01.09.12
17:31
Доста четох чудих се коментирах с колеги от форума и достигнах до решение да е един от тези ,но искам мнение кой според вас е по-доброто решение?Като пари релайна е по скъп с 20 лв което не е проблем но четох ревюто на head_hunter за Ripped Freak и гледам останал е много доволен.
Само да подчертая че това ми е първи бърнър? Кой да бъде :)
п.п 183см 103 кг 20год.
Темата беше редактирана от garret gt на 01.09.12 17:46.
Емзо не ти ли препоръча вече в една тема или бъркам.Докато не пробваш няма да разбереш за теб кои е най добрия.
казано от Тайсън на 01.09.12, 20:22:
Емзо не ти ли препоръча вече в една тема или бъркам.Докато не пробваш няма да разбереш за теб кои е най добрия.
Там бях изброил следните :
Animal Cuts
BSN - Endoburn
VPX Redline Ultra Hardcore
BLACK FIRE
SYNTRAX Fyre
и той ми каза от всичките ,че е добър VPX-а но гледам в други теми има добри отзиви от него и от още един колега за Stimulant X 1-METIQ и от хеад_хънтер има за Ripped Freak бях решил да взема VPX-а и в понеделник ще взема но в момента само се чудя кой от 3-те да е ?Да се придържа към VPX-а или много се замислям за Stimulant X 1-METIQ заради този пост :
казано от emzo на 11.07.11, 09:21:
Не е силен, просто е ефективен.
При 1 капсула дори.Ест. ако персоната се разлюлява от едно силно кафе, то е повече от ясно, че ще има тремори, изнервеност, възбуденост и т.н.
казано от Тайсън на 01.09.12, 20:37:
ако търсиш по лек,стим х е за теб.
Както казах по-нагоре първи бърнер ми е до сега съм пил само Л-карнитин 2 х 500мл :)