Тренировка за гърди

15.09.12
13:17

Здравейте.Първо се извинявам за глупавата тема.Искам да ви задам няколко въпроса относно тренировката на гърди.Нормално ли е след като в тренировката ми вчера включих избутване от лег,от наклонен лег,от обратен лег и пек дек да нямам никаква мускулна треска ? Изпълнявах упражненията в 3 серии,като тежестта не ми позволяваше да направя повече от 6 повторения.Правих по 2 загряващи серии за всяко като бавно разглеждах техниката си.Мисля,че беше ок.Момчето,което ми пази няколко пъти ми каза,че изпълнявам упражненията правилно.Това,че не съм стигнал до мускулна треска означава ли,че тренировката ми не е била качествена ? Колко често получавате вие такава,защото предните 2 тренировки имах,но сега нямам.Да намаля тежестта или по вероятно да я увелича ? Благодаря ви.

Темата беше редактирана от Алекс Янев на 15.09.12 13:18.

15.09.12
13:40

Най-добре прочети някоя от многото теми по въпроса,които вече са дискутирани.И статиите в сайта също,ще ти дадат представа как работи тялото

15.09.12
13:42

Мускулната треска съвсем не е гаранция че си тренирал качествено/некачествено.Аз лично мускулна треска на гърдите имам винаги, докато на ръцете никога.Моя съвет е да подбереш тежестта така че да може да направиш 8/10 чисти повторения без чийт или партньор. :)

Поздрави !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1