07.09.12
15:05
Здравейте съфорумници.
Имам един въпрос относно храненето , чел съм всички хранителни режими , само за покачване на мускулна маса.Въпросът ми е дали храненето което водя е правилно. Ям каквото ми хрумне попринцип , не някой боклук а винаги богати храни. Примерно всяка сутрин ям препечени филийки , за това само не съм сигорен дали е добре , надявам се , че е , след това 30 мин по-късно ям овесени ядки. Във 12 часа ям месо , заедно със салата и кисело мляко. После към 13:30 , 14:00 ям някой сандвич със сирене и кашкавал. После пак съм на овесени ядки , към 15:30 , 16:00 ям хляб със сирене 80 гр , после ям пак овесени ядки като минат 2 часа горе-долу. Ям и плод също. По-късно отново месо , свинско , телешко . Вече след тренировка хапвам бананов шейк , а после след това и яйца и така завършвам , попринцип ям и други неща , но това са най-честите храни , които ям. Ако трябва да пиша цели , покачване на маса. Храня се така от месец и нещо , май се забелязва напредък , не мога да съм сигорен на 100 % , но май има. Тренирам през ден . Ям често. Това е.
Нека да няма коментари от сорта прочети хранителните режими и т.н. Да , водя някакво хранене , искам само да ми дадете отговор според вас как е , да се надявам ли на резултати или ям прекалено малко. Не мога да си изчисля калориите може би само калориите бих могал но не и останалите неща. Може ли да се каже , че ще има резултати след време или е прекалено слабо това , което водя.
Благодаря.
Темата беше редактирана от beceraful Костадинов на 07.09.12 15:20.
07.09.12
15:29
Няма как да се отговори на въпросите ти.
Нито е ясно какво количество е храната ти, нито какво е нужно за теб при така поставената цел.
При така подадената от теб информация, аз лично мога да кажа само следното - това не е добро хранене на човек, който иска да бъде здрав като води активен начин на живот и преследва някакви цели. Докато режимът ти се изчерпва с думите: “Тренирам през ден. Ям често. Това е.”, резултатите ще бъдат точно толкова посредствени и неясни. Надявам се сега да няма реакции от сорта на: “Какво да променя?”. На мен със сигурност не ми се преразказват материалите в сайта, посветени на храненето.
Преброих 9-10 хранения за деня. Абсурдно е.
07.09.12
15:42
Ами нямам какво повече да кажа , явно не е правилно , количеството е нито много голямо нито много малко. Не мога да си съставя хранене , дори и да съм чел режимите , водя някакво хранене , казах си по-добре нещо отколкото нищо и така започнах от месец такова хранене. Както казах не ям само това и други неща и риба и други неща , но за сега това са най-честите неща , които ям. Храня се през час и половина 2 , 3 най-много. Благодаря за отговора.
Може да бъде изтрита темата.
Мнението беше редактирано от beceraful Костадинов на 07.09.12 15:45.
07.09.12
15:49
Храната ти трябва да бъде достатъчно - както като количество, така и като качество.
Понятия като ‘много’ и ‘малко’ са твърде относителни и не дават ориентир.
Няма нужда темата да бъде изтривана, но в този вид тя е изчерпана.
“Може ли да се каже , че ще има резултати след време или е прекалено слабо това , което водя. ”
Няма как да ти се отговори, както вече ти казаха. При всеки е различно. Някои им е нужно по-малко храна, на други повече.
07.09.12
16:48
Благодаря за отговорите.
08.09.12
18:27
Е ти си тренирал един месец и искаш да има ефект (през ден тренираш значи 15 дена)
08.09.12
20:26
Месеците са малко повече от 1 , но храненето го водя от 2 месеца почти.