Хем плочки Хем качване на маса?

18.08.05
23:41

Въпроса ми е дали е безмислено лятото да вземам гайнер и амино за качване на маса а пък есента да чистя? :roll: а пък същевременно искам и корема да изчистя :wink:кое по-напред?

SP

18.08.05
23:48

[quote author=“kaljio”]Въпроса ми е дали е безмислено лятото да вземам гайнер и амино за качване на маса а пък есента да чистя? :roll: а пък същевременно искам и корема да изчистя :wink:кое по-напред?

Ми то лятото май свърши то времето направо си прави ебавка с нас. По принцип може да чистиш, когато искаш и съответно да качваш, когато искаш, но просто е по-лесно да чистиш през пролет-лято и да качваш есен-зима, а и е естетически по-правилно нема са на плажа с шкембенце. :lol:

18.08.05
23:51

[quote author=“Sportex”][quote author=“kaljio”]Въпроса ми е дали е безмислено лятото да вземам гайнер и амино за качване на маса а пък есента да чистя? :roll: а пък същевременно искам и корема да изчистя :wink:кое по-напред?

Ми то лятото май свърши то времето направо си прави ебавка с нас. По принцип може да чистиш, когато искаш и съответно да качваш, когато искаш, но просто е по-лесно да чистиш през пролет-лято и да качваш есен-зима, а и е естетически по-правилно нема са на плажа с шкембенце. :lol:

А как да си поддържам корема защото става някакъв мармалад да качвам и да чистя.Най-добре е да качваш чисто разбира  се,но май е трудно да хвана границата :roll:  :roll:

19.08.05
00:22

[quote author=“kaljio”]А как да си поддържам корема защото става някакъв мармалад да качвам и да чистя.Най-добре е да качваш чисто разбира  се,но май е трудно да хвана границата :roll:  :roll:

А как се качва чисто без химиии разни
забравете готова чисто качване винаги има процент мазнини не може без тях

19.08.05
00:25

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]

Не мога да те разбера... Против химиите ли си?

19.08.05
00:30

аз пък тебе немога да те разбера хората ти го казаха!

19.08.05
00:41

[quote author=“kaljio”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]

Не мога да те разбера... Против химиите ли си?

Мисля че не си разбрал в поста ми за какво става въпрос
P.S. Против химиите съм да (мое мнение)

19.08.05
00:43

[quote author=“WESTA”]аз пък тебе немога да те разбера хората ти го казаха!

Аз питах за съчетанието между двете общо взето , а не толкова за качването чисто :!: Все пак и ти даде някакъв принос за темата :!:  :twisted:

19.08.05
09:02

ето ти отговор-
Въпроса ми е дали е безмислено лятото да вземам гайнер и амино за качване на маса а пък есента да чистя?—ми не е безмислено!можеш целогодишно да качваш ако искаш!

а пък същевременно искам и корема да изчистя—това е почти невъзможно без химия!!!

ако имаш въпроси като първия питай!

но ако са ти като втория -”Не мога да те разбера... Против химиите ли си? ” ЗАДРЪЖ СИ ГИ ЗА СЕБЕ СИ!

RA

26.08.05
16:11

гайнъра да ти е проблема :)
Няма начин хем да растеш, хем да си стоиш релефен - е, може би ако имаш страхотна генетика, ама повечето не сме така. Повечето спортисти първо правят масата и после я орелефяват, обратното е мит.
А корема ако не свалиш калорийния прием и не включиш аеробика трудно се чисти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1