10.09.12
23:23
Здравейте,
Как ще е най-добре да комбинирам тези продукти?Няма значение за количеството на дозите от протеините,и тн.В момента ги приемам така:
Синтата- Сутрин на гладно,вечер преди лягане.
Пуре- Преди и след трен.
Сайза- По-време,само когато тренира когато почивам не го пия.
Глутамина - час и половина преди трен 10гр,и вечер преди лягане 10,Когато не тренирам 10гр преди лягане.
Мерси
10.09.12
23:27
казано от MaHgapuHka на 10.09.12, 23:23:
Здравейте,
Как ще е най-добре да комбинирам тези продукти?Няма значение за количеството на дозите от протеините,и тн.В момента ги приемам така:Синтата- Сутрин на гладно,вечер преди лягане.
Пуре- Преди и след трен.
Сайза- По-време,само когато тренира когато почивам не го пия.
Глутамина - час и половина преди трен 10гр,и вечер преди лягане 10,Когато не тренирам 10гр преди лягане.Мерси
Гледам, че искаш да покачваш тегло...
Синтата е добре по този начин. Пюра преди тренировка не ти трябва, освен ако не тренираш напълно на гладно (да са минали пон 7-8 часа от последното ти хранене), иначе няма смисъл. Сайза - по време на тренировка, или целия след тренировка+доза Пюр+20 грама глутамин. Глутамин преди тренировка мисля, че е излишно. Остави 20 грама в след-тренировъчния шейк или го пий преди лягане, заедно със синтата.
Според мен трябваше да кажеш години и килограми и евентуално дали имаш хранителен режим. Добавките са добри, но смятам, че дозите протеин (4) са прекалено много. Сайза смята, че и в нетренировъчен ден е удачно да се пие, а глутамина 10 след и 10 преди лягане е добър вариант :)
11.09.12
09:09
Не виждам особен смисъл от инвестицията в две протеинови пудри. Да, има известни разлики между тях, но не мисля, че е оправдано и ще бъде ефективно да се използват успоредно. Преди лягане по-добре подходяща храна, от колкото Syntha-6. От друга страна 4 дози протеин на прах дневно са излишно много и/или показват сериозни пропуски в хранителния режим. Помисли в тази посока, по-разумно е. Креатиновата матрица си има препоръчителен начин на приемане, нищо сложно няма там. Глутаминът - 2 х 10 g дневно, всеки ден.
11.09.12
11:33
казано от AgBOKATA на 11.09.12, 00:34:
Според мен трябваше да кажеш години и килограми и евентуално дали имаш хранителен режим. Добавките са добри, но смятам, че дозите протеин (4) са прекалено много. Сайза смята, че и в нетренировъчен ден е удачно да се пие, а глутамина 10 след и 10 преди лягане е добър вариант :)
23 год,1,90 висок,88кг.Стажа ми е 3 год,активен спортист съм тренирам и бойни спортове.Не съм спирал да тренирам,или нямам големи паузи така да се каже.Имам възможност да вземам тези продукти че ми излизат много евтино от познат,и затова реших да ги комбинирам.Имам изграден хранителен режим,гледам да се храня правилно,това че имам толкова протеин незначи че пия само праховете и чакам резултати ;)Повече гледам на тях като за възтановяване след тежка тренировка,а не като заместител на хранене,то ако ще е така щях да пия гейнер :)
Мнението беше редактирано от MaHgapuHka на 11.09.12 11:35.
казано от MaHgapuHka на 11.09.12, 11:33:
23 год,1,90 висок,88кг.Стажа ми е 3 год,активен спортист съм тренирам и бойни спортове.Не съм спирал да тренирам,или нямам големи паузи така да се каже.Имам възможност да вземам тези продукти че ми излизат много евтино от познат,и затова реших да ги комбинирам.Имам изграден хранителен режим,гледам да се храня правилно,това че имам толкова протеин незначи че пия само праховете и чакам резултати ;)Повече гледам на тях като за възтановяване след тежка тренировка,а не като заместител на хранене,то ако ще е така щях да пия гейнер :)
По-добро възстановяване ще получиш от БЦА под формата на прах около 20+грама дневен прием ;) Протеин повече от 2пъти на ден щом имаш хранителен режим е абсолютно излишно според мен, т.е. премахни Синтата и остави Пюрето сутрин и след трен
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.09.12 13:31.