31.08.12
20:41
Здравейте.Попринцип винаги започвам с набирания с надхват и преминавам към тези с подхват (за бицепс).Стана ми интересно,защо в тази програма последователността им е така? http://www.bb-team.org/workout/4176_chetiridneven-split-za-muskulna-masa-pri-ektomorfi Това ли е правилният вариант?
Темата беше редактирана от Георги Георгиев на 31.08.12 20:42.
Няма значение последователността , дали първо надхват и после подхват или обратното е едно и също натоварването.
31.08.12
21:24
казано от Willder на 31.08.12, 20:52:
Няма значение последователността , дали първо надхват и после подхват или обратното е едно и също натоварването.
Попринцип хората изпитват по-голяма трудност при набиранията с надхват.Поради това последователността на упражненията в програмата му се струва странна.Все пак аз ще те посъветвам да я изпълняваш по начина по който е написана.
Поздрави.
Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 31.08.12 21:24.
казано от Никола Фингаров на 31.08.12, 21:24:
казано от Willder на 31.08.12, 20:52:
Попринцип хората изпитват по-голяма трудност при набиранията с надхват.Поради това последователността на упражненията в програмата му се струва странна.Все пак аз ще те посъветвам да я изпълняваш по начина по който е написана.
Поздрави.
Незнам но аз не усещам разлика.