РАСТЕЖ НА ГЪРДИ

FA

04.08.05
03:09

Здравейте на 17 години съм и днес чух от водещия на предаването фитнесмания че има някаква добавка за расеж на гърдите,която струва около 30-40лв.,за около 20 дни.Моля ви ако някой знае как се казва и откъде мога да си я закупя да ми отговори...Благодаря ви предварително.

04.08.05
06:44

:?:  :?:  :?:
За пръв път чувам за такава добавка :roll:
Нека и колегите се изкажат по въпроса :arrow:
ЕДИТ: ама щом е било ФитнесМания сигурно в магазина на МУ*А*И ще ти кажат :idea:

04.08.05
08:48

хахаха е тва беше най голямата простотия дет съм чувал !!! :lol:  :P :twisted:  още от рано сутринта ме карате да се смея :lol:  :lol:  :lol:

гърдите са си просто една мускулна група кат си ги тренира човек ще има маса кат не ги пипа ще си седят малки и смешни :P

е виж малко повече тука

http://bb-team.org/exercise/

SP

04.08.05
13:04

Според мен става въпрос за момиче, не мисли те ли!?
Иначе няма смисъл.

[quote author=“Sportex”]Според мен става въпрос за момиче, не мисли те ли!?
Иначе няма смисъл.

Мдам. Иначе ако беше за момче щеше да е ебати олигофренското  :P :P

FA

04.08.05
15:20

Ami da momi4e sam.I sam sigurna 4e ima takiva hap4eta za tova vi popitah ina4e vaobshte ne bih si pravila truda da vi zanimavam s neshta,koito ne sashtestvuvat :?

04.08.05
17:49

и аз съм чувал за подобно нещо, и то от предаване по телевизията, но нещо в момента не се сещам за подробности, беше доста отдавна  :roll:

04.08.05
22:11

Единствената “добавка” за която се сещам се нарича силикон  :lol: .
Иначе по диема понякога съм гледал рекламират някакъв гел за уголемяване на гърди, ама аз доколкото разбрах ти питаш за нещо което се приема орално, за такова нещо аз лично никога не съм чувал.

05.08.05
00:21

При Киро  Вълчев и  Крика всичко има те едва ли не не са измислили иделния стероид без страничн ефекти
Мадам не ги вземай Киро и Крика много на сериозно
P.S. Крика се похвали веднъж че за седмица изпил няколко кила креатин и качил много кила, тоя тип не усеща ли че го гледат и деца готови да изкопират всяко изречено от него изречение

05.08.05
05:43

[quote author=“fashion”]Здравейте на 17 години съм и днес чух от водещия на предаването фитнесмания че има някаква добавка за расеж на гърдите,която струва около 30-40лв.,за около 20 дни.Моля ви ако някой знае как се казва и откъде мога да си я закупя да ми отговори...Благодаря ви предварително.

Виж, това във фитнесмания дето го казаха беше за левцина (аминокиселина, сама по себе си не върши нещо по особено с гърдите)! От предаванията по тв не ги слушай само глупости говорят! Ако имаше наистина обаче такава добавка и на такава цена не мислиш ли че никой нямаше да си сложи силикон тогава? Никой не иска импланти, а сами да порастнат е най-хубаво! Иначе досега да се е разчуло не само из тези среди и да е станала хит тази добавка!

05.08.05
08:23

аз лично ... знам един саит които е за козметика и има сички световни фирми за секви неща аз от там гледам за новите неща на дизел и други марки и там видях 1 ден ... стегащ гел за бюст и некви подобно ако те интересува саита е

http://concord.dir.bg/index.html

иначе тем подобни хапчета според мен ако имат ефект той ще е много малак...

05.08.05
15:27

А какво стана с предаването Фитнес Мания нещо маи от бая време не го дават.
Някои знае ли някакви предавания свързани с Фитнеса освен предаването на Недик по Скат сяка събота от 13:00 и на Митио Крика от неделя  ? Други предавания ? Фитнес Мания беше наи доброто но го спряха сега мисля че това на Недик е доста добро помагат на много хора.Както и почти секи от нашия форум в ббтиим :wink:

SE

05.08.05
17:17

тфа дето питаш е аминокиселините ако си под 20 години пий аминокиселини и яж повече млечни продукти и ще ти порасната гърдите

07.08.05
00:55

[quote author=“fashion”]Здравейте на 17 години съм и днес чух от водещия на предаването фитнесмания че има някаква добавка за расеж на гърдите,която струва около 30-40лв.,за около 20 дни.Моля ви ако някой знае как се казва и откъде мога да си я закупя да ми отговори...Благодаря ви предварително.

най-добре растат от бозата, ама и гъза расте с тях за съжаление  :)

FA

07.08.05
10:57

[quote author=“select”]тфа дето питаш е аминокиселините ако си под 20 години пий аминокиселини и яж повече млечни продукти и ще ти порасната гърдите

Ami na 17 godini sam.Otkade moga da si kopuvam takiva aminokiselini,dali se prodavat v apteki?Pitam zashtoto jiveq v malak grad i ne znaq da ima magazin za hranitelni dobavki

07.08.05
13:55

[quote author=“Kang”]А какво стана с предаването Фитнес Мания нещо маи от бая време не го дават.
Някои знае ли някакви предавания свързани с Фитнеса освен предаването на Недик по Скат сяка събота от 13:00 и на Митио Крика от неделя  ? Други предавания ? Фитнес Мания беше наи доброто но го спряха сега мисля че това на Недик е доста добро помагат на много хора.Както и почти секи от нашия форум в ббтиим :wink:

Ами спряха го защото не е интересно на зрителите няма нужния рейтинг то тия съмо по СКАТ ги търпят

SE

07.08.05
20:39

ми май се продават ако има фитнес във вашият грат си купи от там инструктурът там ще ти каже кой са най добрите който предлагат

IR

14.08.05
17:07

някаква добавка за расеж на гърдите няма. Вси4ко е общо

18.08.05
10:54

Добавка за гърдите няма.Няма такова хапче от което да растат само гърдите.Ше трябва да наблегнеш на бозата.И не слушаите Кирил Вълчев и Крика шот крика в едно негово предаване каза че човек може да си обърне МЕТАБОЛИЗМА.Това е невъзможно ако човек можеше да си обърне метаболизма то тогава мъжа може да се превръща в  жена,това е едно и също.

18.08.05
11:33

[quote author=“SteeL”]Добавка за гърдите няма.Няма такова хапче от което да растат само гърдите.Ше трябва да наблегнеш на бозата.И не слушаите Кирил Вълчев и Крика шот крика в едно негово предаване каза че човек може да си обърне МЕТАБОЛИЗМА.Това е невъзможно ако човек можеше да си обърне метаболизма то тогава мъжа може да се превръща в  жена,това е едно и също.

Ами мъже могат да стават жени. И обратно ;) Такива операции се правят отдавна :)
Само че, аз не разбрах какво общо има метаболизма с пола и как точно като си обърнеш метаболизма ще си обърнеш и пола? Нещо ги бъркаш нещата!
Метаболизъм значи обмяна на веществата.
Може да е бърз или бавен. Това е имал предвид предполагам под обръщане - че може да си забързаш или забавиш в известна степен метаболизма! Метаболизма на който и да е човек се променя с годините и зависи много и от хормоналните нива в организма. Съответно, с химия може да се влияе доста успешно върху метаболизма, което и правят повечето професионалисти.

19.08.05
00:40

Виж ся.Давам ти пример:Аз съм сас забавен метаболизъм.И примерно ся искам да си го направя бърз.И штраквам 2-пъти с пръсти и вече метаболизма ми е бърз.За тфа става въпрос.Същата работа е за пола ся съм мъж штраквам 2-пъти и ставам жена .Т.е. Крика така каза по ТВ-то че може да се обръща МЕТАБОЛИЗМА за винаги.Но това е невъзможно.

DO

19.08.05
11:47

например ако метаболизмът ти е бавен до известна степен може да го успориш в зависимост от храненето ти ...

Аминокиселини :)
Не заблуждавайте момичето.
Мусаши преди година ръсеха една простотия, че от аминокиселината Левцин растял гръдният мускул :) Още тогава попитах - левия или десния и никой не ми отговори, та и сега така.
Въздействието върху гърдите е хормонално, трябва да се обърнеш към лекар при всички положения.
В аптеките май са пуснали една простотия - бюст плюс - гледам, много ожесточено я рекламират. Ако искаш, върви и питай за какво става въпрос.
На 17 години не е изключено растежът на гърдите ти още да не е привършил, макар че при момичетата половото съзряване настъпва малко по - рано. Но ако държиш, поинтересувай се.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1