Мнения и критики за хранителен режим.

02.09.12
21:25

Хранене 1 - 4 белтъка, 2 жълтъка, 1 филия пълн. хляб, сирене.
Хранене 2 - Овесени ядки в кисело мляко, половин лъжичка мед + 1банан.
Хранене 3 - 100гр. пилешко филе/риба, 1 варен картоф(може да се замени с 100гр ориз) и салата с една лъжичка зехтин
Хранене 4 - 1 плод и 50/75гр ядки
Хранене 5 - протеинова напитка (ако е след тренировка) / риба тон в собстен сос + 1 филия пълн. хляб
Хранене 6 - 100гр пил. филе / скумрия, варен картоф/ориз + салата
Хранене 7(евентуално) - 2-3 белтъка с извара

Аз съм на 17 год, 69кг, ръст 180см. Преди 2 месеца бях на НВД, с коята свалих към 6-7кг. Сега се ориентирах към РВД, тоест да запазя известно време тези килограми или евентуално малко по-малко да качвам. Още съм начинаещ, така че може да съм объркал някъде и приемам всякакви критики, мерси предварително на отзовалите се.

Noctis Caelum

02.09.12
23:14

На 180см и 69кг.Свалил си 7кг. Цел анорексия? Много хора,които не са наясно с тялото си,не разбират,че това да си избереш хранителен режим за покачване,не значи ,че ще станат мазни и дебели.Това,че преди си бил 76кг. и си бил мазен,не значи,че не можеш да станеш 80 след време,с правилна диета и постоянство и да покачиш чиста мускулна маса.Разбира се ще е много трудно,но за твоята височина тези 69 килограма не са достатъчни!На човек висок с 10см. по-малко от теб може да се каже,че са добре.Ако се храниш с тези храни,които си написал и изпълняваш стриктно диетата и тренировъчната си програма,освен,че ще качваш ММ,което за мен трябва да ти е целта,съм сигурен,че с малко повече кардио ще изчистиш там каквото има ако е останало нещо за чистене от миналото,което те е накарало да се подлагаш на някаква диета за сваляне.Тренирай по програма за покачване на мускулна маса предназначена за начинаещ,тъй като си написал,че си такъв, и след 2 месеца пиши дали си доволен от резултатите.

П.С. Хранителния режим е добър.Харесва ми.Белтъчините са на ниво (увеличи грамажите на рибата и месото),въглехидратите също са на ниво и освен зехтин,можеш да добавиш няколко маслинки за да приемаш достатъчно полезни мазнини.Спазвай всичко това и ще има успешни резултати.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 02.09.12 23:18.

03.09.12
08:36

Знам, че свалих много, и то бяха основно мазнини. Просто не усетих как минаха 2то месеца с нвд, всеки ден кардио и 4-5 пъти тренировка на седмица, и гледам съм свалил 7 кг без да усетя. Веднага след това взех мерки и почнах да се храня повече. Иначе тренироката си ми е бая строга (12 седмичната на Крис Гетин), сега оправям леко и хранителния режим, може би ще пиша след 2-3 месеца за резулатати.

03.09.12
11:28

Яж си яйцата цели, няма смисъл според мен да отделяш белтъците от жълтъците. Всичко друго ок ми се вижда.

Планът е ок, само вдигни грамажа на месото/рибата на хранене до 150 гр. И 7-то хранене си го прави. Ти си височък и виждам, че тренираш сериозно и редовно, храната ще ти трябва и няма да отива за мазнини. Поздрави!

03.09.12
14:28

Добри, вдигам грамажа на месото или рибата, а за седмото хранене понякога се чувствам, че ще повърна ако го напрая, тогава го отлагам, ако чувам глад или поне стомаха ми не е пълен го ям.

Да, в никакъв случай не се насилвай да се тъпчеш. Колкото до стомаха, той се разширява или свива в зависимост от режима, който му наложиш - ако свикне със 7-то хранене, сам ще си го търси. Ако не го правиш често него, пробвай с малки количества, докато свикнеш, без да се тъпчеш. То така или иначе си е за бавния протеин, не ти трябват огромни количества, но свикни с изварата преди лягане(y)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1