Хранителен режим за отслабване

01.09.12
19:43

Здравейте , един приятел ми каза , че тук ще ми помогнете и реших да пусна една тема.

На 15 години съм 172см / 93кг .. тренирам бокс , но не ми помага с отслабването , заради това си мисля , че ми трябва и хранителен режим не само тренировки.Ако може някой от вас , който знае някакъв режим който наистина действа да ми помогне :).Мерси предварително

Темата беше редактирана от Onyx Boxing на 01.09.12 19:43.

Noctis Caelum

01.09.12
19:46

казано от Onyx Boxing на 01.09.12, 19:43:

Здравейте , един приятел ми каза , че тук ще ми помогнете и реших да пусна една тема.

На 15 години съм 172см / 93кг .. тренирам бокс , но не ми помага с отслабването , заради това си мисля , че ми трябва и хранителен режим не само тренировки.Ако може някой от вас , който знае някакъв режим който наистина действа да ми помогне :).Мерси предварително

Правилно мислиш.В твоя случай даже,най-важна е диетата.Отиди в раздел Хранене.Оттам ще имаш възможността да си избереш хранителен режим за отслабване.

Поздрави.

01.09.12
19:53

Препоръчай ми ти ако може , че не разбирам от тези неща, някой от тях които със сигурност ще ми помогне :)

01.09.12
20:02

А какъв е проблемът да си седнеш на ... и да отделиш няколко часа, през които да прочетеш малко статии, дневници, един тон други теми като твоите и сам да си изградиш режим?

01.09.12
20:07

Мисля , че така е по-добре . Защото има хора които са минали по тоя път и  се пак ще споделят всичко което са направили ;) + това какво лошо има някой друг да ми помогне да си изградя режима :)

Noctis Caelum

01.09.12
20:10

Въглехидратите в твоята диета имат място до обяд.Белтъчините се ядат по всяко време.Мазнините 2 часа преди тренировка със зеленчуци и някакви белтъчини за да няма нежелано “изгаряне на мускули”

Закуска - Яйца,Пълнозърнест хляб със извара,мляко с овес,плод  - Раздели я на 2 Например в 10 часа - мляко с овес и плод,а в 11 - пълнозърнестия хляб с изварата и яйцата или обратното
Обяд 2-3 часа преди тренировка -месо (пилешкото е най-препоръчително за теб),хубава салата с краставици,домати или каквото и да е и задължително с нея или маслини или сложи 1-2 с.л. зехтин в салатата.
След тренировка - Ако имаш възможност за суроватъчен протеин 15 минути след нея,ако нямаш може едно кисело млякоЩе се зачудиш защо в статията пише суроватка,а пък става дума за режим за отслабване..Довери се на хората с опит (бб-тийм).Знаят какво правят.
2 часа след тренировка (предполагам,че ще ти е вечерята) - Салата с малко или никакви мазнини по добре ако питаш мен,месо или риба.
Ако си с по бърз метаболизъм и огладняваш късно вечер можеш да направиш комбинация от яйца с месо,сирене с месо,извара с месо,кофичка кисело мляко,прясно мляко с извара.

Поздрави и успех.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 01.09.12 20:34.

01.09.12
20:16

Защо се мъчиш да му оправяш менюто като е само на 15.Да не мислиш,че майка му ще му позволи да пропуска домашните гозби и ще му готви поотделно.Да не говорим,че го мързи да прочете,та едвали ще си сготви сам.

01.09.12
20:32

Благодаря ти :)

Мнението беше редактирано от Onyx Boxing на 24.09.12 13:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1