Mr Olympia

DA

17.08.05
22:43

Искам да попитам Ще го дават ли по телевизия-та и ако да по коя програма и кога .

17.08.05
23:05

Eми имаше тема по въпроса ама вчера я орязаха  :evil:  Няма да го дават в бг, ако може да се плати да ти пуснат канала само за един ден или нещо такова, ама трябва да знаеш по кой ще го дават, кога и т.н. да питаш оператора си, абе много работи!

17.08.05
23:47

SKY или FOX ще трябва да следим

18.08.05
01:20

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]SKY или FOX ще трябва да следим

Мислиш и че ще я дават там? Ако е да, дай да се съберем да я гледаме при който има!!!!! 8)

Преди по FOX даваха, сега незнам. На който му се търси из ifbb.com си ги пишеше .. поне за предните беше така.

18.08.05
01:29

2003-та имах възможността да я гледам пряко по Indemend pay-per-view, в щатите. Долкото знам не се предава пряко по нито една друга телевизия. А за въпросната, няма как да се гледа тук. Има начин да се гледа по интернет, но пак трябва да се плати с кредитна карта и интернета трябва да ти е с доста добра скорост. 2001 го гледах безплатно, бяха пуснали промоция като за първа година по интернет, но беше на толкова малка резолюция, че се виждаха само силуетите. Но поне по коментара се разбираше какво става в момента и елемента на изненада га имаше.

PR

18.08.05
01:33

Ще намерим начин да я разпространим :) ,като приключи
По-трудното за мен е да си намеря Olympia 1980
Тя е мега цена - с Арни ,Франк ,Майк и още големи
Ако някой има инфо за нея да сподели !

18.08.05
01:41

Аз я имам, но няма нищо интересно. Орязали са доста, защото може би Арнолд не е заслужавало да спечели. Филма се нарича Total Rebuild.

PR

18.08.05
02:02

Дам, много спорна е била победата на Арни същата година .

18.08.05
18:43

[quote author=“PROMPT”]Дам, много спорна е била победата на Арни същата година .

До последният момент мислели че Арни е там да коментира за дадена телевизия ,едва като почнал позинга се разбрало че ще участва и както всички знаем говори се че не я е заслужавал

19.08.05
10:11

Доколкото знам се дава само по частни платени канали и едва ли може да се гледа по някоя ТВ

19.08.05
16:23

[quote author=”Миле”]Доколкото знам се дава само по частни платени канали и едва ли може да се гледа по някоя ТВ

Да 100 % платени са но е няма чак такъв интерес и телевизиите не искат да го купуват за толкова много кинти и да пълнят гушата на Уедър

LA

27.06.06
16:24

Olympia - Arnold ... да не пускам нова тема.

http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/556/Arnold+Smokes+Pot

ST

27.06.06
16:45

[quote author=“largozol”]Olympia - Arnold ... да не пускам нова тема.

http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/556/Arnold+Smokes+Pot

ами пуши си човека?Какво ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1