Бавноусвоим протеин

Привет, може ли да ми кажете бавноусвоим протеин (за преди лягане), освен месо и извара ?
Яйцата бавен протеин ли са ? стават ли за преди сън ?

02.09.12
21:19

Месото не е бавен протеин. Извара и мляко ти вършат чудесна работа.

Знам, но в най-големия супермаркет в моя малък град видях, че не са заредили извара и не са зареждали скоро и се чудя с какво да е заменя ? (освен казеин на прах, месо). Ще добавя и 50гр сурови фъстъци за по-бавно усвояване на протеина, само кажете от коя храна да е той

Мнението беше редактирано от Велимир Димитров на 02.09.12 21:25.

02.09.12
21:27

Яйцата също стават.Аз лично ям пет, шест белтъка и един, два жълтъка преди лягане.Разбира се нищо не ти пречи да ядеш всичките цели въпрос на избор. :)

Поздрави !!!

Някъде четох че те са най-бързия протеин, но добре.

Noctis Caelum

02.09.12
22:00

Млечни продукти - мляко,сирене,кашкавал,извара.Яйцата също са чудесен вариант за преди лягане.Дори може да правиш комбинации месо с яйца,яйца със сирене и т.н. Ако те интересува нещо по конкретно отиди в раздел Хранене.Във всеки хранителен режим ще видиш тези,които изброих + още белтъчни продукти (най-вече комбинирани).Най-бавният протеин е казеин.Ако нямаш възможността да се храниш с тези продукти купи един.

Поздрави

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 02.09.12 22:01.

Благодаря за мнението ! ще пробвам 3 белтъка с 50 гр сирене.

02.09.12
23:57

Пресечи прясно мляко и си направи сам извара. :)

03.09.12
19:18

казано от Иванич на 02.09.12, 23:57:

Пресечи прясно мляко и си направи сам извара. :)

И смисъла на това е???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1