31.08.12
01:38
Задължително изгледайте клипа !
#1 : Вярвай в себе си
#2 : Наруши правилата
#3 : Не се страхувай от загубата
#4 : Не слушай чуждото мнение
#5 : Скъсай си задника от трениране
#6 : Отблагодари се на хората които са ти помагали
*Какво мислите за чичо Арни и неговите 6 правила *
Темата беше редактирана от Denislav Rodopski на 31.08.12 12:06.
31.08.12
02:30
За номер 4: Не слушай чуждото мнение.Дори Майк Кац е казал: “Арнолд не обичаше да бъде изоставащ от негативно настроени хора”.Това поне го вярвам.За номер 2: Наруши правилата. Арнолд е казал: “Винаги направи едно-две повторения повече.” “Не се страхувам,вероятността да ми е прилошавало по време на тренировка винаги е била голяма,дори и съм повръщал много пъти,но винаги си е струвало”. Това също го вярвам.За останалите няма какво да се коментира.
31.08.12
10:05
Да вярваш в себе си - това е нужно във всяко едно начинание, във всеки един миг от живота ни.
Да нарушиш правилата - само нарушаващите правилата откриват алтернативите.
Да не се страхуваш от загубата - първата стъпка към успеха е да приемеш възможността за неуспех и да пребориш страха от нея.
Да не слушаш чуждото мнение - не съм съгласна. Слушай чуждото мнение, после разсъждавай над него и постепенно стигай до своите лични отговори и решения. Може чуждото мнение да е пълна глупост, но може и да е точно това, от което имаш нужда.
Да се скъсваш от трениране - има си време за трениране и време за почивка. Ако си решил да почиваш - направи го пълноценно и без грам угризение. Ако си решил да тренираш -дай всичко от себе си.
Да си благодарен - това е много важно. Всъщност не само хората, които буквално са ни помогнали в живота, а всички хора изобщо са по един или друг начин полезни. Всъщност хората и общуването с тях правят света толкова интересен.
02.09.12
07:05
Едно от най-важните правила на Арнол Шварценегер, но пък е най-популярното е “I will be back”.
И така Арни се е връщал на сцената много пъти, както и в киното както и в залата както и в политиката, но въпреки всичко си остава Австрийска лисица :).
Това което е постигнал за живота си е невероятно и сигурно вече е в полезрението на мъжете в черно :).