06.09.12
22:53
Добър вечер :)
Тренирам от вече 7-8 месеца и смятам зимата да си взема гейнер или протеин,към кое ще ме насочите : )
Малко инфо за мен : 16год. , 184 см , 74 кг
И ако може да дадете нещо марка ;)
П.С Лека вечер !
С тая тренировка къде си я писал ще ти трябва доста повече от гейнер+протеин, за да качиш каквото и да е. Накратко:
Гейнер: Пари на вятъра. Изкуствени бързи въглехидрати, абсолютно безсмислени. Има плодове, мед, картофи. Хем по-евтино, хем по-здравословно.
Протеин: Подобрява възстановяването след тренировка, намалява доколкото е възможно разграждането на мускулната тъкан и подпомага мускулния растеж. Това, ако го пиеш веднага след тренировка. Ако си добре финансово-Phd, Optimum Nutrition, MGN всичките са добри около 100лв за 2кг.
казано от Alexander Geyman на 06.09.12, 23:33:
С тая тренировка къде си я писал ще ти трябва доста повече от гейнер+протеин, за да качиш каквото и да е. Накратко:
Гейнер: Пари на вятъра. Изкуствени бързи въглехидрати, абсолютно безсмислени. Има плодове, мед, картофи. Хем по-евтино, хем по-здравословно.
Протеин: Подобрява възстановяването след тренировка, намалява доколкото е възможно разграждането на мускулната тъкан и подпомага мускулния растеж. Това, ако го пиеш веднага след тренировка. Ако си добре финансово-Phd, Optimum Nutrition, MGN всичките са добри около 100лв за 2кг.
Опитвам се да спазвам хранителен режим..не мога да те разбера какво искаш да кажеш за тренировката ми ? Нещо лоша ли ти изглежда или доста тежка ;) .. според мен си е добра..откакто я писах,малко съм я попроменил.Относно финансите..мисля,че ще се спра на нещо друго гледах на Универсал 3кг за 111лв от един сайт..
Щом си те кефи си цъкай по нея. С протеина и гейнера помогнах с каквото можах, да вметна, че това си е мое лично мнение и наблюдения. Късмет.
Мнението беше редактирано от aleks на 07.09.12 00:02.
Гейнер - пари на вятъра. 2та протеина които е посочил пича преди мен са добри, а да дадеш повече от 80лв за 2кила протеин трябва или да си много богат или доста неориентиран. На 16години едва ли правиш тежки тренировки, същото важи и за хранителния режим. Не очаквай много от протеина ;)
На следващия ти въпрос(кога да го пия) след като го купиш протеина отговарям така - сутрин след ставане и веднага след тренировка, в почивен ден сутрин и следобяд по избор.
07.09.12
16:14
А защо не използваш търсачката и да попрочетеш малко. Точно па тая тема е толкова коментирана, а и толкова безсмислена, че предлагам на администраторите като видят подобно заглавие вече да трият директно темата. То бива мързел и готованщина, ама това вече дразни.