Да добавя ли още едно хранене?

Noctis Caelum

04.09.12
20:56

10 -  5-10 яйца,овес с мляко,извара с 2 филий пълнозънест хляб

13 -  месо,ориз,салата

16 - Тренировка

17 - месо,ориз,салата

19 - риба,картофи,салата

21 - извара,прясно мляко,кисело мляко

Зехтин също има в салата. ( полезни мазнини) Ядки между храненията.Маслини понякога.

Изпълнявам го от месец и половина и съм покачил 1 килограм чисто .Интересува ме дали да добавя още едно хранене?

Темата беше редактирана от Noctis Caelum на 04.09.12 21:43.

04.09.12
21:00

Аз така свалям.... :)

П.п-много бързо промени и заглавието и продуктите ;)

Мнението беше редактирано от Васил Р на 04.09.12 21:01.

Noctis Caelum

04.09.12
21:04

казано от Тайсън на 04.09.12, 21:00:

Не просто очаквах някой да каже,че трябва да добавя още поне 1-2 хранения.

“П.П”  -Възхищавам ти се,че сваляш така.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 04.09.12 21:28.

04.09.12
21:10

Според мен режима ти е добре , но може и по-добре.
Една изпитана техника от мен е преди тренировка 1:30-2:00 часа ям печени картофи около 250-300гр с телешка пържола около 150-180гр останалото в режима не съм го променял.Така за 14 дни точно бях качил 2.5кг Меренията са сутрин на гладно, така че това не се дължи на вода или нещо такова.Но за съжаление нямам възможност пак да си готвя сам.

П.С.Това с храненето час и половина - два преди тренировка го бях пробвал по повод на една информация, която бях чел, че хранителните вещества се усвояват средно за 2 часа като може да продължи и до 6-8 часа , но след 2 часа поне имаш с какво да “захраниш” мускула веднага след като си го изтощил.Така не е нужно да чака докато се нахраниш пък докато усвои веществата и т.н.

Noctis Caelum

04.09.12
21:12

казано от Boris Angelov на 04.09.12, 21:10:

Според мен режима ти е добре , но може и по-добре.
Една изпитана техника от мен е преди тренировка 1:30-2:00 часа ям печени картофи около 250-300гр с телешка пържола около 150-180гр останалото в режима не съм го променял.Така за 14 дни точно бях качил 2.5кг Меренията са сутрин на гладно, така че това не се дължи на вода или нещо такова.Но за съжаление нямам възможност пак да си готвя сам.

П.С.Това с храненето час и половина - два преди тренировка го бях пробвал по повод на една информация, която бях чел, че хранителните вещества се усвояват средно за 2 часа като може да продължи и до 6-8 часа , но след 2 часа поне имаш с какво да “захраниш” мускула веднага след като си го изтощил.Така не е нужно да чака докато се нахраниш пък докато усвои веществата и т.н.

Когато храненето е смесено (както при мен) трябва да има интервал от поне 3 часа.Ако обаче не е и 2 стават.По подробно информация ще намериш в Хранене,но попринцип нямаш представа колко различно е за всеки.Веднъж пробвах с час и половина и се издрайфах...така,че мисля,че ще трябва да ставам по рано явно и там да го набутам.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 04.09.12 21:33.

04.09.12
21:21

Аз знам, че е различно при всеки затова написах при мен как проработи.Явно по-бързо храносмилам храната.Въпреки всичко сутрин на празен стомах много по-лесно се тренира, но пък не съм забелязал да го има този ефект от бързото качване.Но не напразно споменах печените картофи и телешката пържола.

Noctis Caelum

04.09.12
21:25

казано от Boris Angelov на 04.09.12, 21:21:

Аз знам, че е различно при всеки затова написах при мен как проработи.Явно по-бързо храносмилам храната.Въпреки всичко сутрин на празен стомах много по-лесно се тренира, но пък не съм забелязал да го има този ефект от бързото качване.Но не напразно споменах печените картофи и телешката пържола.

Не брат изобщо не трябваше да пускам тема.Просто днеска помолих колето да ми махне дневника,защото нямам време да се занимавам (започвах даскало на 1ви) и реших някакво постоянно хранене да драсна е така и да реша с вас.Иначе за “невероятния” ми проблем остава в 8 часа някакъв плод с месо сигурно.

Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 04.09.12 21:34.

Храненето е на ниво.Сутринта си представям как си носиш храната в даскало и през 2 часа ядеш :D

04.09.12
21:48

Абе Никола, трите ти виртуални братчета забравиха да подкрепят последното ти мнение, я им се скарай, така или иначе това им е основната цел във форума! То бива детинщини ама това на нищо не прилича, дошъл си във форума за да научиш нещо, или да си подкрепяш мненията?? Интересно и как се намесваш с обяснения в техните теми, все едно им светиш? Ама няма и как..

Noctis Caelum

04.09.12
21:50

казано от Георги Георгиев на 04.09.12, 21:38:

Храненето е на ниво.Сутринта си представям как си носиш храната в даскало и през 2 часа ядеш :D

Ами да.Часовете не са точно така,както съм ги написал.Храненията ми в училище са две в 10ч. и 13ч.Сега като добавя точно това преди него в 8 стават 3… излиза,че ще си нося около 10 яйца,едно мляко,извара с хляб,700-800 гр. месо,500 гр. ориз и 1 огромна салата.Ясно е,че ще имам повече храна отколкото учебници,но е по-добър вариант от това да стоя гладен или да консумирам нездравословната храна от заведението в училище.

04.09.12
22:09

То май ‘братчетата’ ти са и повече.. Сам ли си отговаряш??

04.09.12
22:12

казано от Никола Фингаров на 04.09.12, 21:04:

казано от Тайсън на 04.09.12, 21:00:

Не просто очаквах някой да каже,че трябва да добавя още поне 1-2 хранения.

“П.П”  -Възхищавам ти се,че сваляш така.

Виж сега ако си решил да ми се правиш на интересен,не си познал.Аз прочетох друго заглавие,друга храна.Коментирах.После ти смени всичко около 10 пъти(може да се види в профила ти).Аз нито видях ориз,нито картофи нищо което съдържа въглени.Ясен ли съм.Сега се възхищавай на воля и успех с качването.

П.П. Сега виждам,че си ограничил профила си вече

Мнението беше редактирано от Васил Р на 04.09.12 22:18.

04.09.12
22:33

Понеже реши да се подиграваш с мен,ще ти отвърна подобаващо.

казано от Никола Фингаров на 01.09.12, 18:24:

казано от El Talanto на 01.09.12, 18:10:

Здравейте
Сутрин - яйца,плодове,пълнозърнест хляб
Обяд - месо,картофи,мляко,зеленчуци,пълнозърнест хляб,плодове
Вечеря - нещата от обяда

Искам да попитам за сутринта какво мога да добавя още?

Върху пълнозърнестия хляб сложи извара или сирене.Включи овесени ядки с мляко.

Закуската ти може да изглежда така -яйца,плод,пълн.хляб с извара/сирене,мляко с овесени ядки.

От обяда махни пълнозърнестия хляб.Картофите са ти достатъчни въглехидрати.

За вечеря вместо картофите - ориз.Като имаш възможност замени месото с риба в едно от основните хранения.

Поздрави.

Гледам умник си,даваш мнения на другите,а ти сам не можеш да си направиш менюто.Такива като теб отблъскват разбиращите хора от форума.

05.09.12
00:29

толкова много ядене за 1 час тренировка е безмислено

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1