Подкрепа за Христомир Христов

Прескочи до:

16.08.05
14:36

Като на първо време ми хрумна да сложим в подписите си призиви за подкрепа на Христомир Христов. Не знам до колко е оригинално и ако имате и други идеи казвайте. В момента се готви и фен сайта и дано скоро да го видим в интернет пространството. Сайтът няма да има общо с bb-team и ако искате се свържете с Менсън и Хаус, които го подготвят ако искате да помогнете или т.н.
Да бъдем съпричастни с труда на Христомир смятам е една патриотична и добра постъпка и дано да се порадваме на нови успехи от него. Състезанието в Тексас ще бъде 16-17 септември, тогава трябва да имаме информация, снимки и т.н. Ще се опитаме да потърсим и от Христомир тогава информация за състезанието и подробности от него и хората от обкръжението му. Дано и подобаващо да го изпратим от тук и поне някои телевизионни, печатни или други медии се сетят за съществуването му.

Измисляйте и вие подписи и ги поствайте в темата или просто разисквайте предстоящото състезание тук. Моите предложения за подписи:

Кой сега е номер 1? - Христомир е номер 1! - На арт оф пейн благодарности.
Христомир Христов е номер 1!
Ицо, покажи, че си българин!
Христомир Христов да мачка и да покаже, че е номер 1!!!
Най - великият български културист за всички времена за първи път стъпва на голямата сцена, нека да го подкрепим!
Подкрепете Христомир, бъдете българи! - Дзвер го сътвори този
Всички да подкрепим Христомир Христов и да му вдъхнем сили за успех.
Ицо, с теб сме.
по-здрави

16.08.05
14:50

Така добре ли е?  8) Състезанието може ли да се гледа директно от някъде! Ще се съберем и ще го гледаме ако може! Някой ако има инфо нека напише!

16.08.05
14:54

Ами те сигорно са Пей Пер Вил, което както знаеш означава заплащане на определено предаване. И сигорно ще трябва да се закупи някак си и да се гледа със сътелит. Незнам дали е много възможно в България. Ще следим какво се пише в интернет и ще видим. Ако се доберете до информация споделяйте
по-здрави
ПП добър подпис дам :) А дано да стане реалност, но Христомир само за нас ще бъде Мр. Олимпия, което не е малко.

16.08.05
14:55

[quote author=“Emil_mlo”]Ами те сигорно са Пей Пер Вил

Еми, ако трябва ще платим да гледаме състезанието, предполагам че няма да е много, пък и ще се съберем бая народ предполагам! Ако е възможно това де!

16.08.05
14:58

Живеем в България все пак, братле. Тук реалноста е различна и ако там трябва да се свържем с телевизионният оператор, тук с кой трябва да се свържем. Сигорно с президента. Виж нямам представа въобще. Ако някой знае моля да каже

16.08.05
15:19

С двете си ръце подкрепям Христомир дано ем покаже нещата
btw май по FOX или SKY ги даваха олимпийте

16.08.05
15:28

http://www.europasupershow.com/ - това е сайтът на състезанието. Дано тук да изкарат повече инфо и за телевизия, която ще го излъчва.
по-здрави

16.08.05
15:35

Не знам кои ще са гост позьори, ама като се сетя кой живееше в Арлингтън, може да очакваме на гости: 7 ПЪТИ МР. ОЛИМПИЯ, ГОЛЕМИЯТ РОНИ КОЛМАН!!!

Ей, че нямам пари за билет, ех...

16.08.05
15:40

Абе пари за билет ще се намерят другите неща са по сложни

16.08.05
15:45

Дам, Джордж е прав! За виза, самолетен билет и за хотел ще ти вземат доста пари и те са проблемни. Иначе билет за шоуто е 20-30 долара в лошите места. И 200 долари с достъп на всякъде и най-хубавите места.
по-здрави

16.08.05
15:47

С моя фотоапарат ще имаш чуството че седиш на съдииската маса!!!!!!

[quote author=“YODA”]С моя фотоапарат ще имаш чуството че седиш на съдииската маса!!!!!!

:P знам го аз те това животно  :lol:

16.08.05
16:41

Малкият, Голям Ицо!
Предстой му най-тежкият месец от подготовката. Вярвам, че няма да остане незабелязан, на професионалната сцена. Скоро много хора ще разберат кой е той!

16.08.05
16:50

Петко, сложи си в подписа някой от лозунгите. БТВ наистина в момента е най-тежкият период за Ицо.
по-здрави

Неска Хубенов го снима, Ицо правеше тренировка за гърди. Сиг ще има интересно материалче в новото списание  :roll:

JI

16.08.05
17:19

добре ама аз не мога да разбера като си сложим такива подписи тук каква е ползата ние всички си знаем че той е номер 1 . Аз предлагам да го сложим и като подписи в другите форуми защото блажени да са невежите и тях да просветим  :lol:  :lol:

16.08.05
17:30

И в другите форуми естесвено ,да разберат колкото се може повече хора в българия че имаме юнак в най престижното състезание на планетата

16.08.05
17:31

Дам и по другите форуми. Статията наистина ще е интересна този път в М&Ф! Менсън, осведомете ни като има развитие по сайта, братле.
по-здрави

PR

17.08.05
01:33

Вътре съм - трябва ни Българин на Олимпия!

Извън темата е, но пак е в подкрепа на Христомир
[quote author=“Emil_mlo”]Менсън, осведомете ни като има развитие по сайта, братле.

Писах няколко лични бележки и се оказа, че сам ще си го правя сайта. Малко неща имам още да свърша и скоро ще пусна тема. Ще пусна и в тази един ред:

Моля, всеки който иска да помогне за сайта на Хр. Христов с информация да ми я праща на лично съобщение. Приемам биографии, състезателна кариера, тренировъчни методи, мерки, титли и т.н. За този момент снимки не приемам.

Ето и темата: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8778

Батка, направи нова тема да кажем пак тук - в общите, където кажи точно каква информация искаш, дай и мейли, кю, телефон и т.н., а някой от нас ще ти я стикне, че тук не се вижда добре.

MJ

17.08.05
23:40

а бе най-важното е да не се изсилва е тея химии,4е виждате какво става........
дано не го оставя последен тези копелета
ама не е важно на кое място ще е,а как ще излезе на сцената

17.08.05
23:46

Сам(а) си отговорил на въпроса си важно е участието (като на олимпиада,[олимпия])

29.08.05
20:16

Хора имам един въпрос...значи тази снимка на Христомир е направена на 28.08.2005…Искам всички да погледнат неговата дясна гърда...ТОВА ГИНЕКОМАСТИЯ ЛИ Е ИЛИ НЕ....

http://forum.bodybuilding.com/photo/data/2/59757S3600065.jpg

Благодаря за вниманието....

29.08.05
20:49

Ееее, бати копелето е станал! И аз джаснах един подпис, моля оценето го ! :)

[quote author=”Питона”]Ееее, бати копелето е станал!

На: 1 2 2

29.08.05
20:57

Яко, яко, много хубави снимки, държите ни в течение, че един Търновски Тиранозавър ще показва класи. хахаха, мачкай Ицоооо
На бичата е говедо, ей!  :)

29.08.05
22:16

Браво , Браво на Ицо професионалист си е и то пълен тука няма кво да се състезава извънземен е в Щатите трябва да иде

29.08.05
23:28

Невероятен е станал Ицо. От снимката не си личат гърдите, но ако недай си боже има проблеми съм сигорен, че ще ги разреши. С тази физика големи успехи го очакват, а нас интересни състезания с любимеца ни! Ицо е върха! Браво за яките подписи и на Питона браво!
по-здрави

30.08.05
12:13

Еомо, гърди си има бе човек, какво не ти харесва, и ръцете налял, абе ей, ще ги убие, да знете! :)

30.08.05
12:19

Обаче как е налял краката!! Супер е! Дано да мачка!

30.08.05
12:28

Много профи изглежда - Ицооооооо, ще ги разбиеш, Крис Дим е след тебе вече!  8)

30.08.05
13:20

Това, наистина е нещо невероятно. Евала му на Ицо. Направо не мога да повярвам. Имайте предвид обаче, че на сцената ще изглежда по-плосичък, все пак там ще е обезводнен и (надявам се) с много малък процент подкожни мазнини. Но все пак Ицо си беше Про и преди да вземе картата, така че не се съмнявам, че ще се представи блестящо.

30.08.05
14:34

[quote author=”Питона”]Еомо, гърди си има бе човек, какво не ти харесва, и ръцете налял, абе ей, ще ги убие, да знете! :)

Не става въпрос дали си има гърди или няма... :shock: говорехме дали това на дясната му гърда е гинекомастия... :?:

30.08.05
14:36

от снимката не е много ясно, но няма да си крива душата и ще кажа, че е лошо това!

30.08.05
15:49

На мен лично наистина ми прилича на гинекомастия :cry: ,но все пак не съм лекар така че силно се надявам да греша

MI

30.08.05
16:10

според вас това че е с гинекомастия( не че го твърдя, но ако е така нали)  ще попречили за неговото класиране в по-предните позиции?Аз лично си мисляче това ще му изиграе много лоша шега , т.е. не че ще стане нещо страшно , но ще секласира на последните места, което не е добре за българския спорт като цяло!
по-здрави

30.08.05
17:06

[quote author=“mihail.kolev”]според вас това че е с гинекомастия( не че го твърдя, но ако е така нали)  ще попречили за неговото класиране в по-предните позиции?

Да ти кажа честно, ако беше отвърден про състезател 100 % нямаше да има проблем...той е новак и съдиите не биха погледнали с добро око на това...Джони Джаксън също по едно време имаше гинекомастия ама не се отрази на състезателната му кариера...Помня, че на Mr. Olympia 1992 Момо Беназиза имаше доста кофти гинекомастия ама стана 5-ти, така че зависи само от съдиите...като гледам на Христомир не е толкова напреднала, но все пак 90 % съм сигурен, че е гинекомастия...и все пак пожелавам му огромен успех...

30.08.05
17:09

И да е гинекомастия, за 17тина дена не се ли оправя с хапове, или медицина - хирургия, надали ще гио прати момчил така
Пък според мен е трудно да се каже дали е гинекомастия, защото не мога да я видя, от тази снимка, мисля че нямаме повод за притеснения, а обратното!  :D

30.08.05
19:57

Подкрепям Питона - абсолютно прав е! Не се вижда добре на снимката както казах, а и ако е за състезанието с лекарствата няма да си личи, а след това операция и след 2 седмици е пак на линия.
по-здрави

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1