31.08.12
06:49
Здравейте .. нов съм в този Форум .. Искам да Попитам нещо .. Първо аз съм На 15г. 55кг 170см .. Опитвам да кача Килограми ..
Обаче не ми се получава .. не спазвам диета ям квото ми падне .. Когато почнах да тренирам бях 48-50 кг .. за 1 година тренеровки ВСЕКИ ДЕН !!! съм с 5-6кг нагоре .. Имам доста добър Релеф .. но искам малко маса .. Чудя се дали трябва да почна да спазвам нещо като Диета или някакъф режим .. Затова исках да питам хора с повече Опит .. Гледам да ям повечко и то качествена Храна без Хамбургери и Дюнери .. но както казах няма голям Ефект .. Замислих се и искам да почна да спазвам нещо за да кача малко килограми .. Просто реших да направя нещо за себе си .. Благодаря ви .. ако можете да помогнете с съвет ще се Радвам ..
VI_TO™
Привет ,
Поздрави за усилията.Просто си карай така -на 15 години си все пак.Аз на 15 започнах да тренирам и 2 години се хранех по учебник ,вдигах по учебник -абе ,бях маниак и нищо-ама нищо.бях 47 кг.Около мен всички избухнаха -аз не .Е сега е друго ,аз сьм вече какьвто сьм искал да сьм))
Както и да е .Това с Хамбургерите и дюнерите добре си го решил.За храненето може много да се пише.И да се чете-което ти препорьчвам.
Яж малко преди да си огладнял)))странно ли е ?
яж колкото ти се яде-казваш ,че си релефен и се наблюдавай.всеки ден.яйца,месо,извара,кашкавал,ориз,картофи,макарони и спагети,пица да са ти основките храни.Няма забранени неща просто се гледай и увеличавай по-малко храната.Можеш и да си водиш дневник ,но не е за всеки -скучно е.Аз бих махнал газираното и вафлите -освен ако не са -вафлите-веднага след тренировка.
И пак си мисля и гледам какво ти пиша-просто ти трябва време.
И някой да ти каже просто -ДАВЙ САМО В ТОЗИ ДУХ)))