Кой протеин ми препоръчвате.

18.08.05
15:24

Здравейте. :)  Пред една огромна дилема съм.Кой протеин да си купя.Пих един месец това http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=70&gid=60 и сега се чуда дали пак от него да си взема или да пробвам http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=61&gid=60 .От 1 месец пия протеин някъде,а имам вече хода от 1 година и нещо на финтес.Висок съм 178 и тежа 68 кг.Ще се радвам ако ме насочите към правилния избор  :)

MI

18.08.05
15:47

определено Про Голд-а е по добър , гаранция :wink:  8)
по-здрави

18.08.05
16:16

земи си mass gainer!!!

18.08.05
16:25

[quote author=“westsa”]земи си mass gainer!!!

Е бате от тоя гейнър нема ли да стана дебел ??? Все пак не съм изчистен и не съм кожа и кости.На 17 години съм забравих да кажа.

18.08.05
16:54

няма да станеш дебел споко :wink:

18.08.05
18:37

[quote author=“westsa”]няма да станеш дебел споко :wink:

Дрън, та пляс! Ако е Ендоморф може да стане прасе (с извинение)! Ако омазнява лесно само гейнер му трябва да омазни още повече! Пич ако качваш лесно най-добре послушай мишо и си вземи про голд или супер уей про (суроватката)!

18.08.05
18:39

а ако не качваш лесно послушай стария westsa :wink:

18.08.05
22:17

[quote author=“WESTA”]а ако не качваш лесно послушай стария westsa :wink:

Ми незнам дали качвам лесно  :mrgreen:  :roll: ,но ще послушам съвета на mihail.kolev и ще си взема про голда.

П.П Все пак блогадаря на всеки който се отзова да помогне  :)

19.08.05
00:48

Аз не сам пил Про Голд.Пих Хи Фит.Но пак аз се занимавах и с друг спорт и бях в период на чистене,тъй като понеже Хи Фит има и други добавки като АЦЕТИЛ-Л-карнетин,Б-12 и там други маний.И нарочно написах АЦЕТИЛ с големи букви защото това не е обикновен Л-карнетин това е по-специален.Тука такав мисля че само Мусаши продават и е 90 лв.Но е сам много сигурен.Според мен зависи в какав период си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1