Имали сме още един световен шампион по културизъм

http://www.erogance.net/news/members/0528/indexTU.php

Ценителите на дамската хубост и интелект Миодраг Иванов, репортерът от “Госпоради на ефира” Васко Мавриков, Митьо Крика, фитнес треньорът Ангел Трендафилов-Ачо и световният шампион по културизъм Димитър Димитров световен по културизъм поздравиха движението за празника.

Пък вие ще ме убеждавате, че Ицо е единствен  :twisted:

18.08.05
19:47

къде пък го пише това не го виждам нещо :?:

18.08.05
19:53

Яка простотия еййй! Димитър Димитров :) е станал световен шампион :) Карабиберов на бързо ги прави шампиони, дори и преди състезанието :) :)
по-здрави

PR

18.08.05
20:22

Карабибера - е нема такъв - помня ранните му години ;)

А Митко Димитров докото стигне Ицо ще му е време за Мастерс Олимпия :)

[quote author=“PROMPT”]А Митко Димитров докото стигне Ицо ще му е време за Мастерс Олимпия :)

АХАХАХАХААААААААААААА. паднах от стола направо  :twisted:  :twisted:

DO

18.08.05
20:30

на мен лично ми харсва тялото на димитър димитров по снимките изглежда доста масивен което ми харесва /аз като цяло не съм фен на супер релефа ... предпочитам да си има и маса /нямам предвит мн. мазно/

18.08.05
20:31

Дам, Митко добре се развива. Но още не е стигнал формата на Киборга.
по-здрави

18.08.05
20:36

За тези който незнаят, Янислав Тачев е двукратен световен шампион, само, че в друга федерация. И заради него щяха да ни изключат от IFBB.

PR

18.08.05
20:38

[quote author=”Чукундур”]За тези който незнаят, Янислав Тачев е двукратен световен шампион, само, че в друга федерация. И заради него щяха да ни изключат от IFBB.

Да допълня:
Яни имаше амбиции за Олимпия дори :)
Той е от малкото дето почти нямат основен период - привърженик е на чистото и качествено натрупване !

18.08.05
21:20

[quote author=”Чукундур”]За тези който незнаят, Янислав Тачев е двукратен световен шампион, само, че в друга федерация. И заради него щяха да ни изключат от IFBB.

За тези,които не знаят Янислав Тачев е и два пъти европейски шампион:)) на същата феделация.
Наскоро Янислав Тачев се обади в Спортен Свят на Крум Савов,изреди си титлите и каза,че сега ако се върне ще смачка всички и в абсолютната.
:wink:  :wink:  :wink: Ако не се лъжа и Димитър Йовичин
има някакви титли от там,и още един наш известен културист дето живееше в Брацигово.

А за сведение на всички и аз съм световен шампион на основаната във нашия фитнес МЕГА СВЕТОВНА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА МЕЖДУНАРОДНА ЛИГА по BROOD WAR :lol:  :lol:  :lol:

18.08.05
23:59

Абе то в днешни дни всеки се цепи федерациите по културизъм, партиите,шаха, църквата ...... то да не знаеш кой на какво е шампион тоя е например шампион в тази федерация-абе манниии го тоя тая федерация не важи
Живеем в объркан свят пичове всичко е двойно сякаш сме препили

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1