08.09.12
21:56
Поради факта, че до вечерта няма какво интересно да се прави в квартала реших да добавя допълнителни тренировки в седмицата :д Тренирам понеделник, сряда, петък с тяги, клекове и т.н. ;д дали ще пречи да си ходя другите дни (вторник, петък, събота, неделя) във фитнесчето да разнообразявам с някакви съвсем леки тренировки (основно бицепс, трицепс, корем, малко на чувал удари) нищо сериозно. Въпроса ми всъщност дали ще има някаква опасност от претрениране или нещо да ми обърка програмата.
Яденето е като за качване - 1.орехи с 2 кисели млека; 2. 3-4 сандвича с пилешко месо/ риба тон; 3.обяд (каквото мама сготви :д); 4. 1-2 сандвича с пилешко или яйца с сирене; 5. пържоли/пиле/риба. 190 см. 91-2кг.
Защо направо не започнеш някоя 5 дневна програма, където да обърнеш хубаво внимание на всяка мускулна група ?
Мен не ме вълнуват особено бицепс и трицепс и затова не ги тренирам често във фитнеса, пък и храненето не ми е на висота :д. Питам дали в почивните дни когато е скука и мина през фитнеса да видя какво правят аверите, ако направя някоя друга серия за малки мускулни групи (бицепс, трицпс, корем, прасец, трапец) няма нещо да претренирам и да си пре*ба важните тренировки?:д