08.09.12
21:28
Много се притеснявам седмицата започва от днес понеже съм на село тренирам от около седмица и половина сега като спра за седмица и после пак почна това което съм постигнал до сега ще се изпари ли ? много се притеснявам кажете ми някакви упражнения щото съм мега мн притеснен кажете ми упражнения в домашни условия главно за корем трицепс гърди и бицепс ще бягам колкото мога повече
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 09.09.12 10:43.
Какво ще стане ако спра фитнеса за седмица
умираш...
безбожно глупав въпрос заслужава такъв отговор. Съжалявам
Какво си постигнал за седмица и половина, че да те е страх, че ще го загубиш?
На село можеш да правиш следното:
прекопаване на градинка
цепене на дърва
ринене на тор
обръщане на сено
ако се затрудняваш - много лесно ще ти намерят какво да правиш.
08.09.12
21:39
Ако храненето ти е на ниво няма от какво да се притесняваш.Упражнения със собствено тегло - лицеви опори с широк,тесен хват,клек,коремни преси, ако има някъде в селото ти лост и успоредка още по-добре кофи,набирания с надхват,подхват.
Поздрави.
казано от gips на 08.09.12, 21:35:
Какво ще стане ако спра фитнеса за седмица
умираш...
безбожно глупав въпрос заслужава такъв отговор. Съжалявам
А лошото е, че отворих темата, имайки на ум да напиша същото ...
08.09.12
21:41
Всичко това отдавна е свършено,кажете нещо друго.
ЕDIT: Мерси за съветите Никола :)
Мнението беше редактирано от Johnnie Walker на 08.09.12 21:43.
И нищо да не правиш, нищо няма да ти се изпари по простата причина, че няма какво да ти се изпарява :D Едва ли за 1 седмица си качил нещо...
За 1 седмица най-много да ти паднат 80 кила мускули ... не се притеснявай :D
1 ден - мигрена ,отпадналост,схванатост в краката
2 ден - остра мигрена със зачервявания и циреи по бицепсите (симптомите се влошават)
3 ден- Циреите почват да се пукат , мигрена , висока температура,повръщане,гадене,диария,болки в гърдите
4 ден-вече си на системи + загуба на съзнание
5 ден-кома(състоянието е безнадеждно,има само едно решение)
6 ден-дълбока кома,ако нямаш пряк допир с дъмбел (поне 20кг.) няма лечение !
7ден - доктора ти слага дъмбела в ръката , събуждаш се от ряз като нов , правиш 100 лицеви опори с 1 ръка,200 кофи на носилката и питаш доктора - “Докторе,мисля,че съм добре!Къде е най-близкия фитнес”
Мнението беше редактирано от Nachev на 09.09.12 00:11.
Стига сте притеснявали човека, че ще спре да ходи на село от страх да не фръкне някой мускул по пътя :D или както той вика “да се изпари”
09.09.12
00:07
казано от Nacheff на 08.09.12, 23:55:
6 ден-дълбока кома,ако нямаш пряк допир с дъмбел (поне 20кг.) няма лечение
Луд човек!!! :D
ша са гръмна! (tmi) (tmi) (tmi)
(finger)
Мнението беше редактирано от Петър на 09.09.12 01:15.
От 13 годишни какво друго може да се очаква? :) Толкова им е акъла в главата.
казано от Johnnie Walker на 29.08.12, 18:41:
Здрасти нов съм във форума и ви питам вреден ли е протеина за 13 годишен 42-43 кила съм метър 48-50 ходя на лостове нз от колко време нередовно но сега се захващам здраво със фитнес и искам да знам ако не е вреден колко гр. трябва да взимам и как да меря дозите?
Мерси предварително
Момче,на село вземи да копаш в градината на дядо си,можеш дърва да пренасяш или компоти и конфитюри от новата реколта. Можеш да плевиш троскота с ръце. И така няма загубиш огромните резултати,които си постигнал преди това за седмица и половина тренировки. :) Това което изброих натоварва значително мускулите.