Евтина зала във Варна?

KP

18.08.05
07:56

заминавам за Варна 1 седмица и ми трябва евтина зала! Някаква в училище, или подобно
някой може ли да ми препоръча такава!

18.08.05
08:11

Здравей!Кажи в кой квартал ти трябва зала, защото аз знам една в Младост но на теб може и да ти е доста далеч

18.08.05
10:12

Ако си в Левски - залата на Техническия университет е прилична. Левче посещението. :)

MJ

18.08.05
10:34

залата на чани:))))
от малкото пикадили на горе,ако си кам центара
2 лева,най-бруталната зала която си виждал:))))

[quote author=“Chrisich”]Ако си в Левски - залата на Техническия университет е прилична. Левче посещението. :)

А голямата оферта там е 10 левова карта за целия месец нон стоп еми ...:)

18.08.05
12:36

ivan.shishmanov, абе евтинийка, като за студенти. :wink:

KP

18.08.05
12:37

Е аз ще съм между Виница и Златните... по вилната зона, ама няма проблеми да ходя във Варна... Я дайте точни координати за тази в Техническия а тази на ЧАНИ какво и е бруталното?
Мене по принцип ми трябва понякога един прав лост, и налко тежести

18.08.05
13:02

Ми на Техническия, се намира точно зад него. А адреса му е “Студентска”, ама не знам кой номер. Някой от първите. Иначе ако имаш възможност да хващаш автобус 209 ще те спира доста близо до нея.

18.08.05
15:25

а да знаете на златни пясъци някаква зала?
щото там ще уча!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1