13.09.12
18:05
“През Ноември месец по време на Световното първенство по класически културизъм ще се проведе нов Universal Athlete .Този път ще има и женски вариант .Всички желаещи да се запишат за участие могат да го направят на нашият мейл.Наградният фонд отново е 1000лв. за първо място.Записванията започват от днес.”
Който желае, може да направи и качи клипове от подготовката си за състезанието. Те ще се публикуват в нашият блог и фейсбук страници.
ПП: Не смятам, че темата е преместена на правилното място. :)
Темата беше редактирана от Anatoli Ivanov на 14.09.12 11:22.
14.09.12
11:51
Тоя път и аз. Не като състезател естествено. Освен, ако не искаш да ме подготвиш :D
“През Ноември месец по време на Световното първенство по класически културизъм ще се проведе нов Universal Athlete .Този път ще има и женски вариант .Всички желаещи да се запишат за участие могат да го направят на нашият мейл.Наградният фонд отново е 1000лв. за първо място.Записванията започват от днес.”
Кой е вашият имейл?
Кога точно през ноември? Сори, но не знам кога е състезанието по културизъм.
Наградният фонд само за първо място ли е?
Къде ще се проведе състезанието?
Има ли такса за участие и изисквания?
Какви ще са дисциплините по които ще се проведе състезанието (ако са известни от сега)?
14.09.12
12:29
Дай малко повече инфо, къде е този мейл?Аз мога ли да участвам, като съм на 16?Има ли такса за участие, ако има каква е?Не намирам във фейсбук нищо.
Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 14.09.12 12:35.
14.09.12
12:34
Мейл, не съм дал, тъй като не искам темата да се счита като реклама на фирмата, която организира състезанието. Ще го получите в лично съобщение. Ще се постарая да отговоря възможно най-скоро на всичките ви въпроси.
Прати ми и на мен лично съобщение ;)
Там съм :)
И още нещо - дисцпилините за мъже и за жени ще бъдат еднакви предполагам, или?
Мнението беше редактирано от Блажка на 14.09.12 15:47.
14.09.12
20:50
Днес не успях да получа информация, ще предам всички въпроси и възможно най-скоро ще отговоря.
Айде, почнаха пазарлъците:)
Е, питам, защото ти днес ми каза друга цифра, която никъде не е опомената, а ме питаха и други хора.
Не се пазаря, питам за информация.
Аз награден фонд не мога да осигуря, не знам какви цифри витаят.
Предлагам за жените да е 10000лв., поне...
15.09.12
01:58
Ще е яко:) Чакаме повече инфо!
16.09.12
02:48
Състезанието ще се проведе на 25-ти пред НДК. Наградите за първите места все още не се знаят, но ще са минимум 1000 лв. с възможност и за повече.
Упражненията ще са малко по-различни от първото състезание, целта в промяната ще бъде по-голямата атракция и предизвикателство пред участниците.