04.09.12
17:24
Здравейте. Имам нужда от помощ. Пия Л-аргинин от няколко дена, обаче негов страничен ефект е да отключва херпеси, а на мен ми изби вътре в устата.... Кой е най-безвредния азотен бустер, който може да се взима, без странични ефекти и за дългосрочен прием 2Х2 пъти седмично.
Темата беше редактирана от V. V. на 04.09.12 17:40.
За първи път чувам подобно нещо от л-аргинин херпеси.Това ми звучи малко нелепо.Л-аргинин съм пил в големи количества и дълги периоди,но никога не съм имал подобен проблем.А за бууст те повечето си имат л-аргнин,за такъв без не мога да се сетя.
04.09.12
17:52
Избили са ти афти,а не херпеси.От обща култура съм наясно,че ЕДНИ от най добрите са No Xplode,Superpump 250.Също така хора,които са пробвали и двата продукта ми споделиха,че са останали по доволни от No Xplode.Цената и на двата продукта е еднаква и освен,че дозите в No Xplode са 50,а в Superpump едва 40,то No Xplode има някои второстепенни характеристики, които го правят чудесен пред тренировъчен суплемент.Повишава енергийните нива и позволява да тренираш по-дълго и по-тежко.При NO Xplode някои хора (малцинство),които имат непоносимост към някоя от съставките единствено забелязват главоболие, но то е само при първите няколко приема. След това не се забелязват други странични ефекти.
Поздрави.
Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 04.09.12 18:02.
04.09.12
17:54
Буустерите са основно от аргинин - аргининови матрици . Лично аз съм доволен от No-xplode , но той не е много лек . Ако искаш да пиеш нещо за стимулация преди тренировка без аргинин , може да си вземеш кофеин на хапове .
Зависи какво търсиш от един бууст,а това изобщо не са най-добрите.Едни ти дават много сила и концентрация,други,които съм пил ми дават по-малко сила,но пък напомването е просто :X…....
White Flood, Black Jack също не са лош избор, по-добре отдели повече пара и си вземи нещо свястно, и аз напоследък взимам и нямам гореописаните проблеми.
04.09.12
18:01
Изобщо не претендирам,че са най-добрите.Не съм ги пробвал и няма и да ги пробвам за да ти кажа.Всичко,което знам за тях е от странични лица,които са останали доволни и от двата продукта.
Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 04.09.12 18:02.
Ей това са ми любимите мнения,един приятел ми каза,прочетох го ..... пробвай и тогава говори :Х
1. Не е доказано, че аргинина отключва херпеси. Има теория на видно медицинско лице, но не е потвърдена и изследвана.
2. Ако наистина аргинина е проблем, защо държиш да го пиеш, та нали както ти казаха азотните бустери са основно аргинин или негови прекурсори.
3. Може би е от диетата !
4. Ако разполагаш с бюджет виж кои храни съдържат повечко лизин и ги включи в хранителния си режим, може да суплементираш и допълнително, той е евтина суровина. Ако има аминокиселина, която да влияе добре на херпесите, това е той.
Поздрави !
Абе аз много не ви разбирам ... защо изобщо ги пиете тия бустери и тем подобни ... да сте по-големи от тях разбирам ама аз като гледам дори не сте и по-големи и не дигате по-тежко.Тогава какво ви дават ако не е тайна?Или просто фитнес маняк, който не взима бустери и протеин не се признава?