11.09.12
10:02
Здравейте преди 8-9 дена ,правя си лицеви опори в нас на пода без загрявка и с тесен хват и ми пука рамото на другия ден усетих болка , не можеш да си вдигна ръката настрани пукаше и т.н. ходя си на лостове и там ме болеше ,но по-малко . От 4 дена сутрин към 5;30 -6;00 получавам спазми и адски болки ,които даже ме принуждават да стана в цялата раменна област и слизаща болка по-ръката .. нещо сигурно яко съм го контузил.. Някаква препоръка за нещо за мазане .. доктор ? Благодаря предварително ! Лек ден !
Темата беше редактирана от DaRkLiGhT на 11.09.12 10:04.
11.09.12
10:54
Така е като не се разгрева. Аз имах същия проблем преди само, че от кофи със замах. Болеше ме 1-2 месеца рамото, но продължавах да тренирам и ми мина от самосебе си. Ако те боли доста най-добре отиди на доктор.
11.09.12
11:59
Най-добре ще е да отидеш на доктор, иначе си дай една седмица почивка, в противен случай рискуваш травмата да се влоши и може да си остане.Делтоидите са мускулите който най-трудно се възстановяват дори често се случва контузията да е не излечима т.е. да се появява и изчезва. :)
Поздрави !!!
11.09.12
14:16
казано от Марлон Наков на 11.09.12, 11:59:
Делтоидите са мускулите който най-трудно се възстановяват дори често се случва контузията да е не излечима т.е. да се появява и изчезва. :)
Това са единствените мускули,които никога не се възстановяват. :)