09.09.12
16:50
Заглавието казва почти всичко, от известно време се говореше за това, но не вярвах, че ще се случи в действителност. След посочената дата протеините и други спортни напитки ще се с 20% отгоре. В Bulkpowders бяха споменали подобно нещо преди време, но в момента не откривам ново инфо в сайта, така или иначе това до колкото разбирам, остава в сила. Септември е месеца, в който можете да се възползвате от досегашните цени.
Много тъпо!
Това е постът от сайта им от март: http://www.bulkpowders.co.uk/blog/4510/vat-supplements-bulkpowders-official-statement.htm. Наистина нищо ново няма. Утре възнамерявам да им пиша имейл да видим какво ще кажат.
А иначе ето линк към нещо като обяснително съобщение от това трябва да е нещо като евквивалент на НАП в UK. Не го знам от кога е - сега го намерих.
Мнението беше редактирано от Петър на 09.09.12 18:07.
09.09.12
17:14
добре,че не купувам от др страни а и добавки принципно :D
Кофти :(, тъкмо щяхме да си поръчвам с още няколко човека протеин от Bulkpowders. Явно ще ми е първата и поседна поръчка.
Видяха, че пазарния дял на този сектор всяка година расте и дай да плющим хората още :( Най ме е яд, че миналата седмица един авер докара 1 кола от англия и го отървах да домъкне 4-5 чувала :(
Ако поръчаш 25кг протеин доставката е около 25лв. така, че все още имаш шанс да го направиш на добра цена, впрочем днес смятам да направя точно това.
Според предстоящите обстоятелства, мисля и аз да се запася с 5 чувала неувкосен концентрат за няколко месеца напред! (muscle)
Ето отговорът на Булк:
За неразбиращите английски - нищо конкретно не казаха - ще направят изявление, когато вземат решение за ценовата си политика. До тогава цените остават същите.
Dear Petar,
Thank you for your email.
We are yet to release a statement on the introduction of VAT or how it will affect our prices.
This will be announced on our website as soon as it has been decided.
Until this time our prices will remain as they are.Many thanks
Rob Brickman
Customer Service Advisor
UK Sales and Customer Service
Tel: 01206 222018
Fax: 01206 843230
Worldwide Sales and Customer Service
Tel: +44 1206 222018
Fax: +44 1206 843230www.BulkPowders.co.uk
sales@bulkpowders.co.uk
Мнението беше редактирано от Петър на 10.09.12 15:51.
В сайта на Bulkpowders вече го обявиха официално. Моите 25кг протеин вече са в Румъния, последна спирка преди да акустират в Бг.
Яко дислайк, ако имаше как...:(
А иначе ето един код за намаление, ако някой иска да си поръча от Булк блендс. Вижте в сайта им както точно има в тая категория - bkpm35
казано от Петър29 на 14.09.12, 18:58:
А иначе ето един код за намаление, ако някой иска да си поръча от Булк блендс. Вижте в сайта им както точно има в тая категория - bkpm35
Нестава за намаление от целия ордер, а за точно определени неща, все пак да поясним :)
казано от AgBOKATA на 14.09.12, 19:15:
казано от Петър29 на 14.09.12, 18:58:
А иначе ето един код за намаление, ако някой иска да си поръча от Булк блендс. Вижте в сайта им както точно има в тая категория - bkpm35Нестава за намаление от целия ордер, а за точно определени неща, все пак да поясним :)
булк блендс - именно!
14.09.12
20:06
казано от Valdis на 14.09.12, 18:34:
В сайта на Bulkpowders вече го обявиха официално. Моите 25кг протеин вече са в Румъния, последна спирка преди да акустират в Бг.
И моите 20кг също са там! :) Яд ме че от тях само 5кг са за мен. Трябваше да си поръчам повече...
П.С. Честно ако наистина само с 20% ако качеството е такова каквото казвате (понеже аз още не съм си взимал) смятам че няма да е голям проблем. Концентрата от 100лв за 5кг ще стане 120 с доставката ако сте 4, 5 човека. Макс 130лв. Пак не виждам еквивалент на тая цената в такъв грамаж на друга фирма...
Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 14.09.12 21:55.