Ripped Freak vs VPX Redline Ultra Hardcore vs Stimulant X 1-METIQ

01.09.12
17:31

Доста четох чудих се коментирах с колеги от форума и достигнах до решение да е един от тези ,но искам мнение кой според вас е по-доброто решение?Като пари релайна е по скъп с 20 лв което не е проблем но четох ревюто на head_hunter за Ripped Freak и гледам останал е много доволен.

Само да подчертая че това ми е първи бърнър? Кой да бъде :)

п.п 183см 103 кг 20год.

Темата беше редактирана от garret gt на 01.09.12 17:46.

01.09.12
20:22

Емзо не ти ли препоръча вече в една тема или бъркам.Докато не пробваш няма да разбереш за теб кои е най добрия.

01.09.12
20:34

казано от Тайсън на 01.09.12, 20:22:

Емзо не ти ли препоръча вече в една тема или бъркам.Докато не пробваш няма да разбереш за теб кои е най добрия.

Там бях изброил следните :

Animal Cuts
BSN - Endoburn
VPX Redline Ultra Hardcore
BLACK FIRE
SYNTRAX Fyre

и той ми каза от всичките ,че е добър VPX-а  но гледам в други теми има добри отзиви от него и от още един колега за Stimulant X 1-METIQ и от хеад_хънтер има за Ripped Freak бях решил да взема VPX-а и в понеделник ще взема но в момента само се чудя кой от 3-те да е ?Да се придържа към VPX-а или много се замислям за Stimulant X 1-METIQ заради този пост :

казано от emzo на 11.07.11, 09:21:

Не е силен, просто е ефективен.
При 1 капсула дори.

Ест. ако персоната се разлюлява от едно силно кафе, то е повече от ясно, че ще има тремори, изнервеност, възбуденост и т.н.

01.09.12
20:37

ако търсиш по лек,стим х е за теб.

01.09.12
20:39

казано от Тайсън на 01.09.12, 20:37:

ако търсиш по лек,стим х е за теб.

Както казах по-нагоре първи бърнер ми е до сега съм пил само Л-карнитин 2 х 500мл :)

01.09.12
20:43

Сега се сетих за темата с л-карнитина.Там ти бях казал,че ти е рано за бърнър.Ти си на диета от 2 месеца,за сега и без него ще сваляш.Когато зациклиш,тоест храна,тренировки всичко е ок,но не мърдаш,тогава си вземи.

Мнението беше редактирано от Васил Р на 01.09.12 20:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1