитват по-голяма трудност при набиранията с надхват.Поради това последователността на упражненията в програмата му се струва странна.Все пак аз ще те посъветвам да я изпълняваш по начина по който е написана.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 31.08.12 21:24.

31.08.12
21:34

казано от Никола Фингаров на 31.08.12, 21:24:

казано от Willder на 31.08.12, 20:52:

Попринцип хората изпитват по-голяма трудност при набиранията с надхват.Поради това последователността на упражненията в програмата му се струва странна.Все пак аз ще те посъветвам да я изпълняваш по начина по който е написана.

Поздрави.

Незнам но аз не усещам разлика.

31.08.12
21:44

Сложи още 20-30кг закачени за тебе и виж дали няма разлика

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1