Хранителен режим, препоръки?

09.09.12
21:19

Начинаещ фитнес любител съм и ми е ясно, че без правилен хранителен режим ще ми е много трудно да постигна някакви резултати в залата, затова си изготвих един. Ще съм благодарен, ако някой с повече познания си даде мнението.

8:30 - Чаша прясно мляко с мюсли, 4 яйца
9:30 до 10:30 - Тренировка
12:00 - Пилешка/Свинска пържола (150гр.), Ориз със зеленчуци (200гр.), Салата, 1-2 филии пълнозърнест хляб
15:30 - Пилешка/Свинска пържола (150гр.), Кофичка кисело мляко, 1 филия пълнозърнест хляб
19:00 - Пилешка/Свинска пържола (150гр.), 1-2 Варени картофа, 1-2 филии пълнозърнест хляб
22:30 - 200гр. извара (разбивам си я с кисело мляко да стане като айрян)

След като натрупам малко опит бих си взел някакъв протеин (протеиновата матрица най-вероятно), кога би било подходящо време за него освен след тренировка?

Темата беше редактирана от Жоро Иванов на 09.09.12 21:21.

Никой няма да може да ти даде мнение за храненителния ти режим преди да добавиш малко лична информация.. т.е. какви са ти целите, възраст, килограми, ръст.. ;p относно протеина, най-доброто време за приемането му е сутрин след сън и след тренировка (което вече ти е известно).

10.09.12
01:21

Да, пропуснах. На 20год. съм, 74кг. , 184см. и доколкото мога да се определя съм ектоморф и имам доста бърз метаболизъм. Целта ми е да кача 10ина кг. и като цяло да постигна по-добра физика, сила. Както казах съм начинаещ и в момента съм на тридневна кръгова програма, като след месец/два ще премина на сплит. Ако имате някакви идеи и препоръки като цяло, ще се радвам да ги споделите. Изчел съм много статии и теми, но предпочитам да чуя някой по-конкретен отговор.

Мнението беше редактирано от Жоро Иванов на 10.09.12 01:26.

11.09.12
01:13

казано от Жоро Иванов на 09.09.12, 21:19:

Начинаещ фитнес любител съм и ми е ясно, че без правилен хранителен режим ще ми е много трудно да постигна някакви резултати в залата, затова си изготвих един. Ще съм благодарен, ако някой с повече познания си даде мнението.

8:30 - Чаша прясно мляко с мюсли, 4 яйца
9:30 до 10:30 - Тренировка
12:00 - Пилешка/Свинска пържола (150гр.), Ориз със зеленчуци (200гр.), Салата, 1-2 филии пълнозърнест хляб
15:30 - Пилешка/Свинска пържола (150гр.), Кофичка кисело мляко, 1 филия пълнозърнест хляб
19:00 - Пилешка/Свинска пържола (150гр.), 1-2 Варени картофа, 1-2 филии пълнозърнест хляб
22:30 - 200гр. извара (разбивам си я с кисело мляко да стане като айрян)

След като натрупам малко опит бих си взел някакъв протеин (протеиновата матрица най-вероятно), кога би било подходящо време за него освен след тренировка?

Сутрин смеси мюсли+овесени ядки в прясно или кисело мляко,яйца и добави един плод
Остави поне час и 30мин да минат и тогава отивай да тренираш !
Като натруваш опит..според мен по-добре недей си взима протеинова матрица !
Пий по 3 л вода на ден.
Яж плодове и зеленчуци.
Ако въобще не си тренирал,започни да тренираш по кръгова програма има много в интернет.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1