кръводаряване

14.09.12
12:03

здравейте,
сигурно много от вас вчера са видяли по новините, че в болниците има сериозен недостиг на кръв. затова министерството на здравеопазването днес отварят временни пунктове за кръводаряване. който има възможност и проявява интерес, ще направи едно добро дело и ще помогне на много хора в нужда

14.09.12
17:53

Ако сте от Варна и имате въпроси може да се обръщате към мен. Ще Ви отговоря с удоволствие ! Аз давам 3-4 пъти в годината!

14.09.12
23:46

Да питам само знае ли някой колко време трябва да мине от последното кръводаряване преди да можеш да дадеш отново. Че аз скоро давах и не знам дали ще ми разрешат.

15.09.12
00:05

Ако е спешно и наложително не могат да те спрат. Ако е безвъзмездно трябва да са минали 3 месеца и половина.

имам въпрос......давал съм кръв много пъти без проблем,но  последното кръводаряване протече много дълго кръвта едвам се изтичаше....свързано ли е това със някакъв проблем.....

29.12.12
18:55

Най-вероятно си бил измръзнал имайки в предвид сезона и това е повлияло на оросяването на крайниците ти. Нормално е!
Ако е било обезпокоително дълго, персонала със сигурност щеше да ти го каже!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1