10.09.12
19:24
Не знам колко от вас следят този човек и колко се занимават с такъв спорт, но за мен тази тема е интересна , може би и за някои други в форума. Не мога само да си обясня как може този човек да е с такива гигантски размери и да вдига тежести каквито вдига човек с 200кг. над него, на какво се дължат успехите му ? Дали взима анаболи.. и изобщо как издръжа на такива натоварващи трен. има доста клипове за него в нета и наистина прави изключително тежки трен. а и все пак беше UFC шампион..
Пропуснах да добавя и това
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.09.12 20:47.
10.09.12
19:27
1.Като го гледам е около 120-130кг на око.... кой е тоя 330 килограмовия дето вдига аз такива незнам...
2.Погледни тежките трибойци, че й някой културисти ( като Рони Колмън ) или стронгмените с тези килограми какви тежести вдигат...
3.Всички май в WWE взимат стероиди ( или една твърде голяма част от тях ) ... имаше и филм по този въпрос
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.12 19:30.
10.09.12
19:44
казано от kristiancho на 10.09.12, 19:27:
1.Като го гледам е около 120-130кг на око.... кой е тоя 330 килограмовия дето вдига аз такива незнам...
2.Погледни тежките трибойци, че й някой културисти ( като Рони Колмън ) или стронгмените с тези килограми какви тежести вдигат...
3.Всички май в WWE взимат стероиди ( или една твърде голяма част от тях ) ... имаше и филм по този въпрос
Е в WWE залагат повече на актьорското майсторство, аз имах предвив за кариерата му в UFC, въпреки че беше кратка .. относно културистите .. има разлика между Колмън и др. и Леснар.. Леснар не е точно културист , защото се занимава и с най-различни бойни изкуства, а относно първото един от тренерите на Брок каза че той има силата на 2 пъти по тежък от него , не знам до колко е вярно може би и стероидите си казват думата, но в UFC именно Брок беше един от най-грамадните и въпреки това имаше скорост и техника.
Добре,веднъж те питаха как точно са определили че има сила на 2 пъти по тежък от него,като 240 кг атлети няма.Най-тежкия строгмен който знам беше един британец,не мога се сетя за име и тежеше около 200 кг.И по думите ти излиза че е един от най-силните мъже на планетата,а пък не искаш да го сравняват дори с Колман,който не е строгмен.А въпроса за стероидите дори няма нужда от коментар,не остана спорт в който да не се употребяват.
10.09.12
20:08
казано от balabanov на 10.09.12, 20:01:
Добре,веднъж те питаха как точно са определили че има сила на 2 пъти по тежък от него,като 240 кг атлети няма.Най-тежкия строгмен който знам беше един британец,не мога се сетя за име и тежеше около 200 кг.И по думите ти излиза че е един от най-силните мъже на планетата,а пък не искаш да го сравняват дори с Колман,който не е строгмен.А въпроса за стероидите дори няма нужда от коментар,не остана спорт в който да не се употребяват.
2 пъти по-тежък от него не на килограми, тренера му имаше предвид за сила.. има доста клипове дето говорят за Брок , но не ми се търсят .. а не го сравнявам с Колман и други гиганти, защото сравнение пред Брок са дървета, може да са грамадни да имат страшна сила , но сравнение с него са дръвчета.
Хаха,не искам да ти прозвучи като заяждане,ама не знам дали осъзнаваш какви глупости пишеш
2 пъти по-тежък от него не на килограми,тренера му имаше предвид за сила
Какво точно е тва понятие дето се опитваш да вкараш “два пъти по тежък на сила” ? До колко знам за да прецениш дали някои е по-тежък от друг,единствения начин е да им сравниш теглото.Ако знаеш друг,би ли го споделил моля.
После,нали говориш за вдигане на тежести като начин за измерване на сила,как тогава няма да го сравняваме с хора които вдигат тежести?Не ме разбирай погрешно,нямам нищо против човека,просто самите ти въпроси не предполагат други отговори.
Мнението беше редактирано от balabanov на 10.09.12 20:22.
10.09.12
20:21
казано от balabanov на 10.09.12, 20:20:
Хаха,не искам да ти прозвучи като заяждане,ама не знам дали осъзнаваш какви глупости пишеш
2 пъти по-тежък от него не на килограми,тренера му имаше предвид за сила
Какво точно е тва понятие дето се опитваш да вкараш “два пъти по тежък на сила” ? До колко знам за да прецениш дали някои е тежък от друг,единствения начин е да им сревниш теглото.Ако знаеш друг,би ли го споделил моля.
После,нали говориш за вдигане на тежести като начин за измерване на сила,как тогава няма да го сравняваме с хора които вдигат тежести?Не ме разбирай погрешно,нямам нищо против човека,просто самите ти въпроси не предполагат други отговори.
Ми не съм тренер на Брок, за да мога да го обясня.. по-късно ще потърся точно този клип и ще копна тук.
10.09.12
20:32
ето на тоя клип 16:40 казва това
Явно иска да каже въпреки че Леснар тежи 130кг. има силата на човек който тежи 200 !
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 10.09.12 20:47.
Разбирам,че си му фен и сега за последен път ще те попитам как точно са решили че е силен колкото човек тежащ 200 кг.Говориш за груба сила,свързана със вдигането на определена тежест в едно или повече повторения.В такъв случай Леснар е на ниво аматьор,със 240 кг тяга с колан и фитили при лично тегло около 130 кг и при световен рекорд без фитили и без deadlift suit - 460 кг.Не ми се занимава да му търся други силови постижения,ама съм сигурен че и те не са кой знае какво.
ПП
Всъщност като се замислих,ако са имали предвид просто ,че силен като за човек тежащ 200 кг,без да уточняват дали става въпрос за атлет или обикновен човек тежащ 200 кг,се сетих за едно британско предаване “Fat doctor”,в което става въпрос за болезнено затлъстели хора.Там теглото на участниците започва от 200 кг и да от тях Леснар със сигурност е по-силен.Ма то по тая логика и аз и 2/3 от форума са силни като за човек тежащ 200 кг ,хаха.
Мнението беше редактирано от balabanov на 10.09.12 20:59.
10.09.12
21:00
казано от balabanov на 10.09.12, 20:57:
Разбирам,че си му фен и сега за последен път ще те попитам как точно са решили че е силен колкото човек тежащ 200 кг.Говориш за груба сила,свързана със вдигането на определена тежест в едно или повече повторения.В такъв случай Леснар е на ниво аматьор,със 240 кг тяга с колан и фитили при лично тегло около 130 кг и при световен рекорд без фитили и без deadlift suit - 460 кг.Не ми се занимава да му търся други силови постижения,ама съм сигурен че и те не са кой знае какво.
ПП
Всъщност като се замислих,ако са имали предвид просто ,че силен като за човек тежащ 200 кг,без да уточняват дали става въпрос за атлет или обикновен човек тежащ 200 кг,се сетих за едно британско предаване “Fat doctor”,в което става въпрос за болезнено затлъстели хора.Там теглото на участниците започва от 200 кг и да от тях Леснар със сигурност е по-силен.Ма то по тая логика и аз съм силен като за човек тежащ 200 кг и 2/3 от форума,хаха.
Както и да е , никакво значение няма колко тежи или какви сила има.. факт е че се доказа в UFC , мача му срещу Carwin ако сте го гледали, първия рунд ако беше някой друг на мястото на Брок след тия удари дето отнесе щяха да го изнасят на носилка, но тоя добитък издържа и обърна мача в своя полза, този мач е само като пример..просто Брок е машина и ако не беше тази операция със сигурност все още щеше да е на върха в UFC !
Просто образно го казват, а ако тягата му е 240, то намери си някой от по-яките от форума и му стани фен.
Мен ми беше ясно че е образно казано,въпроса е че автора не го осъзнава или не го осъзнаваше.Другото което,не осъзнава че силата има различни различни измерения,не е само вдигането на тежести.Тва го казвам относно още първия му коментар
и да вдига тежести каквито вдига човек с 200кг. над него
,и треньора му като е казал нещо подобно едно че е било образно,второ че вероятно е имал предвид за силата,която генерира с ударите си или нещо подобно,но задължително свързано със спорта,в който се състезава,а не с пауърлифтинга.Все едно,повече включвания от мене няма да има.Успех и на Леснер и на автора,с каквото и да се занимава. :)
10.09.12
21:40
казано от balabanov на 10.09.12, 21:30:
Мен ми беше ясно че е образно казано,въпроса е че автора не го осъзнава или не го осъзнаваше.Другото което,не осъзнава че силата има различни различни измерения,не е само вдигането на тежести.Тва го казвам относно още първия му коментар
и да вдига тежести каквито вдига човек с 200кг. над него
,и треньора му като е казал нещо подобно едно че е било образно,второ че вероятно е имал предвид за силата,която генерира с ударите си или нещо подобно,но задължително свързано със спорта,в който се състезава,а не с пауърлифтинга.Все едно,повече включвания от мене няма да има.Успех и на Леснер и на автора,с каквото и да се занимава. :)
Просто съм фен на Леснар, не само заради тялото което има , а и заради успехите в UFC, които не са постигнате лесно и не всеки може да ги постигне, а иначе с това което се занимавам не е кой знае какво, просто ходя на фитнес за спорта, защото в днешно време който си поставя високи цели трябва и да е добре финансово, а в БГ това е доста трудно.
Пича няма въздух, а и това с огромната сила тръгна от гимикът му в WWE. В UFC показа сила срещу Котур, който едва влизаше в тежка или иначе казано беше поне с 20 килограма по-лек от Леснар. Срещу Алистър му се изгуби силата нещо! Не казвам, че човекът няма успехи и го уважавам много заради това, че с толкова влошено здраве успяваше някакси да се възстанови, но просто идеята за огромната сила на Леснар е hype и маркетингов трик да си продават ППВ-тата.
10.09.12
22:45
казано от dr jack на 10.09.12, 22:26:
Пича няма въздух, а и това с огромната сила тръгна от гимикът му в WWE. В UFC показа сила срещу Котур, който едва влизаше в тежка или иначе казано беше поне с 20 килограма по-лек от Леснар. Срещу Алистър му се изгуби силата нещо! Не казвам, че човекът няма успехи и го уважавам много заради това, че с толкова влошено здраве успяваше някакси да се възстанови, но просто идеята за огромната сила на Леснар е hype и маркетингов трик да си продават ППВ-тата.
Донякъде за маркетинговия трик си прав, това за WWE е пълна пародия, там по-скоро играят някакъв цирк отколкото кеч ( и вероятно всеки по-голям от 14 го знае това ) , не може да се каже че WWE е било начин Леснар да се издигне толкова , обаче просто не виждам има ли друг човек за толкова кратко време да направи това което той направи в UFC, въпреки всичките си проблеми и опоненти от топ 10, тоя Феодор не знам какво го хвалят всички наляво и надясно колко велик бил, е кога за последно се е бил с някой от топ 10? И въобще бил ли се е с повече от 1 който е в топ 10 в рамките на няколко месеца.. просто малко хора могат да направят това, което Брок успя !
Имаше едно време един Анди Хъг.Той за съжаление почина ,но погледни за какво иде реч.Иначе Брок е пичага,но според мен не може да се сравнява с Фьодор или дори с Кро Коп (в пика на кариерите им,вече са дърти).А и на Брок си му тежат и годините вече,и той не е млад.
А Овърийм и оня мангал Бадр Хари са ми толкова противни,че не мога да ги търпя.
10.09.12
23:47
казано от spook на 10.09.12, 23:38:
Имаше едно време един Анди Хъг.Той за съжаление почина ,но погледни за какво иде реч.Иначе Брок е пичага,но според мен не може да се сравнява с Фьодор или дори с Кро Коп (в пика на кариерите им,вече са дърти).А и на Брок си му тежат и годините вече,и той не е млад.
А Овърийм и оня мангал Бадр Хари са ми толкова противни,че не мога да ги търпя.
Ами не е много сигурно, ако бяха в опитмална форма и на една възраст Леснар и Феодор какво щеше да стане, много малко хора мога да постигнат това което Брок направи ( въпреки проблемите си ), а и все пак издържа в онзи мач срещу Carwin който първия рунд го разпиля от удари.. много малко хора щяха да издържат 5 мин на такъв бой, какъвто отнесе той , иначе ако не бяха проблемите на Брок още щяхме да го гледаме в UFC ,не в тая пародия WWE.. и със сигурност все още щеше да е шампион !
Никой не отрича, че Брок Леснар е голям и силен. На черното бяло не може да се каже, но беше доста дървен в UFC без особено развитие. Винаги съм се дразнел, че в клинчове и бой на земя не си използва масата, силата и опита от борбата. и то срещу по-леки от него противници.
А дали зоби - хич. Само малко cell tech :D
и чак да е дърт? на 35 е. Това не е преклонна възраст за боен спорт, той не е тенисист. Ранди Котюр примерно си се биеше и на 47.
И Брок не му давам големи шансове срещу Дос сантос или Оувърийм.
Брок си е пар екселанс реднек. Мястото му си е в точно в шоуто за реднеци и white trash - WWE.
11.09.12
00:06
казано от CarnalK на 10.09.12, 23:59:
Никой не отрича, че Брок Леснар е голям и силен. На черното бяло не може да се каже, но беше доста дървен в UFC без особено развитие. Винаги съм се дразнел, че в клинчове и бой на земя не си използва масата, силата и опита от борбата. и то срещу по-леки от него противници.
А дали зоби - хич. Само малко cell tech :Dи чак да е дърт? на 35 е. Това не е преклонна възраст за боен спорт, той не е тенисист. Ранди Котюр примерно си се биеше и на 47.
И Брок не му давам големи шансове срещу Дос сантос или Оувърийм.Брок си е пар екселанс реднек. Мястото му си е в точно в шоуто за реднеци и white trash - WWE.
Е как ще му е мястото в WWE , като там няма равностоен опонент въпреки че всичко е цирк :Д , той като излезе там 1 в 1 с някой.. даже е смешно 2-3 пъти по едър от всички.. пък и онова е шоу за забавление.. как такъв гигант ще забавлява дечицата :D просто ако не бяха здравословните му проблеми още щеше да е сред първите в UFC
Мнението беше редактирано от headhunters___ на 11.09.12 00:10.
12.09.12
11:54
казано от headhunters___ на 11.09.12, 00:06:
просто ако не бяха здравословните му проблеми още щеше да е сред първите в UFC
Беее ти и ти що не вземеш да се свържеш с Дана Уайт и да взмеш да им редиш файт картите за UFCтата ? :D
Брок е абсолютен бездарник в ММА и това е ясно за всеки, който има някакъв опит в БИ ;)
Айде стига с глупостите - голям е, силен е, дървен е и така и не се научи да си ползва предимствата и малко от малко технически да стои по-добре в октагона.
И не тръгвай да ми спориш, защото с ММА се занимавам(не гледам и не коменирам, а тренирам) от 12 години и съм се наслушал на легенди и простотии ;)
12.09.12
12:27
Тоя пич обаче яко ви троли.
12.09.12
12:45
Не му гледай клиповете. Почти съм сигурен и съм готов да заложа, че повечето упражнения в по-дългия клип, въобще не присъстват в тренировката му, а просто ги прави за да отбие номера. Не споря, че е силен, но и ти да си тренирал борба толкова години и да ползваш неговите медикаменти и теб няма да има кой да те спре, освен някой с яка глава като Веласкез :D
12.09.12
12:55
И Леснър си беше в UFC само заради парите. На всяко негово участие в UFC ( а те са 7) той беше с най-висок хонорар. И според мен не става за мма боец, защото това да нямаш качества, може да се компенсира поне с това да си откачен, например Крис Лебен, който не е кой знае какъв техничар, но за сметка на това си е едно от най-откачените копелета и точно това го прави много по-интересен от Леснър.
Направете една тема, да си говорим за бойци :)
Мнението беше редактирано от Пламен Петров на 12.09.12 12:56.
казано от Пламен Петров на 12.09.12, 12:55:
И според мен не става за мма боец, защото това да нямаш качества, може да се компенсира поне с това да си откачен
Те ММА бойците да ги избират от лудницата тогава. :D
12.09.12
13:06
стига, че ще ни копират диалога в темата за бисери :D
12.09.12
14:52
Е не съм казвал че Брок е ВЕЛИК в MMA , факт е обаче че прибра 1 камара пари само за няколко мача.. дори няма смисъл да цитирам сумата .. защото наистина е голяма, може да не е техничен, но Брок се би с 2 или 3ма от топ 10 и победи.. кой друг ще направи такъв дебют, в мача срещу Мир именно това че нямаше опит му коства загубата. След това постигна 4 пореди победи в октагона ( едва ли много хора могат да се похвалят с това ) , а на ревашна с Мир.. Леснар просто го разпиля , след това победи и Carwin един от малкото с неговите размери когато той беше там. На Брок просто му липсва техниката.. имаше ли и техника , не виждам кой щеше да го победи толкова лесно, както в някои мачове. Кариерата на Брок беше прекалено кратка за да се разглежда детайлно, но за кратко време постигна доста. И не знам как може да отиде в WWE пак, как може Брок да е ентъртейнер.. и как ще забавлява публиката?! По-голямата аудитория е от деца.. в WWE се върна естествено само заради купищата пари..
П.С Нищо лично , но мен лично ме кефят именно такива машини като Брок ( имам предвид размерите му ) , не да гледам някакви клечоци как се мятат цял мач, нито някакви цирков като WWE и подобията му които са пълна пародия на истински бой.
Мнението беше редактирано от headhunters___ на 12.09.12 14:54.
12.09.12
14:57
казано от headhunters___ на 12.09.12, 14:52:
но мен лично ме кефят именно такива машини като Брок ( имам предвид размерите му )
Земи си го у вас тогава ;)
Е като те кефят машини - гледай тежката категория. То затова има и категории. А че Брок прибирал пари - еми понеже има стабилна фен база сред американските реднеци и хилбилита. Същите правят и обикалянето в кръг най-касовия автомобилен спорт. Затова го и продърпаха към UFC.
12.09.12
17:16
Гледай Веласкез и Кормие, това са машините на тежката категория според мен. Показали са че са добри борци, добри страйкъри и най-важното - лъвско сърце!
13.09.12
19:10
казано от Пламен Петров на 12.09.12, 17:16:
Гледай Веласкез и Кормие, това са машините на тежката категория според мен. Показали са че са добри борци, добри страйкъри и най-важното - лъвско сърце!
За Кормие съм съгласен, Веласкез .. ако Брок имаше техника със сигурност щеше да го смачка..