Искам да стана по-висок

Прескочи до:

11.07.05
12:02

Здравеите.Знам че това до голяма степен се определя от гените и трудно може да станеш от 1.60 да кажем 1.90 колкот и да искаш.При мене работата е следната  в момента съм висок 1.75 см. и искам да драпна малко поне до 1.80см. !На 20 години сам, тоест все още има надежда да порасна  :)
Та въпроса ми е имали нещо което мога да пия за да драпна 5-6 санта нагоре и ако може да споделите и какви упражнения да правя, бях чел някаде че като се увисваш на лостовете можело да се порасне малко, но наи вече ме интересува от химична гледна точка!
Чао!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.05.13 00:48.

11.07.05
12:38

Няма да стане, не се занимавай. И така си си добре :) Рядко някой расте на височина след 20 години, аз поне не съм виждал.

ВН

11.07.05
13:52

:) на 20 си и се занимаваш с ББ? :) Имаш висок тестостерон? Ам няма да растеш :) ...

11.07.05
14:01

амм може да се каже че съм на 19 и много ако това ви устроива повече!Смисал 1985 съм роден края!
БТВ аз знам че се расте до към 23-24 години така, че според мене има шанс!
Амм имам едно аверче - аз уча в Софиа, тои в Свищов и не го бях виждал 2-3 месеца и човека бе драпнал в раста си със сигурност, ся кво е праил идея нямам!

EM

17.08.05
18:08

Ами аз това лято направих 18.. аз съм 168 см. и аз искам да порасна още малко поне 172 см.. да стана знам че пак не е много но ще е по добро.. някакви идеи ? от висенето знам че рацете много се удалжават почти само.. пак неща те да станат някви дълги.

17.08.05
18:53

Костите привършват растежа си на дължина до към 19-20 годишна възраст.

PR

17.08.05
20:15

JOKE/
Хормон на разтежа ще помогне :)

човече не се тормози за глупости - ръста ти е добър!
Малка е вероятноста ,да пораснеш повече ,но 175см си е идеален ръст за ВВ според мен :)
Аз съм 183-4см и трябва да стана 110-115кг ,за да ми хареса как изглеждам ,а ти и на 95 ще си добре ;)

А да не говорим как се поддържат тези кила - добре си ти е ръста .

17.08.05
20:29

Момчета когато почнах да се занемавам сас ББ бях  176, и си мислех че повече няма да порасна.Но спрях за известно време и наблегнах на сиренето,кашкавала и кис.мляко и пораснах.Сега сам 180-182 см.Но просто на ден изяждах по 400-500гр. сирене и това ми помогна супер много,но аз сам на 16 год.На това момче освен да му кажа да спре за малко да се занимава с ББ и да нагъва сирене и кис.мляко а и също има суправити които са богати на Калции,Магнезий,и Желязо.Аз забравих да пиша че пих и от тези суправити продават се във всички аптеки мисля че струват 2,50 лв.До колкото знам  мъжа расте до 25 год.

EM

18.08.05
14:50

PROMPT напално съм съгласен с тебе.. за ко му е повече от 175.. това си е супер височина ако са налее яко.. пак и момичетата варират кам 160-172 см. в повечето случаи.. но моя проблем е по голям.. аз сам на 18 год. пак сам само 168 см.. затова искам да порасна още.. на мен пак ми трябват 75 кг. да сам за да изглеждам налят.. но искам поне 175 да стана.. аре това ако не може толкова много поне 172 пак ше ма острой ;)

18.08.05
14:58

75 ще са ти малко ;) Аз съм горе - долу толкова висок, а съм 85 и не ми изглеждат много. Всъщност, на твойта възраст май бях там някъде (75 кг.), ама чак налят не съм изглеждал ;)

18.08.05
15:09

PROMPT каза:Аз съм 183-4см и трябва да стана 110-115кг ,за да ми хареса как изглеждам ,а ти и на 95 ще си добре

Аз ко да кажа кат сам 1.91см  .За пича дет иска да порасне-не ти трябва човек просто незнаеш кви мъки са  :roll:

18.08.05
15:16

Аз си харесвам ръста(181см.).Но просто моя ръст си го напраих сас много сирене и кис.мляко :)  :) .Висок сам 181см. и тежа кам 86 кг.и горе долу тялото ми отива на ръста но за съжаление много ми куцат прасците.

18.08.05
15:19

и аз 191 см и се ми е много добре!
FTF кви мъки имаш че нещо не разбрах!

18.08.05
15:21

—Darkwolf пита за забранени медикаменти, които да му повлияят ръста, но такива няма, затова местя темата в общите—
ПП Уточнение: забранени медикаменти, които да не му навредят прекалено и необратимо. :wink:  :lol: 

Има, има :) Гх в определена комбинация с други хормони сигурно може, ама....

DO

18.08.05
15:24

човек нз колко още ще пораснеш то всичко си е до гена ако и в семейството ти няма по-височки хора не мисля че има мн. шанс ...
аз съм 184-5 на 16год. съм и се надявам 187-8 да стана което за мен ще е перфектно ...

PR

18.08.05
15:40

[quote author=“westsa”]и аз 191 см и се ми е много добре!
FTF кви мъки имаш че нещо не разбрах!

Абе зависи от целите :)
Ако не искаш да си много масивен ,а само с хармонично тяло ,си OK ,ама ако гониш размер и маса, са си ядове :)
Имам един приятел, на моите кила е точно,но е 175-6см - човека е със 50 ръка - има 15 години стаж на чисто де :)

И като застана до него с изглеждам леко дребен,макар, че гръдната ми е със около 10см по-голяма :)

Друго сравнение - човек 1.70 с 43 ръка ,ще изглежда по-добре или равно на друг със 184 и 48 ръка !

Отделно килата са други, едно е да поддържаш 100+ кила ,а друго е 80+

това са ядовете и проблемите които високите имат - аз макар и да не съм от най-високите ,съм ги усетил лекинко :)

18.08.05
16:12

аз искам да съм масивен и тва ми е целта !
аз съм 103 кила и ги поддържам от 2 години нищо трудно не виждам!
и просто ако аз съм с 50 ръка и твоя приятел който ще ми е до гърдите
според теб кой ще изглежда по-добре!
аз например нямам проблеми с качването за месец ако искам спокойно мога да кача 4-5 кила!
а и аз след 13 години тренировки дай боже твоя приятел ще е като някой микроорганизъм пред мен!!! :wink:

18.08.05
16:26

[quote author=“PROMPT”]Друго сравнение - човек 1.70 с 43 ръка ,ще изглежда по-добре или равно на друг със 184 и 48 ръка !

Е тук малко се изхвърли.  :wink:  :lol: Според мен просто тоя 170 няма да го забележиш дори. Визията зависи и от други неща, гръдната обиколка, краката, релефа...

PR

18.08.05
16:28

[quote author=“westsa”]аз искам да съм масивен и тва ми е целта !
аз съм 103 кила и ги поддържам от 2 години нищо трудно не виждам!
и просто ако аз съм с 50 ръка и твоя приятел който ще ми е до гърдите
според теб кой ще изглежда по-добре!
аз например нямам проблеми с качването за месец ако искам спокойно мога да кача 4-5 кила!
а и аз след 13 години тренировки дай боже твоя приятел ще е като някой микроорганизъм пред мен!!! :wink:

Незнам човек но 50 ръка не се прави лесно
На теб ще ти трябват доста кила да я стигнеш,
ако си на чисто де !
А и твоята ръка ,за да изглеждаш нормално, все едно не си влизал в зала е около 40см
Докато при един 170см човек 40 - изглежда различно !

Аз съм с 47-8 - 135см някъде гръден кош ,широки рамена - не съм дребен,но ония е изрод на тези кила - вярвай ми !

Виж на Лии Прист как му седи над 50 ръка и на Ралф Мьолер също !
Не откривам Америка с това - то е ясно от край време :)

просто за културизма - до 180 е идеалния ръст
Разбира се да си висок - можеш теоритично да постигнеш по-големи обиколки ,но това само на теория.
Нагоре трябва да си мастдонт и много трудно се поддържат такива кила.

Дано ти успееш да се справиш с този проблем - радва ме че качваш бързо :”)

LA

18.08.05
17:06

[quote author=“Vladimir.Nedkov”]:) на 20 си и се занимаваш с ББ? :) Имаш висок тестостерон? Ам няма да растеш :) ...

Тва нещо не го разбрах!

А Steel това,че си пораснал от сиренето ми се вижда тъпичко!Просто като си на 16 си растеш!И що пък му препоръчвате на човека да спре да тренира,за да порасне?И тва е глупаво!

18.08.05
17:07

след около 2-3 години смятам че ще я стигна таз 50 ръка!
сега съм с 42,5см студена а след тренировка 43,5см
6 см не са много,но не са и малко!ще видим :wink:

най големия култорист е 185-Рони?
така че няма идеал има всякакви хора!

аз преди 2 години почнах с 39 ръка и 100 гръден кош :wink:

PR

18.08.05
17:12

Нищо не казвам - хора има всякакви - ще се радвам да стигнеш че и задминеш 50 ръка !

Това което писах е нещо като правило - но както знаем всяко правило си има и изключение .

PS - Добър прогрес си направил - давай все такa :)

18.08.05
18:34

Абе няма ли да е по лесно да напаснеш килограмите по ръста си отолкото обратното което ми се струва невъзможно освен ако не си направиш операция по удължаване на ставите

19.08.05
01:01

Пробвай с пиене на аминокиселини - поне са здравословни и ще помогнеш много на тялото си. Току виж си дръпнал и на ръст! 8)

19.08.05
10:46

[quote author=“WESTA”]след около 2-3 години смятам че ще я стигна таз 50 ръка!
сега съм с 42,5см студена а след тренировка 43,5см
6 см не са много,но не са и малко!ще видим :wink:

най големия култорист е 185-Рони?
така че няма идеал има всякакви хора!

аз преди 2 години почнах с 39 ръка и 100 гръден кош :wink:

Как точно си почнал с 39 ръката, че ми стана интересно?
Ти по дължината ли я мериш раката или през лакътя :) ?

19.08.05
10:49

шшшшшшшшш ти знаеш ли кво говориш ? :evil:
като почнах да тренирам бях 39 ръка невороятно ли ти се струва? :twisted:

LA

19.08.05
14:09

Значи си качил 3 см за 2 години?УАУ!Това си е по  1,5см на година !

EM

19.08.05
17:35

Има има.. хора с 39 ръка който не са тренирали никога.. но те са супер дебели и мазни.. и с големи кореми.. въобще... съмнява ме да е бил от тези.. защото щом е 42 см. сега значи е мачил още мас ... а не са е чистил.

19.08.05
19:17

аз съм на 16 години и съм 1.88см някак си ако се спра на този ръст ще е супер не искам повече не искам и по-малко.
ако мръдна на горе с тигана по главата и тва е.

19.08.05
19:55

Абе westa ти добре ли си бе.Как ще лажещ че е добре да си висок :twisted:  :twisted: Сам знаеш колко бавно качваш на ръце.Ето писал си 3см за 2год.Пич хората качват по 5см на рака за първите няколко месеца тренировки тъй че не ми ги разправяй на мене тия.А мечтата на всеки висок фитнес маниак-да стане мноо масивен кат катил и да кърти на всякаде се постига 5 пъти по-бавно от по-ниските.Затова по-добре мълчи.Щото добре знам как на 191см изглежда 45 ръка :lol:

JI

19.08.05
21:20

уест ок почнал си с  39 ръка и си стигнал 42 и 5 за 2 години и как очакваш за още 2 да качиш до 50 ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! по нататък е много по трудно ....... ама какво да ти обяснявам ти си го занеш и пак ги говориш .. .
нека да сметнем 3 санта за 2 години 6 санта за 4 начи с тези темпове ти трябват още 4 не 2 , а надали като продължиш да качваш ще качваш с тези темпове

19.08.05
23:40

Пичове да ви кажа че над 50 см е умирачка вече стоял съм на 51.5 над година да не говорим нагоре за какво става на въпрос

PR

19.08.05
23:42

djgorgio-ASTOR - Остави ги, нека си мислят ,че лесно се поддържа :)

19.08.05
23:53

абе пичове първо за тези 2 години тренировки аз 6 месеца не съм тренирал!
1 прекъсване -3 месеца наръгаха ме в свивката на ръката и прерязаха вена просто не знаете за какво става въпрос!
2 и 3-то прекъсване по един месец в болница на системи!

така който преживее това нещо да ми се обади да ми каже как се чуства и дали изобщо мисли да тренира?ЗАЩОТО ПРОСТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО МИ Е БИЛО И КАК СЪМ СЕ ЧУСТВАЛ!

20.08.05
00:14

Лошо ВЕСТА лошо но не бива да се отказваш ще успееш някак си да продължиш нали

20.08.05
00:19

аз от последното влизане в болница си тренирам вече 3 месеца упорито!
А и да добавя че края на октомври ще ме оперират от херния и пак ще спра за три месеца!но няма да спра да тренирам защото през това което съм минал имам напредък и то добър!
извинявайте че ви занимавам с мойте болешки но много се издразних на някой мнения—-JiVk0 FTF

20.08.05
14:37

Хм
Мерси на всички изказали някакво менение!
Честно казано имам едно приятелче на 19 и си расте човека савсем ясно изразено, и тренира волеибол!
Според мене колкот и тапо да ви се струва секи расте на различна вазраст!
Друг пример имаше едно момиче към 4-5 клас беше мега висока в сравнение с останалите, по стечение на обстоятелствата се засякахме и в 11-12 клас си беше нормална, дори леко нисичка!
Така, че сичко варира според мен.
Иначе настина би било добре поне да драпна с 4-5 санта!
Междо другото не че са сардя ама Много офф Топик и много глупости видях.
Особено тва със сиренето ма разби!
А забравих за мен идеалния ръст е 1.80 санта!
И не смятам,че е зле да си висок!
Е не кат Слави Маркуча да си кат гигант, ама естетически високите хора изгледат малко по добре :)

20.08.05
14:46

[quote author=“D3BEP”]Има, има :) Гх в определена комбинация с други хормони сигурно може, ама....

Я ми разясни точно за какво става дума!
БТВ наистина ли си от студентски град?Интересувам се от каде бих могал да си намеря метан (или бионабол), омнадрен, ретаболил, дека и т.н. неща в Софиа?
Имаш ли идеи, защото като се заварна от морето мисля да си направя цикал!
Мерси предратирелно!

20.08.05
15:30

Съжалявам  Westa за това което ти се е случило.не сам искал да те дразня със мнението си.Личи си че си борбено момче.Давай все така. :D
Ваажното е да не се отказваш пък кога и по-колко качваш не е болка за умиране.Дано ги стигнеш тея 50см :wink:

20.08.05
20:51

Хммм аз да кажа нещо по темата наистина зависи от Гена колко ще си висок ако родителите са ти Ниски и ти разбирасе няма да станеш висок.Аз съм висок около 184см  и още нямам 16год.  остават ми към 3месеца да стана на 16год но моя проблем е мазнините  макар и да сам мършав навсякаде  имам корем(мазен) и паласки предполагам че тва е плод на тъпкането ми с въглехедрати  и кви ли не боклици като почнем от колички и стигнем до бонбонки и понички абе направо не ми се мисли ! Та сега съм кам 56-57кг. и се мача да сваля колкот се може повече мазно да края на септември някаде  и тогава почвам с фитнеса да правя маса че ми е нужна( но нз как ще се оправям с тея мазнини по корема и тия паласки)сега зимам Л-Карнитин де но нз дано има добър ефект !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1