Един съвет от вас ще ми дойде много добре за една добавка

WA

14.08.05
00:38

Значи аз съм на 15год. и съм висок около 1.68 някъде. Проблема е че тежа 77кг. Искам докато имам свободно време през ваканцията да стана около 60-65кг. Разбира се, карам “истинско” колело редовно, играя бадминтон и скачам на въже !!! 
Може ли да се допитам до вашето мнение и да ми кажете този продукт дали ще ми помогне да сваля кг-мите по-бързо:

http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=101&gid=66

Благодаря много на отзовалите се !!!

SP

14.08.05
02:16

Не мисли, че само с един бърнър ще свалиш нещо. Състави си правилна диета и тренировки, а ако си го земи и бърнъра ама основното си е храненето.

14.08.05
07:55

пич с един бърнар .... нямаш шансове да свалиш 10 кила при никав случаи :lol:  требе да имаш добра диета и да не се плашиш от глада ... щото идва един момент в които просто мозака ти става гладен .... което е много лошо :twisted: и много тичане ...

WA

14.08.05
12:04

Добре ако си купя Фет Бърнара и тренирам 4-5 пъти седмично няма ли да постигна някакъв резултат. Иначе като диета да откажа всичко тестено и сладко. Аз не искам за една седмица да отслабна, а за 45 дни някъде да ги сваля.

Това че съм на 15год. нали не ми пречи да употребявам Фет бърнар!!!

14.08.05
15:16

абе зарежете тея фет бърнари.по-добре сами  си изгорете мазнините с кардио.едва ли никоя добавка ще го направи по-добре.

DO

14.08.05
21:07

ами с подходящото НВД/ниско въглехидратна диета/ и с кардио тренировки ще свалиш килограми ... липозана ще ти помогне но не очаквай от него чудеса .../всичко е индивидуално/
успех!

17.08.05
17:49

Аз исках да кажа това.Don_Anton просто се изрази по по-правилния начин.

18.08.05
01:52

както всички досега казах fat burner-ите са последната съставка в рецептата за отслабване...аз само искам да те посъветвам да не си поставяш такива цели като 10кг да сваляш за 45 дена...не че не може да се направи , просто не е правилно/здравословно и говоря от личен опит (въпреки че при мене беше малко по неволя) дай си малко повече време и не прекалявай , на сайта има доста полезна информация за диети и добри тренировки , най-важното е кардиото според мен...

18.08.05
02:17

[quote author=“Waikiki”]Добре ако си купя Фет Бърнара и тренирам 4-5 пъти седмично няма ли да постигна някакъв резултат. Иначе като диета да откажа всичко тестено и сладко. Аз не искам за една седмица да отслабна, а за 45 дни някъде да ги сваля.

Това че съм на 15год. нали не ми пречи да употребявам Фет бърнар!!!

Диетата е най-важното! Пробвай кардиото на гладно с фет бърнера, кафе и един аспирин! Но първо диета!

18.08.05
10:37

Аспирин на гладно не съветвам да се приема. Особено ако някой в семейството има язва.

31.08.05
10:12

Комбинацията на аспирин и кафе на гладно е доста вредна за стомаха.
Кафе и фет бърнер ползвам аз но наистина не очакваи чудеса.
НВД-то е бая трудно за мен - да ям по 3грама/кг протеин на ден виждам
зор а и се изтощавам на 15тия ден тотално.
Пробвай да премахнеш всички храни с висок гликемичен индекс на първо  време от менюто си.
Кардио сутрин на гладно след кафенце с бая вода.
ненаситените амино киселини са много важни
(рибено масло или ленено масло по една чаена лъжичка вечер преди лягане)
Не се обезводнявай.
Потърси в инета инфо за нещата които съм написал.
Тук почти всички диети имат за цел сваляне на мазнини
а не само на килограми а това е доста трудно..
като се има предвид че 1 кг мазнини са около 8000! калории

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1