Креатин + BCAA

09.09.12
17:56

Здравейте !
На 20 години съм 1.76 м и 73 кг, стаж няколко години с прекъсвания.Целта ми е да кача ММ с диета и креатин + БЦАА.
Избрах монохидрата на ОN, но за BCAA се колебая.Порових се във форума и видях добри коментари за Xtend, Gaspari BCAA и BCAA 5000 на ON.Първите два обаче ми идват малко скъпо и предпочитам парите да ги дам за храна.За 2222 на ON изчетох доста противоречиви коментари и ако може някой, който го е ползвал да изрази мнение ще съм му благодарен.Ако може предложете и други марки :)

10.09.12
14:57

Здравей,
Аз от няколко месеца използвам MusclePharm BCAA 3:1:2 и да ти каже засега чувствам, че ми действат страшно добре. Цената им е някъде по-средата (поне от сайта, от който аз си ги купувам) - нито много висока, че да не мога да си ги позволя, нито прекалено ниска, за да се съмнявам в тяхното качество и действие :)

10.09.12
18:03

казано от UnixCrew на 09.09.12, 17:56:

Здравейте !
На 20 години съм 1.76 м и 73 кг, стаж няколко години с прекъсвания.Целта ми е да кача ММ с диета и креатин + БЦАА.
Избрах монохидрата на ОN, но за BCAA се колебая.Порових се във форума и видях добри коментари за Xtend, Gaspari BCAA и BCAA 5000 на ON.Първите два обаче ми идват малко скъпо и предпочитам парите да ги дам за храна.За 2222 на ON изчетох доста противоречиви коментари и ако може някой, който го е ползвал да изрази мнение ще съм му благодарен.Ако може предложете и други марки :)

Аминките на ОН съм ги пил по 15-20 хапа на ден и да ти кажа не съм доволен от тях ! Мога да препоръчам Гаспари Аминомакс 8000 и Юниверсал Юни ливер или Биф амино ;). За най добър ефект на аминките 20+ хапа дневен прием(на няколко пъти). Отностно креатина, ако си решил монохидрат ОН е добро решение :)

10.09.12
22:57

Благодаря за коментарите!

@Yasen Danailov не намерих много отзиви за продукта, но тези които видях бяха добри.Цената обаче не е много добра като я сравня с 5000 на ОН

@AgBOKATA и за трите прочетох доста добри коментари, особено за тези на Universal, а и като цена са доста изгодни.Съдържанието на БЦАА обаче не е ли много малко?

Pure Nutrition BCAA Blast е твоят продукт. Към момента това е едно от най-добрите предложения в този клас суплементи.

12.09.12
22:56

Мерси, Коле, ще го проверя :)

13.09.12
00:36

Е да аз говорих като цяло за аминките (ОН), иначе ако имаш $ вкарай аминките и бца-то :

14.09.12
15:55

Според мене ХТЕНD в момента са най-изгодни (голямата опаковка) сметни колко пари се връзва дозата на всички продукти който си харесал и ще видиш, че те излизат най-изгодно .

14.09.12
21:30

Xtend - 1.24 лв на доза (сметнах го за кутията с 90 дози)
ON 5000 - 0.96 лв
Сравних го с ОН 5000, защото и двете са на прах.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1