С какво да комбинирам креатина?

08.09.12
14:40

Мисля си взема креатин но се чудя с какво да го комбинирам,мислих си за джак3д ,но не съм сигурен даите мнение.Целта ми е да кача някое друго кило ,че съм в застои.Стаж 1 година 19 години 178см 79кг.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.09.12 14:42.

08.09.12
15:03

С храна?

08.09.12
15:04

храната ми е добре

08.09.12
16:16

Можеш с всичко, може би най-добре ще е с протеин и аминокиселини.Има статия в сайта за креатина прочети я ще ти стане по ясно. :)

Поздрави !!!

08.09.12
16:36

С  bcaa ;)

08.09.12
16:46

Креатина се възпроизвежда от аминокиселините,следователно ще е удачно да го комбинираш с продукт който ще снабдява организма ти с аминокиселини и още креатин.
Гейнер - Optimum Nutrition Serious Mass (Съдържа креатин и доста видове аминокиселини)
BCAA - Optimum Nutrition Instantized BCAA 5000 Powder (Много богат на аминокиселини продукт)
Аминокиселини - Pure Nutrition - Amino 2000 (Има аминокиселини които не участват в съдържанието на опаковката на BCAA на Optimum)
Мултивитамини - Scitec Nutrition - Monster (Адския продукт,съдържа адски много витамини и аминокиселини,мога да кажа,че ми харесва повече от Animal Pak)
Азотен Буустер - Shotgun или No-Xplode и в двете има доволно краетин.
Експериментирай и чети и ще постигнеш успех :)

08.09.12
16:53

казано от Иво Илиев на 08.09.12, 16:46:

Азотен Буустер - Shotgun или No-Xplode и в двете има доволно краетин.

Като цяло обосновано, но с две неща не съм съгласен - няма никаква полза от гейнерите. Това да даваш за прост въглехидрат пари като за протеин е напълно излишно и непоравдано.
И второ от какъв зор ще комбинира креатина с азотен бустер?
По-скоро аз лично бих комбинирал креатин с BCAA, суроватъчен протеин, бета аланин, таурин и някакъв продукт с магнезий и цинк.

08.09.12
17:06

Ох...натурално креатина се произвежда от амино киселините на бъбреците и черния дроб и също така от Ел-Аргинина и глицина които главно са в съдържанието на буустерите да не говорим,че притежават и известно количество креатин.
Правете си изводите :(

08.09.12
17:18

казано от Иво Илиев на 08.09.12, 17:06:

Ох...натурално креатина се произвежда от амино киселините на бъбреците и черния дроб и също така от Ел-Аргинина и глицина които главно са в съдържанието на буустерите да не говорим,че притежават и известно количество креатин.
Правете си изводите :(

Когато приемаш по X грама креатин на ден (каквато е идеята на задаващия въпроса), не те интересува от какво да си набавиш ОЩЕ креатин, а с какво да го комбинираш, за да получиш максимален ефект и това НЕ са бустъри, така че защо не спреш да даваш подвеждащи съвети?

Повишена метаболизация има с приемането на някакъв въглехидрат. Режи с мед.

08.09.12
17:39

Ако ви послушам и си взема креатин и бцаа колко килограма горе доло да очаквам да кача.

IS

08.09.12
17:44

Ако си купя петрохан и пушен бут,колко бира мога да изпия?

08.09.12
17:44

Около 10 килограма мазнини и още толкова вода :))
Съдейки по въпросите поне :))
Комбинираш го с бърз въглехидрат ,другото от храната,която нали била ‘добре’.

08.09.12
18:01

сега гледам на ден под 2г белтък на кг да не падам и да ям повечко въглехидрати.Да ден ям по около 5 пъти.Въглехидрати от сладко ям само преди тренировка 1 2 вафли макс(да имам сила повреме на трен),останалите са от ориз,картофи,хляб.Белтъците си ги набавям от яйца,прясно и кисело мляко,всякакъв вид месо.

08.09.12
18:27

Бозави, бозави и пак бозави коментари.

Гейнер на оптимум и бцаа на оптимум ?? Ти определено не си в час с продуктите, които си заслужават. Комбинация от креатин с азотен бустер от човек който е още “зелен” в залата и още “по-зелен” с добавките ? Хехе недей така, че и ШОТГЪН да му предлагаш ....

Никой неможе да ти каже колко можеш да качиш от приема на добавки ! Защо си мислите, че става толкова лесно с добавките ?  Понеже следващия ти въпрос ще бъде какво да си взема, ето ти отговора ;)

1. при положение, че парите не са проблем - Kre alkalyn ALL AMERICAN EFX, Scivation XTEND, Now Adam или Animal PACK,  Now omega 3
2. при положение, че парите са ти проблем - Kre alkalyn Pure nutrition и BCAA Pure nutrition

08.09.12
19:24

мерси

Гледай сега пич,ако беше състезател или инструктор,ОК,млъквам и се крия в миша дупка заради начина по който ме “затапи”,но ще ти споделя и няколко факта приятелю.
Относно добавките - Хората са родени с различни кръвни групи и телесен тип и усеща добавките по различен начин.
Същия е принципа и при тренировъчната програма,хората са с различни телесни типове и генетика един от друг и не една и съща тренировъчна програма им действа еднакво.
Аз тренирам от година и половина приблизително през едно 6 месеца от стажа ми съм употребявал различни буустери 
- Super Pump 5000,No-Xplode,Jack3d,Hot Blood,Endorush и НИТО ЕДИН не ми действаше,става въпрос за какъвто и да е ефект който е изброен на етикета на продукта - Прилив на енергия,напомпване и т.н
В последствие опитах Shotgun и Animal Rage и най-накрая усетих какво е да се тренира с енергетик.Същото беше и с креатина но няма да обяснявам защото вече си доказах тезата.
Половин година търсене и изпробване ми отне,за да разбера кой продукт ще ми действа добре,същото е и с тренировъчните програми.
Смених 4 сплита и сума упражнения,за да разбера кое как ще е най-удачно за моята физика.
Относно гледната ти точка за добавките дали съм в час или не,аз просто споделих продукти които на мен са подействали и спрямо ефекта който са имали върху мен аз с чиста съвест му казвам истината,че действат добре.
Ако не беше тръгнал да се заяждаш,щях да се въздържа от това да кажа,че ти си един дървен философ,изказваш се неподготвен,говориш когато не разбираш и след моя коментар ставаш смешен в очите на другите.
Съжалявам,но не толерирам нападки във форум който е създаден,за да помага на хората.

09.09.12
23:20

Аз съм никой бе, да съм писал някъде, че съм извстен и пърдя в залата с шампионите по културизъм на БГ ?? Не не съм ;)

Рейдж не е точно азотен бустер, предполагам знаеш защо ;) Проблема, че не са ти действали азотните бустери да не е, че си 60 кила и помпаш 30 ръчица ? Не съм някъв хранителен консултант или експерт в добавките, но определено имам добри наблюдения върху продуктите и виждам кое си заслужава и кое не. Изказах се по този начин по-горе защото който и да попиташ за добавките(като човек, който е запознат с продуктите), които препоръчваш ще ти отговори по същия начин.

Раздавай го по-леко ;)

В момента далеч не съм с 30 “санта ръчица” и пак No-Xplode,Hot Blood и Jack3d не ги усещам.Явно тези буустери са за хора с поне над 45 “санта ръчица”...Както и да е спираме да спорим,че се отклонихме от темата.

10.09.12
21:06

Комбинирай с рибоза и инозин. Доста добра комбинация.

Тези глупости са споделени от професионалисти които се занимават от много години с този спорт.Вие мислете каквото искате,само не се заяждайте.Нямате ли какво да кажете по темата,по-добре си трайте,а този раздел за бисерите е една голяма простотия която трябва да бъде изтрита.
Няма да седнете да си помагате,а се правите на виж кой съм аз,по-специален съм от теб...смешна работа,очаквах много повече от този форум и от потребителите му.

10.09.12
22:56

Това колко са треньори и колко се интересуват е друга работа..За мен треньор е човек,който освен знанията,каквито би трябвало да придобие всъщност докато следва ,опитът и визията му,която като знае методики и как се прави тва онва,знае как да се храни няма да му е трудно,да не говорим,че повечето са на хубаво зобче.. Треньор за мен е човек с всички изредени горе,но който постоянно се интересува от изследвания и проучвания,търси и чете нови неща,а не да пропагандира каквото на него му действа и другите неща да отрича.. Но като стана въпрос,по-големите като визирам Добромир Делев,казва в едно интервю,че някой 60 кг ако иска да стане 70 кг трябвало да изяде 200 гр белтъчини..Да трябва да яде ако е като него ..Цял живот зоби и не знае какво се приема когато си натурален ;) Съветите му не вършат работат тогава..

Темата беше модерирана от постове извън нейната цел. Моля, спорете с аргументи, а не просто кой е “по-по-най”.

11.09.12
13:51

казано от Димитър Михайлов на 11.09.12, 11:31:

Темата беше модерирана от постове извън нейната цел. Моля, спорете с аргументи, а не просто кой е “по-по-най”.

А дали случайно не си изпуснал да модерираш някой и друг коментар който е извън темата? На какво се дължи избирателното зачистване на коментари при прилагане на различни критерии (което не правиш за първи път)? От гледна точка на обективността мога ли да знам каква е връзката с темата на следните коментари?

казано от Ivaylo Stefanov на 08.09.12, 17:44:

Ако си купя петрохан и пушен бут,колко бира мога да изпия?

казано от AgBOKATA на 09.09.12, 23:20:

Аз съм никой бе, да съм писал някъде, че съм извстен и пърдя в залата с шампионите по културизъм на БГ ?? Не не съм ;)

Рейдж не е точно азотен бустер, предполагам знаеш защо ;) Проблема, че не са ти действали азотните бустери да не е, че си 60 кила и помпаш 30 ръчица ? Не съм някъв хранителен консултант или експерт в добавките, но определено имам добри наблюдения върху продуктите и виждам кое си заслужава и кое не. Изказах се по този начин по-горе защото който и да попиташ за добавките(като човек, който е запознат с продуктите), които препоръчваш ще ти отговори по същия начин.

Раздавай го по-леко ;)

казано от Иво Илиев на 10.09.12, 12:25:

В момента далеч не съм с 30 “санта ръчица” и пак No-Xplode,Hot Blood и Jack3d не ги усещам.Явно тези буустери са за хора с поне над 45 “санта ръчица”...Както и да е спираме да спорим,че се отклонихме от темата.

казано от Иво Илиев на 10.09.12, 22:51:

Тези глупости са споделени от професионалисти които се занимават от много години с този спорт.Вие мислете каквото искате,само не се заяждайте.Нямате ли какво да кажете по темата,по-добре си трайте,а този раздел за бисерите е една голяма простотия която трябва да бъде изтрита.
Няма да седнете да си помагате,а се правите на виж кой съм аз,по-специален съм от теб...смешна работа,очаквах много повече от този форум и от потребителите му.

казано от Teen Power на 10.09.12, 22:56:

Това колко са треньори и колко се интересуват е друга работа..За мен треньор е човек,който освен знанията,каквито би трябвало да придобие всъщност докато следва ,опитът и визията му,която като знае методики и как се прави тва онва,знае как да се храни няма да му е трудно,да не говорим,че повечето са на хубаво зобче.. Треньор за мен е човек с всички изредени горе,но който постоянно се интересува от изследвания и проучвания,търси и чете нови неща,а не да пропагандира каквото на него му действа и другите неща да отрича.. Но като стана въпрос,по-големите като визирам Добромир Делев,казва в едно интервю,че някой 60 кг ако иска да стане 70 кг трябвало да изяде 200 гр белтъчини..Да трябва да яде ако е като него ..Цял живот зоби и не знае какво се приема когато си натурален ;) Съветите му не вършат работат тогава..

Нищо лично към авторите, въпроса ми е принципен.

И за да не бъде извън темата и леко небражно позатрит коментара, ето мнение към автора на темата:
Кре-алкалин и BCAA или кре-алкалин и глутамин са подходящи опции.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 11.09.12 15:10.

11.09.12
20:14

Е след модерирането се вижда какъв тъпак дава съвети на начинаещите, като ги залива с помия, на която вика знания...Браво, Ивчо, ти си наш`та гордост!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1