Зареждащ ден при НВД

02.04.06
09:13

Някои знае ли с колко се качват въглехидратите в зареждащ ден? През останалите знам, че трябва да са около грам на килограм тегло, други пък казват не и под 100 гр... При зареждащ ден как точно се процедира, да кажем запазваш белтъците а качваш въглехидратите на да кажем 1.5-2гр на килограм тегло ли?

02.04.06
10:53

x3
Да не отварям нова тема, какво ядете през ВВ деня ? Днес ми е такъв и мисля да зареждам само с комплексни въглехидрати.

02.04.06
11:44

зарежда се с овес, кафяв ориз, варени картофи и малко пълнозърнест хляб

02.04.06
11:49

[quote author=“SpiRTeR”]зарежда се с овес, кафяв ориз, варени картофи и малко пълнозърнест хляб

Така и направих.Преди приемах и прости въглехидрати(някоя друга вафла).От две седмици спазвам на 100% НВДто и съм доволен от резултата ;)

DU

02.04.06
13:40

Аз във ВВД ден ям каквото ми се яде !

02.04.06
22:29

и като ядеш каквото ти се яде резултата според тебе дали ще е същия като този ако ядеше каквото трябваше да се яде ?!

DU

02.04.06
23:48

[quote author=“SpiRTeR”]зарежда се с овес, кафяв ориз, варени картофи и малко пълнозърнест хляб

Кажи някакви количества горе долу през 3 - 4 часа ли да ги премам?

03.04.06
11:46

А ако не се изпълнява зареждащия ден какво става?

[quote author=“Pablo”]А ако не се изпълнява зареждащия ден какво става?

Ами свалянето става бавно, а при по-дълга диета може и да спре. Освен това се натоварваш психически. Според Мартин ВВДен не трябва да се прави, но не съм съгласен, както и повечето хора от форума.

03.04.06
12:38

Aз съм на мнение, че ВВ деня трябва да е на мин 10 дена.
Аз мисля да пробвам, така поне забелязвма, че действа върху мен.

30.08.12
13:58

Ами натурален шоколад ?

03.09.12
16:08

Да и аз ще се радвам да кажете как да си правим зареждащия ден :) аз съм на НВД от около 45 дена и съм правил 2 зареждания според мен грешно но...  на обяд ядех 1парче пица вечерта 200гр варени картофи със лук и 2 банана :) по принцип съм доволен започнах от 118 снощи се мерих 100.4 като не бях вечерял но не успях сутринта да се премеря а предишното ми мерене беше преди 11 дена 103,7 :) което според мен само по себе си значи че г/д се справям добре с подбора и количеството храна :)

04.09.12
15:40

Някой ще каже ли дали е проблем да се прави зареждане на 15 дни? или са много? И става ли примерно вечер 250 гр варени картофи и 1 кюфте на скара а на обяд оризова салата със зеленчуци като зеленчуците са замразени и съдържат следните неща (царевица и много малко грах моркови и чушки )

Аз лично правя зареждащ ден на всеки 7 дена.. така съм усетил, че се чувствам най-добре, а и ти може да вдигнеш въглехидратите без да вдигаш калориите, следователно няма начин да развалиш диетата. Зареждащ ден през 10 дена и повече е за хората, които искат наистина да се омажат и да си направят пълноценен cheat day.

05.09.12
11:22

казано от Марк Стефанов на 04.09.12, 23:36:

Аз лично правя зареждащ ден на всеки 7 дена.. така съм усетил, че се чувствам най-добре, а и ти може да вдигнеш въглехидратите без да вдигаш калориите, следователно няма начин да развалиш диетата. Зареждащ ден през 10 дена и повече е за хората, които искат наистина да се омажат и да си направят пълноценен cheat day.

Благодаря много ;) разбрах кое как е :) и аз ще го правя всяка неделя или пред 8-9 дена ще видя как ще се чувствам :) можеш ли да ми дадеш едно примерно меню на твоя зареждащ ден ? Ще ми е от голяма полза :)

Мда няма проблем, 2400 ми е дневния прием на калории (дефицит с 500 калории),в зареждащ ден процентите са ми 40-40-20 (240гр. белт., 240гр. въгл., 50гр. мазнини)

1 ядене - 100гр. овес, кофичка кисело мляко и доза суроватка.
2 ядене - 2 филии пълнозърнест хляб, салата и 50гр. бадем
3 ядене - 200гр. пилешко филе и кафяв ориз 100гр. в сурово състояние
4 ядене - 5 варени яйца (3 цели, 2 белтъка) и 2 филии пълнозърнест хляб.
5 ядене - 200гр. пилешко филе и салата.
междинни ядения - 1-2 дози протеин (в зависимост от това дали е трен. ден или почивен) и някой друг плод.

Общо взето нещо такова ми е зареждащият ден, гледам въглехидратите да са с нисък до среден ГИ, но може да хапна и нещо по cheat, зависи как се чувствам. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1