Доставка до БЪЛГАРИЯ от АМЕРИКА

27.06.05
23:37

Здравейте мисля 4е този сайт  можете да си пора4ате доставка на добавки до България и то на цени по ниски и от BODYBUILDING.COM  
а името на сайта е www.bulknutrition.com   tova e za sega.

28.06.05
11:21

Е..и му мамата! 10 либри ОН 100% суроватка-48$............... а колко е по магазините в БГ-210-220лв., което по курс 1,6 лв за 1 $ прави скромните 137,5 $
Как ще ги стигнем американците? Няма нужда, те има да ни гонят в стандарта...... :?

QK

27.07.05
16:54

Е добре аре поръчай си за 48 долара,а видя ли случаино колко ще ти излезе доставката(и без мито ти говоря) като ги сметнеш ще видиш че хем ще чакаш два месеца за доставка хем ще ти излезе същите пари.

MI

27.07.05
17:00

[quote author=“qk_bik”]Е добре аре поръчай си за 48 долара,а видя ли случаино колко ще ти излезе доставката(и без мито ти говоря) като ги сметнеш ще видиш че хем ще чакаш два месеца за доставка хем ще ти излезе същите пари.

До 50$ няма мито по принцип.
Ама наиситна доста ще се чака до кат дойде.

FI

27.07.05
19:34

Някой който си е поръчвал и са му го донесли да каже колко пари излиза и колко е чакал.

30.07.05
23:02

А на какво е равна 1 либра?

09.08.05
17:40

а къде ви ги смят тия мита ве хора(примерно на протеин толкова на креатина толкова според мен няма такива работи),някои плащал ли е въобще до сега или не, никои не е поръчвал и само си говорите еи така

11.08.05
22:15

[quote author=“mike_77”][quote author=“qk_bik”]Е добре аре поръчай си за 48 долара,а видя ли случаино колко ще ти излезе доставката(и без мито ти говоря) като ги сметнеш ще видиш че хем ще чакаш два месеца за доставка хем ще ти излезе същите пари.

До 50$ няма мито по принцип.
Ама наиситна доста ще се чака до кат дойде.

До 100 долара не се плаща мито, даже вече мисля че е до 100 Евро но не съм сигурен. miro123 митото се изчислява въз основа на цената на продукта, няма значение дали е креатин или глутамин или коя да е добавка щом спада в определената категория.. (в случая не я знам коя е)

18.08.05
11:12

Не знам дали знаете преди 2 години имаше една мания която беше плъзнала по Бургас да си поръчваш дрехи по инт.-нет сас чужди кредетни карти и мои авери така си поръчваха дрехи.Миналата година един познат си поръча един анорак и той беше 59$ не му взеха пари за мито когато отиваше да си го вземе но,когато отиваше на касата те му теглиха анорака и колкото тежи там се смятаха некви пари и нз си ко беше и му искаха за грамаж.Когато поръчваше това момче той си взимаше дрехите чрез пощата.Заради това че сега който поръче няма да плаща мито ако продукта е струвал под 100$ но когато отиде да си вземе добавките първо ще му ги теглят на кантара и ше му кажат некава извънземна цена и докато не си я плати нема да му ги дадат.На мен ми поръчеха един ключодържател и той струваше 6$ по инт.-нет обаче когато отидох да си го взема когато го претеглиха ми взеха 12 лв.По добре се откажете от тези поръчки от чужди саитове и по-някога не е сигурно дали ще престигнат.

18.08.05
19:44

е какъв е смисъла да ти земат пари за единична борика ти няма да го продаваш,а ще е за теб

19.08.05
00:35

Еее....хората не знаят ко ше прая с този ключодържател.Но просто когато отиваш да си вземеш колета първо гледат колко $ е струвал и дали обхваща митото и после както си е опакован ти го слагат на кантара теглят го и после са изчислява и ти казват неква цена.

19.08.05
02:45

е по твоита логика на всяко нещо се слага мито,щом и на ключаржател от 6$,според мен нещо се бъркаш тва за първи път го чувам от теб

IV

19.08.05
06:17

ся недеи да си го пора4ваш  от билк нитришан щото доставката ти е 130 долара .Пиши маил на Бодибилдинг цом да ти кажат как става далаверата сега сам в щатите и знам как става затова  митото мисля че ти влиза в цената н адоставката ако си купиш 10 либри сха ти изляат 90 доллара пак е тва са 144 пакима даллавера а ако взимаш креатин или глутамин даллаверата е по голяма

IV

19.08.05
06:17

ся недеи да си го пора4ваш  от билк нитришан щото доставката ти е 130 долара .Пиши маил на Бодибилдинг цом да ти кажат как става далаверата сега сам в щатите и знам как става затова  митото мисля че ти влиза в цената н адоставката ако си купиш 10 либри сха ти изляат 90 доллара пак е тва са 144 пакима даллавера а ако взимаш креатин или глутамин даллаверата е по голяма

20.08.05
15:07

[quote author=“BabaVanga”]А на какво е равна 1 либра?

Кажете бе хора на какво е равна 1 либра :?:  :?:  :?:

1 lb = 1 pound = 0.45359237 kg

22.08.05
11:49

Ееее най-накрая някой да каже.Мерси много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1