12.09.12
21:35
Имам 3 вариянта за стакове и се допитвам до по-опитните за мнения и съвети/корекции.Ето ги стаковете:
1.Syntha 6 2.3 kg, No Xplode 2.0 и CellMass AVPT
2.True mass, No Xplode 2.0 и CellMass AVPT
3.MP Hybrid NO, MP CREATINE, Myofusion.
На 18 години съм, 70кг и 1.5 год стаж.Пил съм гейнер и креатин до сега.Бих приел и вашите съвети за стак за ММ.
казано от Теодор Павлов на 12.09.12, 21:35:
Имам 3 вариянта за стакове и се допитвам до по-опитните за мнения и съвети/корекции.Ето ги стаковете:
1.Syntha 6 2.3 kg, No Xplode 2.0 и CellMass AVPT
2.True mass, No Xplode 2.0 и CellMass AVPT
3.MP Hybrid NO, MP CREATINE, Myofusion.На 18 години съм, 70кг и 1.5 год стаж.Пил съм гейнер и креатин до сега.Бих приел и вашите съвети за стак за ММ.
3 е удачен вариант, Hybrid го замени с така желания от теб NO XPLODE :)
12.09.12
22:11
Аха..ами съвет как да ги пия ?
Тренировъчен ден - протеина веднага на гладно след като станеш, 30-40 мин на празен стомах азотния бустер и след тренировка протеина+креатина заедно.
Нетренировъчен ден - протеина веднага на гладно след като станеш, азотния бустер почивка и следобяд можеш да вкарваш 2ра доза протеин+креатин
заедно.
Също така обърни внимание и на повечко вода дневно - 2 литра++ :)
12.09.12
23:18
Най-добре изобщо го махни азотния буустър . В една друга тема, някой беше написал, че от помпане на кокали няма смисъл ... че и тук същата работа .
15.09.12
16:16
Друг въпрос - кой гейнър бихте предпочели True Mass na BSN, Universal Real gains или Reflex Instant mass ?
Мнението беше редактирано от Теодор Павлов на 15.09.12 16:20.
15.09.12
16:30
Според мен по-добре вземи протеин вместо гейнер ,въглехидратите ще си ги набавяш лесно от храната.И според мен няма смисъл от креатин и азотен бустер едновременно на твоите години.
15.09.12
16:56
Нямам възможност да ям толкова през деня, за това посягам на гейнъра.А това за креатина и бустера.... ??
15.09.12
17:07
казано от Теодор Павлов на 15.09.12, 16:56:
Нямам възможност да ям толкова през деня, за това посягам на гейнъра.А това за креатина и бустера.... ??
Много хора плуят гейнърите, но мисля че са добър източник на калории за онези, които се опитват да увеличат теглото си, можеш да погледнеш продуктите на Пюр, ОН, Юнивърсал, но не съм много запознат с този тип. Нищо не ти пречи ти да си направиш свой собствен гейнър - 40 грама суроватка, 3-4 лъжици мед, разтворени в .5 литър мляко.
Относно буустера - не очаквай буустера да ти помогне директно да качиш ММ, по-скоро стимулантите в него ще те натиснат да правиш по-тежки и качествени тренировки, съответно да предизвикаш повече растеж.
Креатина - монохидрат, по 5-10 грама след тренировка.
15.09.12
19:09
Не е монохидрат, адаш, матрица е.От гейнъра на ON съм страшно доволен, ама има много малтодекстрин в него(250 гр на доза), а в гейнърите които посочих в по-горното мнение са до 100 и ми трябват мнения за тях, а относно креатина, въпроса ми беше дали МОЖЕ да се използва ЗАЕДНО преди тренировка с бустера.
И последен въпрос относно бустера - той е безкофеинов и дали е по-добре да го заменя примерно с Assault, Jack3d или N.O Xplode ?
15.09.12
21:47
Ассаулт е добър продукт, ползвал съм го. От хубавите неща има големи дози. Креатина щом е матрица го бутай по етикет. Но монохидрата си остава най-ефективен.
Относно прием: Суроватка сутрин аз не намирам смисъл. Само след тренировка. Гейнъра и него след тренировка... Като цяло гледай най-стабилната суплементация да ти е след тренировка. Пиша некви странни работи, ама едвам гледам...
16.09.12
12:52
Добре, благодаря много, а сега пак се връщаме на въпроса - кой гейнър е по-удачен избор, TrueMass или Instant Mass ?
17.09.12
05:42
90 % съм сигурен, че имат еднакви съставки в себе си - протеин, захар и малко малтодекстрин. БСН-а ще е по-скъп заради маркетинга им, относно другия продукт и идея си нямам. Аз лично гейнър не бих пил, а бих си правил суроватка+медец.
18.09.12
12:41
Аха ок, и последно ми изкочи - Univerlal Real Gains? Мнения за него има ли?
18.09.12
15:19
+1 от мен за Асаулта,особенно новата формула е железна :) А за гейнъра на юнивърсъл съм чувал само добри отзиви,но мисля че беше за Gain Fast ...
18.09.12
19:33
А, как е по-удачно да направя - да взема сега по-”слабия” бустер HYBRID N.O, да кача маса с Real Gains и MP CREATINE и някога след това да пробвам ASAULT да напомпам по-добре вече повечето маса ?
30.09.12
14:11
Така, пичове реших да заменя бустера с глутамин и аргинин, ама се чудя дали аргинина помага за качване на маса, щото чета само противоречия? И ако помага бихте ли помогнали за начин за прием - гейнър, глутамин, креатинова матрица, аргинин.
03.10.12
23:25
Досега нищо не съм чел относно аргинина, което да показва положителни резултати.